دقیقا نتیجه بستن سرعتها بالا برای همه همینه
وگرنه قبلناکه مشکلی نبود هرکی هرچقدر پول میداد اش میخورد
یکی زنگ بزنه پارس انلاین ببینه چند نفرتو صفن
Printable View
دقیقا نتیجه بستن سرعتها بالا برای همه همینه
وگرنه قبلناکه مشکلی نبود هرکی هرچقدر پول میداد اش میخورد
یکی زنگ بزنه پارس انلاین ببینه چند نفرتو صفن
اینها همه و همه ترفند جذب مشتری هست و خالی کردن جیب ملت و پرکردن جیب خودشون نه چیز دیگه.نقل قول:
اره هر کی خربزه میکاره پای لرزشم میشینه
بالاخره وقتی تعداد شکایتشون زیاد شده
و ملت خالی کردن پرتهاشون رو
میفهمن یعنی چی زنگ زدم مخابرات میگه فعلا ثبت نام نداریم تا پهنای باند اضافه شده اوکی بشه
اگه همین الان زنگ بزنم پارس میگه همین الان بیا
اونایی که اعتراض نکردن حتما اعتراض کنن که امار شکایت بره بالا !
داداش زبونتو گاز بگیر! پارس انلاین و اشتباه؟ اصلا داریم؟! برترین سرویس دهنده در کل خاورمیانه که امسال برای بهترین بودن در دنیا گام برداشته رو نباید نقد کرد... امروز صبح زنگم زدن گفت دوباره پهنای باند مشکل داره و فقط شما هستی که دم به دقیقه شکایت میکنی..نقل قول:
منم گفتم شما اگه شعور داشتی اول دروغ نمیگفتی بعدشم زور الکی نمیزدی هی بگی مشکل از منه... در اخر هم گفت من صداتونو ضبط کردم میدم که رییسمون پیگیری کنه... منم گفتم حتما بسپار پیگیری کنه اصلا میخوام بدونم شما رو از کجا پیدا میکنن میارن به عنوان پشتیبان؟ بهت میگن سرعت بده میای پینگ میگیری .... گفت اون سیاست شرکت هست هر ی بخواد میاره رو این صندلی میشونه.. گفتم اگه من نبودم تو الان داشتی خودتو با بادبزن باد میزدی تو خونه. فعلا منتظر خبرای تکمیلی باشید در مورد این جریان... صداشم ضبط کردم میدم پدر شو در بیارن..
واقعا.... پارس هیچوقت دست رد به پول نمیزنه.کد:اره هر کی خربزه میکاره پای لرزشم میشینه
بالاخره وقتی تعداد شکایتشون زیاد شده
و ملت خالی کردن پرتهاشون رو
میفهمن یعنی چی زنگ زدم مخابرات میگه فعلا ثبت نام نداریم تا پهنای باند اضافه شده اوکی بشه
اگه همین الان زنگ بزنم پارس میگه همین الان بیا
بهروز گیر دادیانقل قول:
ااخرش علامت تعجب گذاشته دقت کن!
امیر ارام ارام ارام
نمیخوام بن بشی
ایشالا که درست بشه
من بیشتر ازخودم نگران تو ام:n01:
چقد ملت از دست این پارس آنلاین شاکین! آقا برید 195 شکایت کنید بالاخره یکی پیدا میشه بگه بگه بذار ببینم این همه آدم چشون شده!!! اینجا بیایید پست هم بذارید ولی غرغر کردن اینجا که کاری از پیش نمیبره برای خودتون میگم.
اره خودم خواستم که بفهمینقل قول:
بین خودمون بمونه ! :n02:
اقا همه اینایی که اینجان شکایتشونو کردن مطمئن باشنقل قول:
اینجا میان یکم ارام تر بشند بالاخره ما اینجا همدردیم باهم
وسعی میکنیم بهم کمک کنیم:n16:
امیر دمت گرم بازم