چه خوب شد زود فهمیدم !!!!
داشتم میرفتم با این ها قرار داد ببندم ! رو شبانش هم کلی حساب کرده بودم !
مشتری های قدیمی پر ! مشتری های جدید هم پر !
:31: باز به صبا نت که حداقل کار هاش ثابته!
Printable View
چه خوب شد زود فهمیدم !!!!
داشتم میرفتم با این ها قرار داد ببندم ! رو شبانش هم کلی حساب کرده بودم !
مشتری های قدیمی پر ! مشتری های جدید هم پر !
:31: باز به صبا نت که حداقل کار هاش ثابته!
منظور از ارزون شدن همون 1000 تومن که به درد خودشون میخوره مثلا سه ماهه 128 11000 تومن بود شده 9900 واقعا خنده داره.:13:نقل قول:
چی ارزون شده
خوبه تعرفه ها جلو چشمونه
در اینکه اسیا تک داره گربه میرقصونه شکی نیست .
ولی دوستان لطف کنن به جاش شرکت جایگزین معرفی کنن .
سرویس مخابرات با اینکه ارزونه ولی چند تا اشکال عمده داره :
اکثر مراکز پورتهاشون پره .
پشتیبانی قوی من ازش ندیدم .
در دوهفته گذشته کیفیت دانلود شبانه اسیا تک برای من حداقل عالی بود .
سرویس 1 ماه 512 با ححم 10 گیگ به قیمت 31 هزار تومان هم به نظرم ارزنده هست اگه کیفیت سرویس افت نکنه .
همین سرویس رو دیروز شارژ کردم فردا خبرشو میدم دانلود شبانه در چه وضعیتی خواهد بود
سلام بچه ها .
من از کرج سرویس گرفتم . شانس گند منم این سیستمشون این جوری شد !
حالا یه سوال :
من میخوام ریز مصرفم رو ببینم اما از سایتنمیتونم . باید چه کار کنم ؟کد:http://report.asiatech.ir/
لطفاٌ جواب بدید . خیلی رو اعصابمه .
نقل قول:
دوست عزیز من 5 سال مشترک آسیاتک هستم
زمانیکه نامحدود 256 -24000 تومان بود و 512 نامحدودش 50000 تومان
بعد سیستم حجمی 512 سه ماه 9 گیگ 42000 تومان
بعد گندش رو در آوردن 512 سه ماه 6گیگ 42000 تومان+ شبانه رایگان(خوب بود)
و حالا 512 سه ماه 6 گیگ 447525 + شبانه نیم بها
البته نسبت به صبانت گرون هست شرکت صبانت 9گیگ 512 رو میده 39500 که در طی 5 سالی که باهاش سر کار دارم هیچ تغییری در قیمتهاش نداد و ثابت بود
وقتی گرون تر از جاهای دیگه کرد شبانه رو هم گذاشت که شبعا می شد دانلود کرد و بماند که دو هفته سرعت شبانه رو آوردن پایین و الان هم برای کاربران قدیمی سرعت 1 مگ گذاشتن که با پایان حجم یا زمان سرعت و پول تغییر میکنه
مخابراتم مطمئنا به زودی سرعت 512 را به کاربران ارائه میده سرعت 256 نامحدود 12000 تومان
و آسیاتک
اینترنت 256 کیلو بیت حجمی 3 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح حجم نيم بها) (139000 ريال + آبونمان)
ایرانسل در حالت عادی512 60000 تومان میده و با تخفیف ماهی 47000 تومان
256 با تخفیف 33000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک اینترنت 512 کیلو بیت حجمی 30 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) (529000 ريال + آبونمان)
حالا به نظر شما ارزش نداره از مخابرات یا ایرانسل بگیریم؟
من خودم مطمئنا بعد از پایان قراردام از این شرکت خارج میشم چون اصلا دیگه ارزش نداره
نقل قول:
یوزرت که شماره تلفنت می باشدو پسورد هم پسورد اینترنتت
اگر وارد نشدی و از نمایندگی آسیاتک گرفتی باید با نماینده ات تماس بگیری
میتونید یه شرکتی معرفی کنید که مثل قبلا آسیات باشه واسه من فقط شبانه یک به بعد مهم:31:نقل قول:
من خودم مطمئنا بعد از پایان قراردام از این شرکت خارج میشم چون اصلا دیگه ارزش نداره
نقل قول:
مثل این شاتل و عصر تلکام(3گیگ بیشتر حال میده)
سلام به همه آسیاییهای عزیز:31:
همه بدبختیمون هم از این آسیایی بودنمون هست وگرنه این اروپایی ها و آمریکاییهای ناکس که دارن حالش رو میبرن :46:
یه سوال دارم:
من سرویسم قدیمی هست. و اینطور که معلومه سرویسهای قدیمی همون شبانه 1 تا 7 مجانی هست. ولی حجمم رو به پایانه.
می خواستم ببینم اگر الان حجم اضافه بگیرم وضعیتم چه جوری میشه؟ منم به وضعیت شبانه نیم بها میرم یا در همون شبانه رایگان باقی میمونم؟ فقط توجه داشته باشید که میخوام حجم اضافه کنم و نمیخوام سرویسم رو تمدید کنم.
اگر به وضعیت شبانه نیم بها برم احتمال داره از همونجا مستقیم عازم شبانه یه شرکت دیگه بشم:20: