دوستان من از صبح خطم داون شده هیچ اسپلیتری هم توی مسیر نیست که مشکل پیدا کرده باشه سیم مودم رو هم که به تلفن میزنم بوق داره و بدون مشکل کار میکنه به نظر شما مشکل از منه یا از جای دیگس ؟
Printable View
دوستان من از صبح خطم داون شده هیچ اسپلیتری هم توی مسیر نیست که مشکل پیدا کرده باشه سیم مودم رو هم که به تلفن میزنم بوق داره و بدون مشکل کار میکنه به نظر شما مشکل از منه یا از جای دیگس ؟
چند روز هست شاتل اتوماتیک بین سرعت ها دستکاری میکنه !
من 16مگ گرفتم ولی این چند روزه یهو میشه 13 مگ یهو میشه 9 مگ
در صورتی که روی خطتم این مدت نویزی نبوده و الانم نیست
کسی این مشکل رو داره تازگیا ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو کنسول مودمتون ببینید مثل این عکس سرعتتون رو چند بستن منم همینطور که تو عکس معلومه رو 16 بستن سرعتمو ولی حداکثر تو تستا به 14.8 تونستم برسم البته من راضیم در همین حد هم
دوستانی که واردن شرایط خط رو با توجه به پارامترها چه جوری ارزیابی میکنید؟ ضمناً به نظرتون دلیل ارور crc چیه ؟
حدود 5-6 روزی هست که من به صورت رندم تایم اوت دارم . بعضی وقتها انقدر تعدادشون زیاد میشه دیوونه ام میکنه . کلا از بازی میفتم بیرون
مودم ریست کردم . سرعت خطم رو پایین اوردم که snr رسیده به 29 . firewall رو چک کردم و برای بازیها ردیفشون کردم . port forward زدم . session ها رو بالا بردم .
با هیچ کدوم درست نشده و هنوزم request time out دارم . کسی این مشکل من رو داره ؟ راه حلی سراغ دارید یا نه
کلا وضعیت نت شده همیننقل قول:
سرور رینبو اروپای غربی کلا پینگم 80 بود شده 150 و کلی پکت لاس رو اکثر بازیا
منم همین مشکلو دارم چرا زنگ نمیزنید بگید ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
منم همین مشکلو دارم چرا زنگ نمیزنید بگید ؟نقل قول:
:hmm:نقل قول:
به کی بگیم؟
به کجا؟
به خود دزد و باعث بدبختی؟
کدوم مشکلو حل کردن که مشکل پینگو حل کنن؟
نقل قول:
با زنگ حل میشد که وضعمون این نبود، شاتل فاجعه شده :sad:
البته همه چی فاجعه شده! 4G همراه اول همین الان داره بهم 950 کیلوبایت سرعت دانلود میده! چند هفته پیش تا 10 مگابایت بود، 10 مگابایت شده 950 کیلوبایت! حالا یه 50 کیلوبایت روش بذاریم بشه 1 مگ :sad:
نقل قول:نقل قول:
چرا همه چیو پیچیده میکنید ؟ نگفتم زنگ بزنید بگید ف ی ل تر ینک یوتیوب رو بردارند... بگید آقا چه وضعه پینگ تایم و پکت لازه ؟ کلا 5 دیقه وقت نمیگیره
نقل قول:سلامنقل قول:
دوست عزیز این مشکلات معمولا بخاطر DNSهای مورد استفاده پیش میاد، میتونید DNS های :
8.8.8.8
8.8.4.4
یا
1.1.1.1
1.0.0.1
استفاده کنید.
دوست عزیزم فکر میکنی من زنگ نزدم؟نقل قول:
واللا ما 6 ساله گیمریم بیش از ده ساله adsl داریم مگه بار اولمونه؟
جز این که مودم بذار سر خط تست بگییر! چیزی میگن؟
کلا این موارد رو از حیطه ی کارشون بیرون میدونن
ما امتحان کردیم میدونیم چه خبره، پیچیده چیه؟
نقل قول:عزیز با این نحوه ای که شما میگید و برخورد میکنید والا شک نکن هیچ جایی مشکلتون رو حل نخواهد کرد،با حمله کردن و... که کسی به جواب نمیرسه.نقل قول:
شما هنوز نبودید ما دیال اپ داشتیم، به دنیا اومدید ما adsl داشتیم والا هیچ جا این جملاتی شما گفتید و میگید نگفتیم، طوری میگید انگار مخترع طرحی یا... هستید و یا چیزی میدونید که هیچکسی تو دنیا نمیدونه، شما که این همه سابقه دارید ایا یکبار قوانینی که امضا کردید و... رو خوندید و میدونید؟ به جد میگم نه و اصلا نخوندید و اطلاعی ندارید.
دوست عزیز با این برخورد شما اگر کسی بخواد تو انجمن یا جایی دیگر کمکی بهتون بکنه واقعا دوباره ببینه میگه ولش کن حالا اون کاربر تجرببات خودشو میگه چه درست و چه غلط، حتی اگر شما در اون مورد بیشتر بدونید و...، این دوستمون هم تجربیات خودشونو گفتند و درست هم گفتند،اما بازم لازمه که جملاتشون درک بشه
واقعا هم در حیطه کارشون نیست اما اگر درست برخورد کنید حتما انجام میدن، سرویس دهنده فقط موظف به دادن نت هست نه چیزهای دیگر ولی اگر درست با کاربر سیستم برخورد بشه هر کاری برات انجام میده.
لطفا قوانین و... سازمان مقررات و sla و... رو حداقل یکبار بخونید.
بابا برو خفه شو بینمنقل قول:
چن سالته؟
من از روز اولی که دیال اپ اومد نت داشتم تا حالا بکش بیرون همه چیز دان
من تعداد دفعاتی که به پشتیبانی زنگ زدم از تعداد سلولای تو بیشتره
پاشده اومده برا من نرخ و رفتار تعیین میکنه پرت و پلا میگه
نقل قول:نقل قول:به قیافت و حرفات نمیخوره.نقل قول:
سن من دو برابر تویه چون معرفت اینو مشخص میکنه
تو کل سلولهات نصف سلولهای... من نیست
نقل قول:نقل قول:سگی که پا میگیره مشخصه عزیز. پدر و مادرت تو رو درست کردند چون خودشون... هستند حتما میای همه جا میگی،نقل قول:
نقل قول:نقل قول:سنت به اندازه معرفتت نیست مشخصه بچه ای.نقل قول:
من میدونم دو برابر سن تو رو دارم.
نقل قول:نقل قول:ظاهرا از هموندزمان که میگی دیال اپ داشتی نتت مشکل داشتهنقل قول:
دوستان شاتل ببخشید اگر حرفی زده شد باعث ناراحتیتون شد معرفت دوستان رو ببینید و نیاز به جواب هست تا در زندگیشون اینا رو یاد بگیرند که کجا هستند و معرفت چقدر مهمه.
ببخشید دوستان
وقتتون بخیر
دعوا نکنید عزیزان همو ببوسید (= [emoji182]
شاتل کلا چندوقته مشکل داره، برای منم خیلی تام اوت و قطعی داره مشخص نیست جریان چیه
ولی به توصیه اون دوست بالایی dns ها رو روی گوگل ست کردم الان بهتر شده
Sent from my K00R using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:خواهش میکنمنقل قول:
این دوستمون نمیدون مدارک تحصیلی منو و سطح اطلاعت و... برای همون هر چی دلشون میخواد به من و... میگن.
شرمنده ام و خوشحالم وضعیت بهتر شد.
وقت بخیر
سلام عزیزنقل قول:
من شاتل ندارم ولی راستشو بخواید می خوام تا مرحله شکایت هم پیش برم علی الخصوص از مرکز تلفن بیشرف
تا چند روز پیش فن آوا داشتم و الان از صبانت
اون یکی خطم هم از آسیاتک
با همه شون مشکل دارم
اگه مایل باشید در خصوصی با شما صحبت کنم
سلامنقل قول:
مشکلی نداره پیام خصوصی بزنید حتما تا جایی بتونم راهنمایی میکنم
SNR دانلود از 26-28 اومده رو 18-20، و SNR آپلود هم از 10.5 اومده روی 9، سرعت آپلود هم به زور روی 1900 لینک میشه، قبلا به راحتی 2055 میرفت، خیلی عجیبه، شاتل واسه شما هم اینطوری شده؟
اتفاقی همین الان چک کردم متوجه شدم
سلامنقل قول:
دوست عزیز در قسمت dsl mode قسمت annex را به اتومات یا m بزارید و ریست کنید مودم رو اگر اوکی نشد به پشتیبانی اعلام کنید تا annex را درست کنند و مشکل حل میشه.
اگر روی annex باشید اپلود کم میشه و معمولا دانلود زیاد میشه.
داداش مودمت چیه کهنقل قول:annenex ساپورت میکنه؟
مودم من فقط Annex ساپورت میکنه
همینه عزیز تایپ خودکار صفحه کلید موبایل رو زدم اینگونه نوشته.نقل قول:
مودم من DSL-2877AL هست.
ADSL دیگه منسوخ شده به فکر اینترنت جایگزین باش ...ISP میتونه بدون اینکه خودت متوجه بشی و حتی سیم کشی هم دست نزده باشی و سالم باشه کشش خطت رو کمتر کنه :Dنقل قول:
مشکلات من و شما و بسیاری دیگه یکیهنقل قول:
اکثر دوستان من هم snr شون اومده پایین و ضعیف تر شده
نقل قول:
مشکل شدید تر از این حرفاست که با DNS و ... درست بشه... شاید خیلی کم بهتر باشه.... کل نتا همین مشکلو دارند
نقل قول:
من دقیقا مشکل مشابه شما رو دارم چند وقته
نقل قول:
نه ارتباطی نداره، مال من از اول روی M بوده تا آپلود 2 مگ بگیریم و به راحتی روی 2055 آپ میشد، ولی الان کشش آپلود کمتر شده و به زور 1800-1900 هست، مال دانلود هم 18-20
از ابتدای خرید تا چند روز پیش روی M بوده و snr دانلود فیکس روی 26-28 رو 9311
پس ارتباطی نداره و از خود مخابرات هست، سیم کشی هم جدیده و بیرون از خونه هم مشکلی وجود نداره، مربوط به مخابرات و یا خود شاتله.
Annex A هم نهایت آپلودی که میده 1 مگه و به دردم نمیخوره، واسه همین از ابتدای خرید پشتیبان گفتم روی M ست کنه
نقل قول:
احتمالا همینطوره، و خودشون اینکارو کردند، جایگزین مناسبی فعلا وجود نداره.
برمیگردم آسیاتک، دیگه تصمیمم همینه
برای منم مثل اینکه همینطوری شده چون قبلاً سرویس من یک مگ بود ولی روی 4 مگ بسته شده بود و دانلود 4 مگ رو هم کامل میداد ولی کشش خط روی حدود 20-21 بود ولی از وقتی رفتم روی این سرویس جشنواره یک مگ که روی 16 میبندن کشش خطم روی 18-19 اومده و خطم رو روی 17 بستن ولی موقع دانلود نمیتونم به سرعت بیشتر از 14-14.8 برسم ضمن اینکه snr هم اومده روی حدود 10 یعنی لب مرزه ولی در کل من راضیمنقل قول:
پینگ بالا با تایم آوت متعدد...
زنگ هم میزنی میگن مشکل از ما نیست از شبکه خارجی هست و در حال پیگیری هستیم!
یعنی این دو تا کلیه مشکلات شون رو حل کرده واسه جواب دادن:
1-مشکل از ما نیست.
2-در حال رفع مشکلیم.
...
حاجی کلا پوکیده نت مملکت
همه دارن مینالن
snr رفیق من از 24 اومد برای دو ماه روی 6! بعد مثلا درست شده 19!
همش پکت لاس
پینگا جزخورده
معلوم نیست دارن چیکار میکنن دوباره چن روزه کشش خط منم از 8 اومده روی 4
نقل قول:
جواب همیشگی شاتل:
تست سر خط! + مشکل از شبکه خارجی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به ما ربطی نداره!!!!!!!!!!!!!!!! ما خوبیم، بقیه بد
مثل اینکه سرویسی تو مایه های شکن و بگذر راه انداخته شاتل برای ی سری سایت های تحریمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:worried:
نقل قول:
آره دیروز منم دیدم، ولی خیلی هاش بازم بلاکه...
*نت که واسه من اوکی شده فعلا، همه چی به حالت قبل برگشته:biggrin:*
نقل قول:
پینگت اوکی شده؟