[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بهتره از ساعت 3 شب به بعد دانلود رو شروع کنی چون از ساعت 1 تا 3 اصلا تعریفی نداره چون الان 3 هفته هست که در این ساعتها Lost-Carrier دارهنقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بهتره از ساعت 3 شب به بعد دانلود رو شروع کنی چون از ساعت 1 تا 3 اصلا تعریفی نداره چون الان 3 هفته هست که در این ساعتها Lost-Carrier دارهنقل قول:
نه نمیشه! چون برای اینکه یک ISP بتونه به شما سرویس بده باید در مرکز مخابراتی که تلفن شما به اون وصل هست امکانات داشته باشه.نقل قول:
دیشب با سرویس 512 مخابرات حدود 1400 مگابایت دانلود کردم :دی
اصلا انتظار نداشتم . مرکز قندی .
مال من دیشب 800 مگ دانلود کرده :دی سرویس 128نقل قول:
دوستان نت شمام مشکل داره ؟ به من گفتن سراسریه ! همین پیج انحمن رو 10 بار ریفرش کردم تا بعد 10 دقیقه اومد . لاس 80-90 % !!!
C:\Users\>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=245
Request timed out.
بله 1 تا 8 هست....وقت کردی بگیر بخواب.....................
اوضاع مکس نت فجیعه. الان با مبین نت اومدم، اونم مشکل داره ولی بهتر از مکس نته.نقل قول:
Ping statistics for 173.194.70.113: Packets: Sent = 100, Received = 58, Lost = 42 (42% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 225ms, Maximum = 229ms, Average = 226ms
دوستان همه اینا به خاطر هفته ارتباطات هست!!!!!!:22:
برین حال کنین:3:
آره مال منم حدودای ساعت 12 ظهر امروز مشکل داشت هی رفرش میکردم ولی چیزی نمی اومد بجز سایت های ایرانی