با سلام خسته نباشید بر همه ی دوستان
من می خواستم بپرسم که این ها را در کجا وارد کنم؟
Printable View
با سلام خسته نباشید بر همه ی دوستان
من می خواستم بپرسم که این ها را در کجا وارد کنم؟
------------------
Master League Transfer 1.2 كارش جيه؟
سلام بر دوستان من قبلا ویندوز xpداشتم با کیت سرور هرچی میخواستم تو بازی میریختم از جمله لباس توپ و...اما از زمانی که ویندوز7 روریختم هرکاری میکنم نمیتونم تغیرات تو pesانجام بدم .از دوستان دیگه پرسیدم گفتند تو ویندوز سون نمیشه بیخیال شو.حالا میخواستم ببینم واقعیت داره ونمیشه pesرو تو ویندوز7 ادیت کرد؟
درودنقل قول:
در نسخه ای که من دارم مولر هست اما FACE درست نیست.
یک پرسش!
چرا گاهی بازی گیر می کنه و دیگه درست نمیشه ؟
من تنها چیزی که نصب کردم ، pesedit.com patch 3.2 هست + دانلود در خود بازی از System setting
و اینکه دوستمون گفتند بازی رو Original کردن یعنی چی ؟
علیکم الدرود :31:نقل قول:
ظاهرا خوب نخوندی پستم رو مولر هست ولی توی آلمان نیست توی مستر لیگ هیدن هست.
از سیستمته حالا یا ضعیفه یا مشکل داره. البته بازی هم کم ایراد نداره در مورد این گیر کردن ها.
یعنی مراحل نصبش رو اورجینال کنی و بازی توی مسیر ریجستری صحیح و پیش فرض کونامی نصب بشه. آموزشش هم توی پست 9000 تاپیک PES2010 موجود هست
سلام به همه دوستان
چگونه pes2010 شبکه بازی کنیم؟
با تشکر
سلام ، خسته نباشید، خیلی جستجو کردم ولی اونی که می خوام پیدا نشد ....
چطوری می تونیم کفشهای جدید به pes2010 اضافه کنیم ( پسوند فایلهای کفشها bin هست ) بدون اینکه کفشهای اورجینال بازی حذف بشن
من kitserver ورژن 9.2.0 و بازی pes2010 ورژن 1.3.0.0 دارم ... اینجا 50 تا کفش اضافه کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع عکس :در ضمن خیلی از کفشهای این patch بیشر رنگشون خیلی کارتونی هست، پس بهتره که کفش ها رو دستی و انتخابی ( بدون patch ) ولی طوری اضافه کنیم که کفش های اورجینال بازی حذف نشه ... لطفا راهنمایی کنید ...کد:http://pes-patch.blogspot.com/2010/03/sonnie-big-patch-v51-update.html
مهدی جان هنوز آهنگای جام جهانی واسه اضافه کردن به بازی نیووومده؟؟؟ اگه کسی بلده آهنگ ها رو به فرمت مخصوص ادیت کردن برسونه دمش گرم ادیت کنههه...
بازیو از کدوم شرکت خریدی که این همه کفش توش داره و ابدیته؟نقل قول: