پس چرا هنوز 2جی هست؟! کی تری جی میشهنقل قول:
میشه اون دکل هایی ک تجهیز شدن رو ادرسش بگین؟!
Printable View
پس چرا هنوز 2جی هست؟! کی تری جی میشهنقل قول:
میشه اون دکل هایی ک تجهیز شدن رو ادرسش بگین؟!
اقا رضا از 4g خرمشهر چه خبر؟
الان که فقط چند نقطه(نقطه یعنی حدود سه چهار متر) از شهر پوشش 4gداره
آقا رضا درود
مهدیشهر 3g خبری نشد. متاسفانه اینترنت ایرانسل هم قطع شده. شهر کوهستانیه فکر می کنم همین شاید مشکل ایجاد کرده. ممنون میشم خبر تجهیز اینجا رو به ما هم بدین
سلام
اقا رضا از مسجدسلیمان خبری هست.ایرانسل و همراه اول؟
سپاس
سلام آقا رضا عزیز خسته نباشید میخواستم بدونم مشکل سیگنال و سرعت نت رایتل تو رشت چی شد خوب شده یا اقدام نشده
آقا رضا میشه پیگیری کنید که اینجا تو رشت بلوار مدرس چرا همراه اول اینجا فقط 2G داره 3G نداره.عکس هم گذاشتم پیمانکار میگه 3G هست اما بازم تو خونه آنتن ندارم اینم عکس سایت با راک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا رضا این دکل رو تو رشت خیابون چمران گرفتم 3G هست.چرا اینو تو محل ما نزدن آخه .حالا واسم سوال پیش اومده چرا پشت سر هم تو اون خیابون این دکل هست یعنی 2 تا سایت 3G همراه اول.برعکس اینجا هیچی نیست
آقا رضا این سایت قبلا دیش نداشت چند وقت پیش زدن.واسه نصب شد روش منظورشون از این کار چی بود
آقا رضا میتونید بگید این دیش های بالای این سایت دقیقا کارش چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدشم گفتم زیر این دکل آنتن 3G دارم چطوری حتما با اون دیش ها از یه دکل دیگه امواج رو میگیره.برنامه دکل چمران رو نشون میده میگه سایت 3G اونجاس تو نقشه
نقل قول:
جناب آرین
گفته بودید در تهران خ 17 شهریور جنوبی وضعیت سیگنال بهتر میشه اما خبری نشد. سیگنال من -110 rsrp بود همچنان همینطوریه. اگه قرار 4 جی سه مگ بده یا دروغ نگن که تهران 4 جی شده یا کلا جمعش کنن پول بی خود بابتش ندیم
سلام دوستان
من میخوام بسته اینترنت بخرم یک سوال داشتم
با شارژ شگفت انگیز میشه ۲۰ درصد اضافی گرفت و میدونم که نمیشه با این اعتبار ۲۰ درصد بسته خرید.ولی آیا با اعتبار اصلی میشه خرید؟؟
مثلا اگه ۲۰ تومن شارژ شگفت انگیز کنم ۲۲ اعتبار بگیرم میتونم ۱۵ تومن رو بسته بخرم؟؟یا کلا نمیشه؟؟
ممنون
راستی قضیه ی این شارژ شگفت انگیز چیه؟!نقل قول:
هر زمان برای شارژ خط اعتباری و پرداخت قبض خط ثابت به سامانه ی آسان پرداز 021.8734 تماس می گیرم گزینه ی شارژ شگفت انگیز رو هم پیشنهاد میکنه ولی چون اطمینانی به این اراجیف ندارم بطور عادی شارژ و پرداخت می کنم
تا جایی که اطلاع دارم با شارژ شگفت انگیز فقط میشه تماس و اس ام اس داشت و نمیشه بسته فعال کرد
اون دیش ها اسمش مایکروویو هست برای انتقال بین دکل ها و ارتباطشون با هم هست و در نهیت به bsc باید وصل بشند.
کسی از کد 310 استفاده کرده؟ از 3 تا سیمکارتم روی یکیشون فقط فعاله این طرح... 500 دیقیه مکالمه 500 تومن یا 300 مگابایت اینترنت 500 تومن! فقط کد زمان باقیمانده طرحو نیمدونم چیه، کسی بلده؟
سیاست ایرانسل هست من 3 تا سیم دارم اونی که همش خاموش هست بهش 500 دقیقه داده!!! اونی که گاهی روشن هست 50 دقیقه داده و اونی که همیشه استفاده میکنم هیچ چیزی نداده!!نقل قول:
طرح باقیمانده برای مکالمش 140*27 هستش
باید طرح پله ای و جزیره و هیچ طرحی فعال نباشه وگرنه کار نمیکنه
کاملا درسته.... برای سیمکارتای خاموشم 300 مگ نت و 1000 تا sms داده ولی برای سیمکارتم که همیشه روشنه و زیاد شارژش میکنم خبری نیست!:n02: طرح جزیره رو هم غیر فعال کردم... تا بشه از این طرح استفاده کردنقل قول:
اصفهان جالب شده
هر جا از ماهها قبل 3G بود دیگه روزهاست که دریافت نمیشه
و تقریبا پوشش ایرانسل نقطه ای شده و واقعا غیر قابل استفاده
برعکس همراه اول تقریبا پوشش کامل داده حتی جاهای خیلی دور نسبت به مرکز شهر
رو پوشش داده . ایرانسل نه تنها پیشرفتی نمیکنه دکلها رو مثل اینکه داره جمع میکنه
اگه روی دکل 2G باشه میتونه از یه دکل 3G آنتن بگیره.یعنی امواج بگیره از دکل مقابل.نقل قول:
سلام
آقا رضا شهرستان های خوزستان چه زمانی فعال می شن؟؟؟
آقا رضا میشه بگید تو رشت خمام کی 3G راه اندازی میشه
اصفهان کجاهاش 4جی شده؟
و سوال دوم از شهرستان های اصفهان شهرضا و دهاقان و گلشن چه زمانی نسل سوم و چهارم میگیرن؟
تا جایی که من تست کردم توحید ۴جی بود ولی دیگه متصل نشد...نقل قول:
فعلا خود شهر اصفهان در اولویت ۳جی هست و پوشش کاملا نا امید کننده ایی داره فکر نکنم بزودی به شهرستان های اطراف برسد...
آره نصف دکل های اصفهان که 3جی بودن از کار افتاده جالبیش اینه که کلی هزینه کردن تجهیزاتت نصب کردم بعد 1 ماهه که از کار افتادهنقل قول:
اگه جمعش کرده بود قابل هضم بود! جمع نکرده تجهیزات گرون قیمت رو دکل هست ولی کار نمیده
آقا رضا کیفیت 3g ایرانسل در رشت شهرک حمیدیان خیلی پایینه. هیچ راهی نداره که کیفیت سیگنال کمی افزایش پیدا کنه ؟
سلام
من امروز سیم کارت ایرانسل 4g که آنلاین خریده بودم توسط پست آورده شد.تهران.
کپی کارت ملی و فرم پر کردم.حالا این سیم کارت فعاله؟یا باید فعالش کنم؟به چه طریق؟
ممنونپ
اصفهاننقل قول:
توحید . 33 پل . 4باغ . میدان جمهوری و قسمتی از شهرک ولی عصر
4 جی هستن ولی خبری از 3 جی نیست
کلا 3 جی رو تعطیل کرده ایرانسل فکر کنم فقط 4 جی ارائه بده
اقا یه مسلمونی به این اقا رضا بگه ولا ایترنت شهر سماله یه هفتست به طور کل قطعه
سلام. گتوند را میفرمایید.نقل قول:
کدوم قسمت شهرک.نقل قول:
انشالله تا ماه مبارک رمضان.نقل قول:
در اولویت است هم همراه اول هم ایرانسل.نقل قول:
اقا رضا وضعیت شهر سماله و ترکالکی فاجعه شده ایترنت کلا قطعه لطفا یه جوابی بده
بله گتوند هستیم اطرافش
سعی داریم هر دو شهر را 3g کنیم.نقل قول:
آقا رضا لنگرود جاده چمخاله میدان امام حسن مجتبی همچنان 3جی قطع هست و وصل نشده میشه پی گیری کنید؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
چه وقت اقا رضا فقط میخوام بدونم
سلام. قراره پیمانکار برای بررسی بیاد. منتظر باشید.نقل قول:
احتمالا تا اخر تیر ماه اگه پیمانکار برسه.نقل قول:
در تبریز
سایت جدید همام و ابن سینا ولی عصر وارد فاز بهره برداری شد.