چرانقل قول:
چنین بازی با این مشخصات وجود نداره ، البته وجود داره ولی همشون بازی های فش هستند و فکر کنم بدردتون نمی خورن!
حتما وجود داشته که من بازی کردم دیگه!
حالا اشکالی نداره شاید شما اسمش رو نمیدونید
Printable View
چرانقل قول:
چنین بازی با این مشخصات وجود نداره ، البته وجود داره ولی همشون بازی های فش هستند و فکر کنم بدردتون نمی خورن!
حتما وجود داشته که من بازی کردم دیگه!
حالا اشکالی نداره شاید شما اسمش رو نمیدونید
من شرمنده ولی کاربری که بازی رو خواستند گفتند . upنقل قول:
خوب این مربو ط به جه بازی هست لینک دانلودشو بزارید.
عزیز دلمنقل قول:
من دوتا تو این پست معرفی کردم شما متوجه نشدید ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5104007&postcount=3436
دوستان تعدادی بازی میخوام واسه یکی از دوستام بگیرم و میخوام در سبک و گرافیک بازی call of duty 6 (تصاویر و صحنه های نزدیک به واقعی )باشه به نظر شما کدوم بازیها رو بگیرم بهتره برای خرید که رفتم بازیهای resident evil 5 و vegas 2 رو پیشنهاد کردن ولی اصلا جالب نیستن و بیشتر به بازیهای قبل از IGI 1 شباهت دارن
باتشکر
جالب نبودن از بابت گیم پلی برای 5 Resident Evil میشه گفت قابل تاییده, اما گرافیک دیگه جای بحث نداره! از طرفی همیشه هم گفتیم اول از همه روی مقوله گیم پلی زووم کنین بعدش بچسبین به گرافیک... اون جمله قبلتر از IGI 1 هم که دیگه آخرشه!نقل قول:
شبیه به Call of Duty: Modern Warfare 2 که میشه معرفی کرد:
Battlefield: Bad Company 2 - 2010
از بابت گرافیک هم بازیهای زیر پیشنهاد میشه که عناوینی علمی و تخیلی هستن:
Crysis - 2007
Crysis Warhead - 2008
دوست عزیز من هم بیشتر منظورم روی گیم پلی بودش بازی یه حالتی داره اون هیجان خاص و کشوندن گیمر رو مثل Call of Duty تو خودش نداره از نظر گرافیگ درسته بد نیست ولی صحنه های اکشن و برخورد هیچوقت به پای این بازی نمیرسن وقتی بهشون تیراندازی میکنی انگار با سنگ زدی بهشون
از بابت معرفی بازیها هم از شما بسیار متشکرم
دوستان لطفا راجع به بازی Drift City یکم توضیح بدین ، این بازی آنلاینه یا باید نصبش کرد؟ هر چی اطلاعات دارید بگید ، ممنون....
این بازی در سبک می شود گفت شبه اکشن! است که بی شک از بازی کردن آن خسته نخواهید شد. شما در این بازی خواهید توانست ماشین خود را در رنج وسیعی ارتقا بخشیده و به یک ماشین اسپورت بی نظیر از نظر قدرت و زیبایی تبدیل کنید. در این بازی مسابقه ای در کار نیست. قضیه از این قرار است که جزیره میترون، جزیره ای دور افتاده در اقیانوس آرام، دارای منبع عظیم انرژی به نام همان جزیره یعنی میترون است که رهبران کشورهای جهان توافق کرده اند با همکاری هم از آن بهره ببرند. اما در این میان یک گروه تبهکار ناشناس و فوق حرفه ای سوار بر یک ماشین مدرن در این جزیره ظاهر می شوند و از سرقت مواد خام جزیره گرفته تا نابودی ساختمان ها و وحشت مردم را باعث می شوند. پس مسئولان تصمیم می گیرند از بهترین رانندگان جهان برای یافتن هویت واقعی این تبهکاران و پیش بینی اهداف آنان دعوت کنند. پس شما در این بازی در نقش یکی از حرفه ای ترین رانندگان جهان وارد جزیره شده و ماموریت سخت خود را آغاز می کنید. برای فعال کردن این بازی بایستی اگر لازمه در سایت مربوطه ثبت نام کرده و با کاربری خود وارد سایت شوید؛ سپس گزینه "Play Live" انتخاب کنید تا بازی آخرین ورژنش دانلود شود. پس از اپدیت شدن بازی خود بخود اجرا خواهد شد.(معمولا اینطور هستش)نقل قول:
ماشا... چقدر پُست:31: !!!
اقا یکی رحمت بکشه دو تا بازی:10:
1- آزاد تر و قشنگ تر از dragon age:40:
2- بازی آسون تر و باحال تر و داستان دار مثه undercover:40:
ممنون:11:
3-4 تا بازی با داستان عمیق و چند لایه و زیبا (مثل متال گیر) معرفی کنید.مهم نیست قدیمی یا جدید بودنش. واسه 360 یا pc!مرسی!!