اگه بخوای باب دلت در بیاری حداقل 5 تومن باید خرجش کنی.ایشاالله موفق باشی.
Printable View
اگه بخوای باب دلت در بیاری حداقل 5 تومن باید خرجش کنی.ایشاالله موفق باشی.
آقا کلی حال داد این جملاتت به من، دوست داشتم این 16 ساعتو باهات میبودم و میومدم با این سختی و گرفتاری بعد از مدتی کمی خستگیم در رفت امیدوارم هر روز ماشین سر حال تر بشه ................نقل قول:
داستان خرید این ماشین طولانیه کم کم تعریف میکنم براتون
این ماشینو من بدون اینکه تستش کنم و برونم خریدم فقط موتورو روشن کردن،یعنی خوابیدشو خریدم، لاستیکا پنچر، دنده فلایویل خراب توربین خراب و... باتری هم نداشت
چند مورد اتفاقی که افتاد برای این ماشین
ماشینو از طریق یه دلال پیدا کردم خیلی تضمین میکرد که مثلاً فلان جاش سالمه... که خیلیاش دروغ از آب دراومد کلی هم از این معامله پول برداشت چه کار هایی هم کرد بماند...
ماشینو اونجا دوبار بکسل کردم بار دوم نیسان نفهم جلوی ماشینو کوبید به ورودیه پارکینگ، هم ماشین من زهش داغون شد هم خسارت دیوار دادم
باتری نو که خریده بودم(120تومن) یه روز هم نشده بود تو تهران دزد نامرد سرقت کرد،
لاستیکاشم تو راه یکی یکی ترکیدن از تهران تا تبریز 16 ساعته اومدم!
یه ماه اونجا بودم بخاطرش
رسیدم تبریز روغن موتور رو چک کردم دیدم روغن نداره موتور یعنی از اونجا تا تبریز بدون روغن اومدم! پول روغن رو گرفتن روغن نریختن تو موتور!
اینا گوشه ای از جریاناتی بود که گفتم
ولی الان خوشحالم که این ایمپالا رو از اونجا و از اون وضع نجات دادم و اوردم اینجا به کمک خدا و دارم کم کم درستش میکنم
والا من نه اصلا دعوا دارم نه هم اینکه کسی رو تقصیر کار میدونم:19:نقل قول:
بعضی از دوستان لطف میکنن توی مشخصات شخصی شون ایمیل خودشونو نمیذارن به همین دلیل هستش که نمیشه از امکانات شخصی استفاده کرد!!:13:
از این کاربر میپرسی ، میگه برو از فلانی بپرس ، از فلانی می پرسی میگه برو به اون یکی میل بزن، میری توی مشخصات طرف، میبینی ایمیل نداره!!!!!!!! واقعا که ...:41:
متاسفانه سایت هنوز اونجوری که باید باشه نیست
در مورد اون دوستی که گفته بود : خودت بودی همچین کاری می کردی؟؟باید بگم مسلما نه، ولی برای صدمین بار خواهشا اگه کسی میدونه،اگه زحمتی نیس، لطف میکنه، منت می ذارن سر ما ... حداقل E-Mail بده : arvinasra@yahoo.com
مرسی
علی تو تاپیک عکس ایمپالایی رو که میگفتم عکسش رو گذاشته ماشین دو طرفش دراش خورده سمت راننده دیدم وضعش بدتر وبد
به رنگش شک دارم
دلم میخواد بخرمش راستش خیلی بهش میاد یه دست رینگ ایمپالا با قالپاق فابریک روش بندازی شاید هم این رینگا مثل رینگای ایمپلای محمد فابریک ایمپالا باشن ولی کمی ماشین بخوابه زیمن زیباتر میشه
دو دل موندم چون تازگیا بد جوری هوای خریدن یه مرسدس بنز 124 یا 123 یا 201 و 126 و 116 یا 107 به مخم زده.
آقا رامین سلامنقل قول:
یه سوال دارم میدونم جاش اینجا نیست ولی خیلی وقته میخام بدونم
ببخشید این توضح کامل اتاقای مرسدس رو از کجا میتونم پیدا کنم ( با عکس و توضیح فارسی)
که مثلا اتاق 126 با 123 چه فرقی داره؟؟
سلام به همه آمریکایی بازای گل
آقا اگه کسی ماشینی سراغ داره واسه بازسازی خبر بده.
مرسی
شما اگه توی تینونگ تاک برید بخش مرسدس بنز این توضیحات رو با عکس یکی از دوستان بسیار خوب گذاشتننقل قول:
منم یه زمانی هیچی حالیم نبود
من فقط یه توضیح کوچیک بدم 126 یکی از نسلهای اس کلاس هستش که به تانک مشهور هستش
و 124 همون کپل مشهور توی ایران هستش که همون کلاس E امروزی محسوب میشه
آقا من شرمنده ام اما مجبور شدم به لابي خودرو ساز داخلي و كره ايي تن بدم و پرايد بخرم !!:41: برا خودش ماسليه اما تقريبا با يك چهارم هورس هاي يك ماسل واقعي!!:2: از بي انصافي كه در حق خودم كردم ازتون عذر ميخوام!! اميدوارم منو از كلپتون نندازيد بيرون!:11:
سلام
خواهش میکنم تمنا میکنم به این شماره تماس بگیرید و کسایی که تهرانن ببیننش و بگن که این ماشین باز سازی شدست یا نه؟؟
مدل بالاستا
به نظر شما سر کاریه؟؟
اساتید نظر بدید لطفاکد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=20331&mashin
:18::18::18::41::41::41::2::2:نقل قول:
داش مسعود كلوب مال كيه مال خودته سالار!!!!
عيبي نداره اين نكته رو داشته باشيد!!!!!
پرايد هم اصالتش جنرال موتور هست:27: