به هر حال دوستی خیلی بهتر از جنگه .اگه یکی از این سونی ها این پیغامتو میدیدن با شمشیراشون میومدن اینجا .پس بهتر در مورد دوستی فقط بحرفیم ...:46:نقل قول:
Printable View
به هر حال دوستی خیلی بهتر از جنگه .اگه یکی از این سونی ها این پیغامتو میدیدن با شمشیراشون میومدن اینجا .پس بهتر در مورد دوستی فقط بحرفیم ...:46:نقل قول:
سلام.
من میخواهم تمام sms هام رو تو یه فایل text ذخیره کنم.برنامه ای برای این کار روی 5700 هست؟
احتیاج به برنامه نداره که ...نقل قول:
با خود گوشی هم میشه...
توی message اون مسیج رو که میخوای باز ک از توی آپشن اونو کپی کن و بعد برو توی Organiser و Notes و اونجا Paste کن...
سلام
من تقريبا توي Inbox ام 23 تا اس ام اس دارم
اما وقتي اس ام اس جديد مياد
ديگه گوشي ازم سوال نميكنه كه Show Or Exit
و خودش مستقيم ميره اس ام اس رو نشون ميده
و ديگه توي اينباكس ام Save نميشه و بايد
دستي Save اش كنم وقتي كه دارم SMS رو ميخوانم
همه جاشو دستكاري كردم اما چيزي پيدا نكردم
كسي نظري داره ؟
میتونم بپرسم که تو با موبایلت چی کار کردی؟.......نقل قول:
.................................................. ........
.................................................. ........
آخه هرچی میگیرم میگه مشترک مورد نظر در قلب:40: شماست!!!!
میتونم یه سوال بپرسم؟میشه بگید این گوشی سری چنده؟s60هست؟آخه هرچی برنامه میریزم یا اجرا نمیشه یا اصلان گوشی نمی تونه نصبش کنه.مجبورم جاوا می ریزم.از کجا بفهمم که گوشی چه ورژنی هست؟با ستارخ مربع چهار صفر مربع رو می دونم اما چیزی نمی فهمم که جدیده یا نه؟مرسی.
نقل قول:
5700 ورژنش چی هست ؟؟ (پرسیدن داره ؟؟)
Symbian 9.2 s60 v3.1
احتمالا اون کسی که به شما sms میده از برنامه استفاده میکنه .این برنامه تو سری 60 ورژن 1 به اسم فلش اس ام اس بود .شما از کس دیگه ای اس ام اس دریافت کن ببین بازم اینطوره ؟؟؟نقل قول:
به نظر من که امکان نداره ...
داشتم صفحه رو میخوندم این پستت نصفش تو صفحه بود نصف دیگش پایین بود که معلوم نبود اولش که اون جمله اول رو خوندم خیلی تعجب کردم بعدش که پایینی رو خوندم شکه شدم !!!نقل قول:
بعدشم کلی خندیدم ....
خیلی باحال بود فکرشم نمیکردم همچین چیزی نوشته باشی ...
خوب تا بچه ها شاکی نشدن زودتر تمومش کنیم ...
انگار یه خبرایی هست ....نقل قول:
خوب تا بچه ها شاکی نشدن زودتر تمومش کنیم ...