مخابرات که اینقدر ادعای قانون داره الان بعضیا 10مگ میگیرن شبانه دارن سرعتشون 600-700کیلوبایته اونوقت بعضیا 2مگ میگیرن شبانه نداره حتی بعضیا 512هم گرفتن شبانه نداره:n21:نقل قول:
Printable View
مخابرات که اینقدر ادعای قانون داره الان بعضیا 10مگ میگیرن شبانه دارن سرعتشون 600-700کیلوبایته اونوقت بعضیا 2مگ میگیرن شبانه نداره حتی بعضیا 512هم گرفتن شبانه نداره:n21:نقل قول:
شهراد که تا همین پارسال در واقع نماینده فروش آسیاتک بود تو تهران. من 3 سال پیش ازش سرویس داشتم. افتضاح بود. یعنی تو 1 ساعت 10 بار قطعی داشت. آخرش رفتم مستقیم از آسیاتک گرفتم. 1 سالی هم با اون سر و کله زدم. اوائلش خوب بود اما اونم رفته رفته خراب کرد. قطعی نداشت اما شبانه رایگان سرعت رو میکرد نصف سرعت اسمی سرویس. یعنی من که 2مگ داشتم، شبانه رایگان سرعتم 120 کیلوبایت میشد فیکس.نقل قول:
یعنی الآن شهراد داره سرویس پارسآنلاین میفروشه؟
از قرار معلوم پارس آنلاین داره بعضی از کاربراش رو به سمت شهراد سوق میده :n01:نقل قول:
شهراد که اصلاً نماینده پارسآنلاین نیست. این تو سایت خودشه:
نقل قول:
شرکت شهراد شبکیه دارای مجوز ISP به شماره 212-16- 11 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، نماینده شرکت انتقال داده های آسیاتک به شماره مجوز PAP (ندا) ٣١٠/١٢/١٦٥٩٧و شرکت کاراامین ارتباط به شماره مجوز PAP (ندا) ٣١٠/١٢/١٦٥9٩ می باشد.
بعضی ها که سرعتشون هم مشکل داره توی همین تاپیک هستن که توی اسپید تست isp رو زده براشون شهراد. بوداره قضیهنقل قول:
جداً؟ کجا؟ تو تهران یا کرج؟نقل قول:
شهرادی ها دستاشون بالا میخوام یه آماری بگیرم
کل ایران :n02::n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
نقل قول:
از من می شنوید هیچ ربطی به ماه رمضون نداره بلکه اون سیستم مسخره مصرف منصافه که همین الان هم تبلیغاتش توی سایت پارس آنلاین هست راه اندازی کردند... حالا باز صبر کیند ببینید درست میشه که ایشالله همین طوری بشه... ولی من چشمم آب نمی خوره...
در جواب اون نقل قول هم بگم اگر واقعاً مشکلون این تایمه هیچچچ کاری نداره. شما یه سیم رایتل بخر با یه بسته 1.5گیگ 1ماهه بنداز تو گوشی. هات اسپات گوشی رو فعال کن بین دستگاهات شیر میشه اون اینترنت می تونی باهاش وبگردی کنی تا اینترنت جدیدت وصل بشه.
مبین نت که از همه آشغال تره...
بچه ها متاسفانه آی پی من هم تو تست اسپید تست شده شهراد!!!
این نظر منه اما....
به نظر من اگر پارس آنلاین به جای این اینترنت شبانه داغنی که به اکثر کاربرا میده بیاد یه طرح فشفشه مثل های وب ایجاد کنه خیلی بهتره
چون طره فشفشه های وب میگن افت سرعت نداره و 15 گیگ رو میده 9 تومن باید تو 5 روز تمومش کنی :n01: