من شرمندم. ببخشید.
مثل بلوتوث به طور مستقیم نیس.
باید شبکه واسطه بشه. بازم سرعت انتقال اطلاعات بستگی به سرعت اون سرویس پروایدر داره. من خیلی وقته جمهوری نرفتم. سرعت اونجا چنده؟(از تو کانکشن منیجر تو قسمت"اولیبل وایرلس لن" اونجا سرعتو میزنه.)
Printable View
من شرمندم. ببخشید.
مثل بلوتوث به طور مستقیم نیس.
باید شبکه واسطه بشه. بازم سرعت انتقال اطلاعات بستگی به سرعت اون سرویس پروایدر داره. من خیلی وقته جمهوری نرفتم. سرعت اونجا چنده؟(از تو کانکشن منیجر تو قسمت"اولیبل وایرلس لن" اونجا سرعتو میزنه.)
تويه علادين مجانيه؟
يعني بايد بري اونجا تا بتوني از اينترنت واير لس مجاني استفاده کني؟
سرعتش چقدره؟
اره دوست من مجانیه...نقل قول:
برو اونجا روشن کن...
سرعتش هم خیلی بالاست...کاملا مجانیه...
عالیه...
9کرممم...:11:
راستش الان95 8gbدارم امكاناتش زياده ميدونم خصوصا وايرلسش خيلي بدردم ميخوره محل كارم وايرلس داره ولي متاسفانه بعداز مدتي برام يكنواخت شده قبلا p990 داشتم بعدn93iبعد95حالا 8 GBدارم ضمناحافظه اش برام مهم نيست چون تقريبا خالي خالي
منnetworkروonكردم ولي اسم خيابونا رو نمينويسه فكر ميكنيد ايراد از گوشي يااين امكانات تواروميه جواب نميده ضمنا وقتي GPSرو فعال ميكنم موقعيت منو نشون ميده ولي هيچ نقشه اي نيست درباره تغيرلوگوي اپراتور هم راهنماييم كنيد
برای استفاده از نقشه GPS به تاپیک زیر مراجعه کنید که اتفاقا نقشه ارومیه هم درش موجوده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
فقط علادين زير پوشش وايرلس هستش؟
من علایدین رو ندیدم...نقل قول:
ولی پایتخت داره...:11:
من امروز يك قاب الماني گوشي 95 گرفتم 20 تومن
قاب رو عوض كردم تموم شدم گوشي ديگه نه شارژ مي شه و نه روشن مي شه؟:41::41::41::41:
نقل قول:
قاب درجه ی 1 فرد اعلا 70-80 تومن هست.
درجه 2 هم داریم حدود 35 تومن.
شما قاب کجای گوشی رو عوض کردین؟
قبل از تعویض قاب این مشکلا رو داشتین؟
اگه قبلش مشکل نداشتین که باید مربوط به قاب باشه.
اگه دکمه ی بالای گوشی هیچ کاری نمیکنه و قاب اون قسمت رو عوض کردین،2 پیچشو سفت کنین.
برا شارژ همین کارو بکنین. چون سوکت شارژ 2 تا پین داره و اگه قاب شل باشه به برد اتصال پیدا نمیکنن.