منم فردا زنگ میزنم فسخ میکنم
Printable View
منم فردا زنگ میزنم فسخ میکنم
سلام دوستان
javadi جان شناسه بدستت رسید؟؟
قربون دستت.
راستی یه بند جدید میتونید اضافه کنید.
امروز زنگ زدم میگم کی درست میشه؟؟ بهم میگن شناسه کاربری شما بصورت هوشمند رفته تو لیست سیاه.شما اگه میخوای درست بشه بیا دوباره پبت نام کن که یه شناسه کاربری جدید بگیری.این یعنی 15 تومن دیگه باید بدی.
ببینین چقدر دزدن.خجالت هم نمیکشن
فسخ قرارداد بصورت حضوری انجام میشه.نقل قول:
اگه اکو داری پولت رو میکشن بالا. :27:
یواش یواش باید به آسیاتک فحش بدم و دوستامو از انتخاب آسیاتک منصرف کنم وگرنه بلایی که شاتل سرمون آورد رو آسیاتک هم انجام میده! :31:
منطقه ی ما فعلا خلوته. برا آسیاتک رو میگم. تا شلوغ نشده باید نهایت استفاده رو ببرم. :8:
سلام دوستان
لطفا به صحبت هاي من خوب توجه كنيد.
خبر اول : امروز ساعت 8 صبح رفتم قرار داد شاتل رو فسخ كردم.
حالا ماجرا :
من اكو 2 مگابيت داشتم و به مدت 7 شب سرعت دانلود من از ساعت 1 تا 8 صبخ تقريبا 5 كيلوبايت در ثانيه بود.
هر روز هم زنگ مي زدم نمايندگي و سوال مي كردم و مي گفتند كه خط شما مشكلي نداره!!!!!!!!!!!!!!!
دو شب پيش از محدوديت در آمدم و از ساعت 1 تا 8 صبح تقريبا 2 گيگابايت دانلود كردم.
ديشب دوباره از ساعت 1 تا 8 صبح سرعتم به شدت افت كرد و شد 1 كيلوبايت در ثانيه.
يعني اول من 7 شب محدود بودم و اختمالا 9 شب محدود بودم چون 2 شب آخر رو خانه نبودم و رقتم خوابگاه ولي فكر مي كنم همچنان آن دو شب رو هم محدود بودم.
به هر حال خلاصه اين كه 9 شب محدود بودم-شب 10 ام از محدوديت در آمدم و 2 گيگ دانلود كردم و دوباره ديشب محدود شدم و خدا مي دونست كه تا كي محدوديت جديد ادامه پيدا مي كرد.
يعني با تنها يك شب دانلود كردن زياد رفتم تو ليست محدوديت.
حالا گوش كنيد:
صبح رفتم نمايندگي شاتل،30 دقيقه با مسئول صحبت كردم،گفت اين يك اقدام كلي و در سطح كل شاتل است كه افرادي مثل شما !!!!! كه زياد دانلود مي كنند محدود ميشند تا حق ساير افراد گرفته نشه و آنها هم بتوانند دانلود كنند.
گفت زماني كه شما شب 2 گيگ دانلود مي كنيد افرادي هستند كه حتي يك page هم نمي توانند باز كنند!!!!!!!!!!!
من گفتم هر كسي پهناي باند مخصوص خودش رو داره و شما اگه اين شيرينگ رو به گونه بهتري تقسيم مي كرديد هيچ وقت هيچ كسي با افت سرعت مواجه نمي شد.
بعد گفتم در ضمن وقتي كسي اصلا اهل دانلود شبانه نيست ، دانلود كردن يا نكردن وقت هيچ فرقي به حالش نداره پس اين دليل شما منطقي نيست.
سوال بعدي اين بود كه گفتم چرا محدوديت بعضي 5 روزه بعضي مثل من 9 روز بعضي 16 روز و .......
گفت : به دو چيز ربط داره : 1-پهناي باند 2-ميزان دانلود شبانه شخص
در درجه اول كساني كه پهناي باند 2 مگابيت دارند در اولويت محدوديت هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!(چه قدر هم با اعتماد به نفس مي گفت ) چون با يك شب دانلود كردن به اندازه 20 كابر مصرف مي كنند و اگه محدوديت دانلود اكو 128 مثلا 3 روز باشه محدوديت اكو 2 مگابيت 10 روز ميشه!!!!!!!
و گفت شما 9 شب محدود بوديد و شب دهم 2 گيگ دانلود كرديد و بلافاصله توسط سيستم هوشمند!!!! شناسايي شديد و شب 11 دوباره محدود شديد،و اين بار مطمئن باشيد محدوديت شما بيش تر از 9 روز است و احتمالا تا 20 روز مخدود باقي مي مانيد!!!!!!!
من كه ديگه اعصابم به هم ريخته بود گفتم از نظر جناب عالي بنده كه سرويس 2 مگابيت دارم و اگه بخواهم هيچ وقت ديگه محدود نشم بعد از رفع محدوديت بايد شبي چه قدر دانلود كنم،گفت شما كه 2 مگابيت داريد بايد شبي حداكثر 200 الي 300 مگابايت دانلود كنيد تا هرگز محدود نشيد.
گفتم چه قدر كم،گفت اين قانون ابلاغي جديد است كه كاربران پر مصرف بلافاصله شناسايي و محدود مي شوند پس در ميزان دانلود خود مديريت داشته باشيد(پاش رو هم در اين لحظه روي پاي ديگرش انداخته بود)!!11
گفتم بعضي هستند كه بعد از اين كه از محدوديت در آمدند از 1 تا 8 صيح يا حداكثر سرعت دانلود مي كنند و مثلا تا 2 شب دوباره محدود نميشوند و سرعت شان كم نمي شود؟چرا؟
گفت بعد از دو يا حداكثر 3 شب با محدوديت بسيار سنگين با سرعت دانلود بسيار كم و زمان محدوديت بسيار طولاني تقريبا تا 1 ماه مواجه مي شوند و اگر مثلا دوره 6 ماهه داشته باشند و تازه حتي اگر 1 ماه از دوره آن ها گذشته باشد و 5 ماه ديگه باقي مانده باشد و بعد از بيرون آمدن از محدوديت دوباره چند شب را به طور مداوم دانلود كنند مطمئن باشيد بعد از 4 الي 5 شب دانلود با اين وضع دوباره محدود مي شوند ولي اين بار تا 5 ماه ديگر تيز مخئدوديت دانلود آن ها ادامه دارد يعني 54 ماه با سرعت دانلود 5 كيلوبايت در ثانيه.
گفتم ما الان تمديد كنم يا نه؟
گفت شما مختار هستيد ولي بدانيد اگه بعد از تمديد دوره دوباره شب ها بيش تر از 300 مگ دانلود كنيد چون سابقه محدوديت 9 روزه در دوره قبل را داريد اين بار تا پايان دوره 1 ماه يعني 30 روز محدود خواهيد شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من ديگه از كوره در رفتم و گفتم همين الان قرار داد رو فسخ مي كنم ديگه تحمل اين همه اهانت و ظلم و ناحقي رو ندارم.
يعني بيام و فردا شب تمديد كنم،بعدش بيام آن شب مثلا 400 مگابايت دانلود كنم و چون دوره قبل محدود بودم 29 روز آينده رو محدود باشم!!!!!!!!!!!!!!! يعني ماهي 25 هزار تومان واسه دانلود يك شب 400 مگابايت.
گفت عرض كردم اگه حداكثر شبي 300 مگ دانلود كنيد محدود نمي شويد!!!!!
گفتم براي من كه چند ماه است شبي زير 1 گيگ دانلود نكردم اين محدوديت شبي 300 مگ به هيچ وجه قابل قبول و منطقي نسيت.
همين الان قرار داد رو فسخ مي كنم.
فرم فسخ رو داد به من و من هم نام خودم و شماره شناسه رو نوشتم و در قسمت دليل فسخ هم نوشتم :
بي عدالتي !
حتي يك بار هم منو از فسخ منصرف نكرد.
گفت 3 روز ديگه خط شما آراد است.
داشتم مي رفتم گفتم تا حالا چند نفر فسخ كردند كه فسخ كردن من براي شما عادي شده؟
گفت تعداد رو نمي تونم به شما بگم،فقط مي تونم بگه كه فقط افرادي كه مثل شما دانلود شبانه انجام مي دادند فسخ كردند و 6000 كاربر ديگه ما دازيم كه اصلا دانلود شبانه انجام نمي دهند!!!!!!!!!!!!
گفت در ضمن اين وضعيت ايجاد محدوديت براي كاربران پر مصرف حداقل تا ماه بهمن ادامه داره!!!!!!!!
من هم رفتم از شركت بيرون.
دوستان، همين الان،تاكيد مي كنم همين الان بريد و قرارداد رو فسخ كنيد و راحت بشيد.
مگر اين كه به دانلود شبانه ، شبي 300 مگ راضي باشيد !!!!!!!!!!!!!
در ضمن سرويس هاي پايين تر از 2 مگ براي اين كه محدود نشوند بايد كم تر از 300 مگ دانلود كنند،مثلا اكو 512 بايد تقريبا شبي 200-250 مگ دانلود كند تا در زمان كل دوره 1 ماه يا سه ماه يا 6 ماه خود به هيچ وجه محدود نشود.
اميدورام با صخبت هاي من تصميم منطقي خود را بگيريد و بدانيد اين محدوديت ها حداقل تا ماه بهمن يعني 5 ماه ديگر همچنان ادامه دارد.
با تشكر
دوست عزیز تو کرج فسخ با ایمیل یا تلفنی انجام میشه و نیازی به مراجعه حضوری نیستنقل قول:
چرا 512 اکو امروز اینجوری شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ . ن : امروز رفتم پیش ثبت نام یک isp دیگه ! تا 2 هفته آینده ما هم کوچ می کنیم !
بنظر من از شاتل بهتره 3 ماه اکو داشتم نتونستم درست 1 گیگ دانلود کنم من میرم 1 مگ شو میگیرم هر چی بادا باد:31:نقل قول:
سرعت اکو 128 من بعد از ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تست سرعت من اينه العان خوبه يا بده
eco 128
کد:http://www.speedtest.net/result/1539735096.png
تو 11 ماه 2 گیگ نتونستی بگیری؟؟نقل قول:
من فقط دیشب 4 گیگ با اکو 128 گرفتم
ولی خب من هم با وجود اینکه 2 سال با شاتل هستم این آخرین دورم هست و میرم یه شرکت دیگه
4 ماهه اکو داشتم بعدش اکو لایت کردم توی این 4 ماهه من نتونستم دانلود کنم اخه نوب بودم و سرعتم رو 5 کیلو بود فکر کیکردم شبانه همینه و اهمییت بهش نمیدادم