مژده !!! :11:
خبر خوب: فسخ کردم رفت پی کارش شاتل گر به گوری! فردا خطم رو جمع میکنن! زنیکه یه جوری گفت باشه فسخ کن که احتمال دادم شاتل بشون گفته باشه: چنانکه مشتری به دلیل محدودیت شبانه خواست فسخ کنه زود اقدام کنید!
فا... شاتل :8: از خوشحالی
2 خبر بد: 5.5 گیگ رو باید تو یه روز دانلود کنم! و همینطور اینکه شاتل پولمو بالا کشید! حرومشون باقی پول (طرفای 30 تومنی میشه با توجه با اینکه حجم رو صفر میکنم ولی نصف دوره مونده). :41:
رفتم نمایندگی آسیاتک:
قیمت هاش عاقلانه است فقط گفت انتظار سرعت کامل رو از شبانه نداشته باش! من گفتم تو جیب ما رو نزن پول پیشکش. :27: شما سرعت منو محدود نکنید سرعت کامل نمی خوام.
پینگش هم خوب بود. بیچاره بش گفتم پینگ، موند توش که پینگ چیه! گفت بیا خودت چک کن. رفتم پینگ 4.2.2.4 رو گرفتم ثابت روی 200ms بود؛ برای شهری مثل دزفول که اینقدر از سرور اصلی آسیاتک دوره خیلی خوب هست. (آخ جون بازی آنلاین :8: ).
برای 128 به بالا هم گواهی اشتغال به تحصیل میخوان اگر دانشجو باشی! حالا من عصری میرم قرارداد میبندم 3 ماهه 2مگ با 3 گیگ ترافیک 36 تومن که به نظر من به صرفه هست.
به امید جدایی تمام دوستان از لاک پشت شب گرد!
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
downstream همونطور که از اسمش معلومه (جریان دانلود یا دریافت) پهنای باندی هست که از طرف ISP برای دانلود روی خط شما اعمال میشه و از طریق مودمت قابل مشاهده هست.