من که 10 روزی میشد! ولی بعضی از دوستان تجربه های ناگوارتری هم داشتن.نقل قول:
Printable View
من که 10 روزی میشد! ولی بعضی از دوستان تجربه های ناگوارتری هم داشتن.نقل قول:
اره دوستانم که اکو 1024 داشتند اونارو آفیس کردند :40:و تنها 512 هست که شبانه دارد و اقعا شاتل گندشو در اورده حیفه این 1 گیگ ترافیکی که گرفتم تموم شه کنسل میکنم 100%:2:نقل قول:
22 شهریور سرویسم شروع شد تا 26 روز خوب بود و 4 روز اخر هم محدود کردن منو با سرعت 1 تا 5 کیلوبایت.بهشون زنگ زدم گفتن وقتی دوباره تمدید کنی رفرش میشه و بر میگرده به حالت قبل.این هفته جمعه ساعت 12 شب تمدید کردم زدم رو دانلود یک فایل 499 مگابایتی که رسیو منو سایت زده 700 مگابایت ! خلاصه خودم از قصد زیاد دانلود نکردم که منو دوباره محدود نکنن ولی باز شب بعدش منو محدود کردن. دیشب رفتم نمایندگی شاتل (کشوری) اون زنه مدیر نمایندگی گفته این محدودیت دوباره شما به خاطر ماه قبلته و تا چند شب دیگه دانلود نکنی خوب میشه
دیشب کلی باهاش صحبت کردم میگه ما خودمونم نمیدونیم ! عجبا !
خدایی مخابرات 13 تومان میدی 256 میگیری با 8 گیگ.تازه میدونی هم 13 گیگ فیکس میتونی دانلود کنی. یا پارس انلاین که دیگه عالیه. ولی حیف که منطقه ما (کشاورز) را ساپورت نمیکنه ....
دوستان خبری از شکایت نامه ندارند؟؟؟؟
چه روزی میخوان این شکایت رو به سازمان ارتباطات رادیویی بفرستن؟:13:
این شاتل یه شاهکار دیگه زده برای من
پریشب من حدود 600مگ دانلود کردم . توی ترافیک مصرفیم زده 1.1گیگ . توی روزم اصلا دانلود نداشتم زده 440 مگ دانلود
دیشبم 800 مگ شبانه دانلود کردم زده 950 مگ . 334 مگم ترافیک مصرفی روزانه زده!!!
یعنی دارن به درصد دانلود شبانه از روزانه کم میکنن؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
همه دوستان سلام عرض شد
ببخشید سرم کمی شلوغ بود نشد زیاد سر بزم به دوستان خوب یه طرف پرسپولیس:31: یه طرف ستاد سوخت کشور:31: وقت نمیزاره دیگه...:27:
دوستان در جریان باشن :
1- نزدیک به 35 نفر شناسه کاربری دادن و این عالیه حتی کسایی که از شاتل رفتن شناسه کاربری دادن(اگر کسی رو میشناسید که میتونه شناسه کاربری بده بهش بگید همراه با نام و نام خانوادگی)
2- به علت پیشنهاد چند نفر از دوستان(گرفتن شناسه و مدرک از دوستان)، ارسال شکایت نامه کمی همراه با تاخیر انجام میشه(احتمالا شنبه هفته آینده 30 مهرماه)
3- هر کسی که شناسه کاربریش رو میده لطف کنه نام و نام خانوادگیش رو هم بده که مثل دیگران قید بشه تو نامه
دوستتون دارم و دست همگی درد نکنه بابت همکاریشون برای شکایت نامه دوستان حتما بعد از ارسال شکایت نامه نتیجه اش رو هم پیگیری کنن:46:
.
.
از 51 نفر عضو گروه هنوز 20 نفر شناسه نداده. خسته نشین انقدر بهتون فشار میاد
یه وقت یه چیزیتون بشه این همه رنج و زحمت می کشین
ای بابا. از دادن یه پیام خصوصی یه جمله ای هم عاجز؟
همین کارها رو کردین که دارن هر بلایی دلشون می خواد سرمون میارن
دوست عزیز همین بلا رو قبلا هم سر من داوردند که تمدید کنی درست میشه " منظورم دوره ی قبلیمه" یه چیزی مشابه شما و لی هنوز 1 ماهه تو محدودیتم و دقیقا همین رو به من هم گفتند که نمیدونیم چرا اینجوری موندی تویه این مدت هم سر جمع 700MB دانلود رایگان نداشتم با 3KB که کاری نمیشه کرد:31:نقل قول:
3 ماههنقل قول:
محدودیت تا دلت بخواد
مهر تا الان 19 روز محدود بودم ولی به محض اینکه یه شب سرعت خوب میشه تا میتونم دانلود میکنم
اگر محدود کردن باز مشکلی نی چون دیگه دارم از شاتل میرم
یه بار 12 شب محدود شدم بعد سه روز باز 6 روز محدود شدم
البته الان حدود 4 -5 ماه میشه که محدود میکنن ولی قبلا 8-9 شب سرعت خوب بود و بعد 2-3 شب محدود میکردن
ولی الان وضع خیلی بد تر شد بالای 10 روز محدود میکنن
محدودیت سرعت برای همه یکسان هست تقریبا 3- -4
پدر سوخته ها من دیروز ازشون 500 مگ ترافیک خریدم باید هم همون روز مصرف میکردم چون فردا موعد شارژ سرویسم بود بع از دیروز سرعت من از 135 تا 205 شده در صورتی که سرویسم 512 هستش