بچه ها تو یه دوئل 124 دلار بردم!!!
عکسش رو براتون میذارم.
Printable View
بچه ها تو یه دوئل 124 دلار بردم!!!
عکسش رو براتون میذارم.
یه یارو رو گیر آوردم اسلحه نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میزنم لهش میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون هرکی دوست داری عکس نزار کلی طول میکشه صفحه بیاد بالا
روز حصرت نمیده ؟
مسخره :13:نقل قول:
بگو دیگه :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک دقیقه دیگه روز حصرت شروع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخرین قسمته اینجا پست ندیدن تا سریال تموم بشه من بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بابا بیکار
نگفتی چند سالته ؟
امشب اصلا حال نداد.هیچ کی نیست.من هم میرم بخوابم.شب به خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها ؟ حدود 19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشویق نکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چی فحش میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست تو پست شد تازه دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال گیر نده نمی خواد بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چند سالته هم اسمی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]