به تازگي ورژن جديد p990 اومده گوشيتونو آپديت كنيد پشيمون نميشيد اين دفعه صداشو بيشتر مي كنه .
Printable View
به تازگي ورژن جديد p990 اومده گوشيتونو آپديت كنيد پشيمون نميشيد اين دفعه صداشو بيشتر مي كنه .
من منظورم وقتي بود كه ميخواي Accept كني نه وقتي كه ارسال انجام ميشه.:46:نقل قول:
الان گوشی هايي که تو بازار فروخته میشه آيا دارای آخرين آپديت هست؟ در ضمن گارانتی کامتل چطوره؟ آيا ميشه اعتماد کرد که گوشياش اصل فرانسه هستند؟
اكثرشون آپديت نشده هستن. بهتره حتما يه بار آپديت كنيشون.نقل قول:
در مورد فرانسوي بودن هم من هنوز راه مطمئني پيدا نكردم.
از عزیزانی که کمک کردند تشکر می کنم
آپدیت کردم درست شد و مشکل حل شد
okنقل قول:
اشتباه شده بود:46::31:
از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنینقل قول:
اگه مشکلی پیش اومد بگو تا بازم راهنماییت کنم.
موفق باشی.
میتونی از تو قسمت calender یه new reminder یا new appointment تعریف کنی تا هر روز و هر ساعتی که می خوای برات زنگ بزنه.نقل قول:
احتمال زیاد اشکال از مموریت هستش.نقل قول:
یه امتحانی بکن ببین وقتی مموری رو در میاری یا مموری فابریکشو میذاری توش باز هم موقع uninstall هنگ می کنه یا نه؟
اگه می کنه یه مستر ریست بکن چون دیگه اونوقت اشکال از گوشیته.
[quote=shahshahani;1841112]از main menu---->tools--->control panel--->connection--->internet accounts فلش بالای صفحه رو می زنی و new account--->data رو انتخاب می کنی. بعد یه اسم براش میذاری و تو قسمت address می نویسی: mtnirancell بعد باز فلش بالای همین صفحه ای که توش هستی رو میزنی و در قسمت ip config--->ip address 10.131.26.138 رو وارد میکنی.در قسمت proxy--->proxy server address هم همون عدد رو وارد میکنی و proxy server port رو 8080 وارد میکنی. بقیه قسمت ها رو هم دست نمیزنی
اگه مشکلی پیش اومد بگو تا بازم راهنماییت کنم.
موفق باشی.
با سلام خدمت دوستان یعنی الان برم تو قسمت web یه سایت بزنم میاره کار دیگه ای نباید بکنم مرسی
سلام دوستان
دیروز داشتم برای رفیقم که اونم پی990 داره. برنامه alone audio recorder رو بولوتوث می کردم. برنامه نصب شد که گوشیش هنگ کرد خاموش شد
از اون به بعد وقتی روشن میکنه نوار تا یک سوم پر میشه میره از اول پر میکنه ودوباره
راستی گوشی خودم هم هنوز درست نشده وقتی اینباکس رو باز می کنم می نویسه aplication closed
خیلی جاهای دیگه هم اینو می نویسه مشکل چیه؟
گوشیم سیتادل هست آپدیت کنم یا مستر ریست؟
آپ بکنم شامل گارانتی پس از فروش نمیشه دیگه؟
دوستان سلامنقل قول:
خیر
تا حالا اسمشو نشنیدم اصلا کلا گارانتی تعطیل
خیر من که تو تهرون و شیراز شهر خودم و چند جای دیگه یه دونه پیدا نکردم
الانم گوشی چینیه هیچ مشکلی نداره جز اینکه از پاکت ها پایینتره