سلام
دو نفر از دوستان گفتند كه بعد از اين كه دوره خود رو تمديد كردند شب اول خوب بود ولي باز دوباره محدود شدند و مسئول شاتل به آن ها گفته اين محدوديت به خاطر دوره قبلي شما است و به زودي بر طرف مي شود.
دوستان اين جوابي كه مسئول شاتل داده اشتباه است.
جواب سوال دو عزيز اين است كه : از آن جا كه در دوره قبل به مدت چندين روز محدود بوديد،ميزان دانلود شما كاملا توسط سيستم زير نظر است و چون بعد از تمديد دوره خود دوباره زياد دانلود كرديد بلافاصله توسط سيستم شناسايي و محدود شديد و چون دفعه دوم است كه بيش ار حد دانلود كرديد اين بار محدوديت دانلود شما بيشتر از دوره قبلي خواهد بود و اين حرف مسئول شاتل كه گفته به زودي محدوديت بر طرف مي شود فقط براي فريب بود چون اين بار محدوديت شما بيشتر از دوره قبل طول مي كشد.
دوستان،امروز دوباره رفتم نمايندگي شاتل و با عصبانيت به دختره گفتم كه چرا هنوز خط من رو خالي نكرديد:27::27::27:گفت شما كه تازه ديروز در خواست فسخ رو داديد.گفتم وقت من رو با اين حرف ها تلف نكنيد و هر چه سريعتر خط من رو خالي كنيد.مي خواهم برم به ISP جديد بگيرم كه مثل شاتل دو رو و رياكار نباشه و وعده هاي دروغين نده.
حسابي با اين حرفم حالش رو گرفتم:27::27::27:
دختره سرش رو انداخت پايين:27::27::27:
راستش يه كم دلم به حالش سوخت:37:آخه وقتي مي خواستم بگم چرا هنوز خط من آزاد نشده خيلي تند برخورد كردم.
اخه اين ها فقط كارمند هستند و در اين محدوديت ها دخالتي ندارند و همه اين محدوديت ها بر اساس تصميمات مديران و مسئولان رده بالاي شاتله.
دوباره گفت من به شما قول ميدم اگه شبي 300 مگابايت دانلود كنيد به هيچ وجه تا پايان دوره يك ماهه خود حتي يك شب هم محدود نمي شويد!!!!!!!!
گفتم اين 300 مگ كار من رو راه نمي اندازه و الكي خودتون رو خسته نكنيد،من ديگه از شاتل سرويس بگير نيستم.
لطف كنيد همين الان واسه خالي شدن پورت من اقدام كنيد.
بعد آمدم بيرون.
دوستان نصيحت من به شما اينه،يا بريد سرويس شاتل رو فسخ كنيد و مثل من راحت بشيد يا اين كه شبي بيشتر از 300 مگابايت دانلود نكنيد تا محدود نشيد.
اصلا و به هيچ وجه نمي ارزه كه مثلا يكي دو شب با سرعت بالا شبي 2 گيگابايت دانلود كنيد ولي بعدش تا 20 شب محدود بشيد و ديديد كه براي بعضي دوستان محدوديت شان 30 شب است كه هنوز ادامه دار شده.
تازه اگه سابقه محدوديت شما زياد باشه ديگه ميريد توي Black List و اون وقت فقط خدا ميدونه چه زماني محدوديت شما بر طرف ميشه.
به طور خلاصه راه حل براي رفع محدوديت :
1-فسخ قرار داد:27:
2-شبي 300 مگابايت دانلود كنيد:19:(در تنظيمات Download Manager در قسمت Limit Download ميزان حداكثر دانلود رو 300 مگابايت لحاظ كنيد تا مطمئن باشيد وقتي خواب هستيد بيشتر دانلود نشه)
از ساعت 1 تا 8 صبح ميشه 7 ساعت رايگان،پس براي اين كه در اين 7 ساعت 300 مگابايت دانلود بشه شب ها به صورت عكس زير تنظيم كنيد و روز ها تيك رو برداريد.
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]