میگم الان بهترین شرکت adsl کدومش هست که اصلا ایرادی نداشته باشه ؟؟؟ مرکز آزادگان
Printable View
میگم الان بهترین شرکت adsl کدومش هست که اصلا ایرادی نداشته باشه ؟؟؟ مرکز آزادگان
سلام به همشهری های عزیز
سال نو مبارک
من تصمیم گرفتم از adsl با مودم وایرلس استفاده کنم؟
پیش شماره 730 و 731 (دو تاش مال خودمه)
اما اطلاع چندانی از شرکت ها و مودم ها ندارم
دوستان شاتل را پیشنهاد کردند که میگه فقط مودم "زاکسل ؟؟؟ فکر کنم) را ساپورت می کنه که حدود 90 قیمتتشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟
من از این واژه های " رانژه " و " پینگ " و " pppoip???" سر در نمیآرم
ممنون میشم بهم یاد بدین
کلا چه شرکت هایی را پیشنهاد میکنید ؟
چه مودم هایی پیشنهاد میکنید؟
برای خرید باید چه معیارهایی را در نظر گرفت؟
هدف اصلیم از خرید : جدیدا یک گوشی سامسونگ ویو 8500 خریدم
می خوام با وایرلس نرم افزاراش را دانلود کنم
حالا شما پیشنهاد بدین
خیلی ممنون:40:
سلام
کدوم مرکز هستی؟پارس آنلاین شرکت خوبی هست،سرعت دانلود سرویس 90،128-110 هست
آخه وی*پی*ان چه ربطی به لینک داره عزیز من! یه اطلاعات اولیه در مورد ADSL لازمه کسب کنین...نقل قول:
الان بنده هم يك هفته هست اين مشكل رو دارم اگه تاپيك رو بگردي ميبيني كه چندين نفر از مراكز مخابراتي مختلف اين مشكل رو دارن بعد زنگ زدم پشتيباني ميگن اصلا مشكلي نيست دروغ ميگن الان ماتريكس مشكل داره و در مواقع اسفاده از چيز پي ان مشكل بيشتر ميشه و لينك هر چند دقيقه يكبار قطع ميشه اصلا ربطي به سيم كشي نداره خودت رو اذيت نكن
در مورد کم شدن سرعت هم من دیدم که پینگ بالا رفته بود و تماس گرفتم گفتن مشکل وجود داره و دارن دستگاه ها رو به روز میکنن. از دو هفته پیش که این مورد رو با ماتریکس داشتم تا الان دیگه پیش نیومده و مشکل حل شده.:5:
سیم کشی خونه رو در صورتی که Attenuation روی statistics مودمتون برای downstream بالای 50 زده حتما چک کنید. ضمنا SNR کم (کمتر از 20 ) هم میتونه به خاطر اشکال سیم کشی باشه. سیم کشی فقط داخلی منظورم نیست. ممکنه پوسیدگی یا تویز از ترمینال های بیرون از خونه و تو مسیر هم باشه... یه سیم بان کارتونو راه میندازه اگه یکم دست دلبازی کنین...
قربونت برم مثل اينكه شما درست متوجه نشدينقل قول:
من نگفتم به وي پي ان ربطي داره ولي اونايي كه اونجا نشستن اين مشكل رو زماني كه از وي پي ان استفاده ميكني درست ميكنن اين قطعي ها اونم در زمان استفاده از وي پي ان عمدي هست اينو ديگه هر كسي بايد بفهمه مخصوصا واسه ما كه كلا SENT داريم من همين مشكل رو هم با شاتل داشتم در زمان استفاده از وي پي ان هر از گاهي لينك من ميپريد كلي با پشتيباني تهران ور رفتم اخرش هم گفت وي پي ان غير قانوني هميني كه هست
در ضمن اين مشكل پريدن لينك هم از 2 هفته پيش واسه ما به وجود اومده تا الان هم هست و مطمئن باش عمدي هم هست
یه کم منطقی فکر کنین، شرکت های خصوصی هیچ دلیلی نداره سودشون رو که در استفاده یوزر از پهنای باند هست بدون اجبار مخابرات کم کنن و لینک یوزر رو به خاطر استفاده از وی*پی*ان قطع کنن. حالا ممکنه آسیاتک به خاطر ارتباط تنگاتنگ با مخابرات چنین عملی رو انجام بده، و یا شاتل هم چون از تهران کنترل میشه چنین سیاستی به کار ببره ولی ماتریکس که یه شرکت کاملا بومی و خصوصیه اصلا عاقلانه نیست این کار رو بدون فشار مخابرات انجام بده.تا جاییکه من سوال کردم و جواب دادن اتفاقا مسایل مربوط به فیلترینگ رو شفاف اطلاع داده هر موقع فیلترینگ شدید شده که نشون میده اصلا این کاری که میگین رو نمیشه ازش انتظار داشت. حالا منم برام جالبه بفهمم مشکل لینک شما از چیه پس لطفا SNR و َAttenuation خططون رو اینجا گزارش کنید تا روشنتر بشیم...:46:نقل قول:
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران
همشهري نوشت:
در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.
براساس این خبر، شرکتهای مخابرات استانی هزینه سرویسدهی به شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ایدیاسال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکتهایی را که قادر به پرداخت هزینههای جدید نشدهاند، قطع کردهاند!
بدین ترتیب برای این شرکتها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمیماند.
این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویسها از سوی شرکتهای مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکتهای بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکتهای مخابرات قرار گیرد.
هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابلقبول است.
این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما بهنظر میرسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینهها از سوی مخابرات، بهزودی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفههای جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینهای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.
در همین راستا، محمدحسن شانهساززاده، مدیر یکی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت داده میشود، خبر داده و گفته: با خصوصیشدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت بهصورت غیرقانونی قیمت تمامشده سرویسها را برای رقبا افزایش میدهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.
وی با بیان اینکه درصورتحسابهای شرکتهای خدماتدهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبهرو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمامشده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به شرکتهای خدماتدهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفهها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.
وی با تأکید بر توقف سرویسدهی به برخی از شرکتهای خدماتدهنده اینترنت بهدلیل عدمپرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کردهایم و این سازمان نیز بهعنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمامشده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بیتوجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور میکنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.
شانهساززاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمیکنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر میکنند که شامل هزینههای چند برابری است.
وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای خدماتدهنده اینترنت از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویسهای ما را متوقف نمیکنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدمپرداخت این مبالغ، سرویسدهی را قطع میکنند.
مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفهها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمیدهد، هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمامشده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدمتأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمامشده سرویسها نیز اضافه شده است.
منبع
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/155415/خبر-بد-در-آغاز-سال-جديد-درباره-اینترنت-ایران
به هیچ وجع شاتل نگیر هر روز بدتر از دیروز من خودم 4 سال مشترکش بودم چند مدت پیش قطع رانزه کردم!نقل قول:
شاتل سرویس دهنده خوبی هست
البته می تونی بازم پرس و جو کنی
سرویس دهنده خوبی بود هر سال داره بدتر میشه!نقل قول: