آره برادر آره ده بار زنگ زدم از پشتیبانی پرسیدم من دوتا خریدم تو بخر اگه ضرر کردی خودم خسارتتو میدم والا به خدانقل قول:
Printable View
آره برادر آره ده بار زنگ زدم از پشتیبانی پرسیدم من دوتا خریدم تو بخر اگه ضرر کردی خودم خسارتتو میدم والا به خدانقل قول:
300 گیگ ترافیک رو با خط 16 مگ می ده 80000 تومان این جالبه یعنی گیگی تقریبا 270تومان در می اد
و یه خط 512 رو با ترافیک 20 گیگ رو می ده 12500 که اینم 625 تومان در می اد خب این یعنی ترافیک اولیه خریداری شده به شدت کاهش قیمت داره نسبت به ترافیک الان
حالا اگر به صورت درست هم نگاه گنیم از اون 300 گیگ می گیم 150 گیگ قابل استفاده اس که در اون صورت گیگی 550 تقریبا میشه
و یه خط 512هم با 10 گیگ ترافک خارج میشه 1250 هر گیگ
به نسبت سرویس های قدیم قیمت ها به نظر کاهش داشته البته این محاسبات اولیه س اینکه گرون تر شده باید بحث بشه
و مورد بعد اکثریت نفرات که بتونن 16 مگ دریافت کنن چه مقدار هستن فکر نمی کنم تعداد شون زیاد باشه اکثریت نفرات خط دومگ تا هشت مگ دارن پس انکه قیمت پایین تر می دن به خط بالا هم کمی جالبه اگر مصرف منصفانه هم بخوایم در نظر بگیرم باید سرویس های پایین که سرعت کمتری دارن قیمت شون پایین تر باشه چیزی که شرکت برعگس کرده و این نوع زرنگی هست
الان با این اوصاف شما مجبور هستید حجم اضافه خریداری کنی چون 10 گیگ ترافیک عمرا کفاف یه ماه کاربر وب گردی هم جواب بده و این مصرف منصفانه ایران هست و مورد اخر وقتی هنوز زیر ساخت کشور نتونسته بستر پهنای باند داخلی رو اکی کنه چرا باید یوزر پول 2 برابر حجم داخل رو ازش بگیرن اونم روی سرویس این اجباری کردن اصلا درست نیس و عملا دارن پول زور می گیرن از کاربرا متاسفانه کسی هم صداش در نمی اد اگر بستر داخلی پهنای باندش چیز بدرد بخوری داشت بازم ادم دلش خوش بود ولی وقتی مصرف نمی کنه فرد دو برابر و سه برابرش چه فایده ای داره برای یوزر
یچیزی ک بین همه شرکتا (جز های وب) مشترکه سعی در فریب دادن مشترک دارن یجوری تعرفه هاشون غلط اندازه
مثلن اسیاتک زده ۳۰۰ گیگ در واقع اینجوریه که اگه داخل استفاده کنی ۳۰۰ گیگه و اگه خارج استفاده کنی ۱۵۰ گیگ و به این معنی نیس که ۱۵۰ گیگ داخل ۱۵۰ گیگ خارج ( حتی کانال زومیت ب اشتباه زده ۱۵۰ گیگ داخل ۱۵۰ گیگ خارج سعی دارن خیلی شیک سر کاربرای مبتدی کلاه بزارن )
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم براساس گفته شما خرید رو انجام دادم
تفکیک بشه جسارتا خسارتش با شما ههههه
چیزی که واقعا مبهم هست همین چگونگی تفکیک ترافیک داخل و خارج هست. ترافیک داخل شامل چه مواردی هست همون 500 سایت مزخرف؟ نحوه ی تقسیم این ترافیک چطوره؟ گفته 150 گیگ خارجی یا 300 گیگ داخلی! یعنی در صورت استفاده ترکیبی به اندازه استفاده از ترافیک خارجی ترافیک داخلی دوبرابر کم میشه. عملا با استفاده از 150 گیگ ترافیک بین الملل سرعت خط شما میاد روی 16 کیلو بایت تا دوباره حجم بخری یا تمدید کنی.
بقیه isp هم همین آش و همین کاسه از کلمه " معادل " و "یا" استفاده می کنند
همونطور که دوستان گفتن آسیاتک شیطنت کرده و حجم ترافیک داخلی رو تو جدول قید کرده. مشتری هم میبینه و فکر میکنه که این مقدار حجم ترافیک بین الملل هست.
واقعا ایرانی توی فرار از قید و بند قانون تکه. سازمان تنظیم مقررات باید یه تبصره هم اضافه کنه که شرکتها باید مقدار ترافیک بین الملل رو بنویسن نه با احتساب ترافیک داخل!
حالا چه گیری دادید به این ، کلا 1 خط بعدش توضیح داده که
مسئله اصلی اینه که این تعرفه ها خنده داره ، همین حالا هم خیلی ها راضین تازه تشکر هم میکنن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک باید حجم بین الملل رو ملاک قرار بده توی جدولش و نه حجم کل رو.
الان این کاری که کردن باعث میشه خیلی از کاربرهای اماتور بعد از قطع شدن اینترنتشون و تبدیل شدنش به اینترانت مرتب زنگ بزنن پشتیبانی چون خیلی ها اون بندهای الصاقی رو نمیخونن.
در کل این طرز نوشتن حجم یعنی سر بی درد خودش رو درد اورده اسیاتک.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سرویس وایرلسش رو قیمت جدید بده من سرویس 50 مگ دارم
الان این 8 mbps که نوشته تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودش؟