[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
با سلام دوستان من میخوام تعرفه 3 ماه 2 گیگ 12 هزار تومان بخرم و بعدش فشفشه 50 گیگ 30 هزار تومن بخرم
فقط اینجا یه سوال پیش میاد آیا من تو این 3ماه چند بار میتونم فشفشه 50 گیگ فعال کنم و بخرم؟!!
با تشکر لطفا جواب منو بدین کارم ضروریه
اینو همین الان امتحان کردم واسه گل روی شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم وقتی این کار رو کردم به یه مورد مشکوکی برخورد کردم خخخخ
قبل دانلود این فایل داشتم از سرور خارجی دانلود می کردم سرعتم بود رو 100 کیلو بایت . بعد که اومدم ز این سایت دانلود کنم سرعت رفت رو 600-700 کیلو بایت .
نتیجه اخلاقی این موضوع چیه؟ اینه که به صورت بسیار کثیفی های وب ترافیک داخلی و خارجی رو که از هم جدا کرده هیچ ، سرعت دریافت فایل از خارج کشور رو به طرز وحشتناکی پایین آورده . البته اینم بگم دیشب درست بود . ( البته جدا از قطع و وصلی وحشتناک های وب)احتمال میدم این که در بازه زمانی خاصی سرعت سایت های خارجی داغون میشه ولی سایت های ایرانی تغییری تو دانلود ازشون بوجود نمیاد
همین الان سرعت از سایت خارجی 70 کیلوبایت 2:6 دقیقه بعد از ظهر:n36::n35:
نقل قول:الان درست شده. دیشب افتضاح بودنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
خب خط من بعد دو روز تخلیه شد :n01:
خوش به حالتنقل قول:
من 4 شنبه درخواست دادم هنوز تخلیه نشده!!! (چراغ ADSL هنوز روشنه)
به نظرت چی کار کنم؟
دیروز زنگ زدم های وب گفت درخواستتو فرستادیم مخابرات یه شماره پیگیری و یه شماره اتوماسیون هم بهم داد
ولی تا امروز که خبری از تخلیه نیست
رفت واسه فردا
نقل قول:
از های وب کسی بهت زنگ نزده قربون صدقه ات بره بگه طرح های جدید داریم و فلان و بهمان و تخفیف بهتون میدیم :n02:
یادم میاد وقتی داشتم از پیشگامان تخلیه می کردم دو سه بار یه خانمه تماس می گرفت از واحد فروششون می گفت شما جزو مشتریان خوبمون هستید دلایلتون واسه تخلیه چیه و مثلا بهتون تخفیف میدیم اگه ناراضی هستید و از این جور مزخرفات :n02:
از چه راهی اقدام کردی واسه تخلیه خط؟؟نقل قول:
به خود 1565 فقط زنگ زدی یا کار دیگه ای کردی؟ مثلا نمایندگیش توشهرتون هم رفتی واسه درخواست یا فقط همین تماس تلفنی کافی بود؟
نهنقل قول:
میخواستن این کارو انجام بدن (میگفتن 48 ساعت کاری طول میکشه تا زنگ بزنن!!) منتها من پیش دستی کردم رفتم تو 195 شکایت کردم که های وب درخواست مشترک واسه تخلیه رو فوری نمیفرسته مخابرات که خلاف قانونه همون شبش بهم زگ زدن گفتن دیگه بهت زنگ نمیزنیم واسه پیشنهاد و اولین روز کاری (1 شنبه) درخواستتو میفرستیم مخابرات الانم میگن که درخواستو فرستادن ولی دو روزه از تخلیه خبری نیست (موقع راه اندازی سرویس از زمانی که پرداخت انجام دادم تا ارسال نامه و رانژه و راه اندازی کلا 48 ساعت شد! حالا که میخوان تخلیه کنن 5 روزه معطلم کردن (تازه مثلا تو 195 هم شکایت کردم))
نقل قول:
آره دیگه . وقتی می خوای از خدماتشون استفاده کنی ناز می کنن و پدرتو در میارن و معطلت می کنن.
وقتی هم می خوای تخلیه کنی و از خدماتشون منصرف بشی باید نازشون بکشی و پدرتو در میارن و معطلت می کنن.
به خاطر سنگینی جمله بشکنه کمر های وب و اینترنتش.:n35:
شانس من که فیکس یه هفته طول میدم . مطمئنم. واسه پبشگامان ده روز معطل شدم آخرشم فهمیدم که اون دختره تو مغازه درخواست تخلیه رو نفرستاده بود و ثبت نکرده تو سامانه شرکت پیشگامان جنوب . یه روز رفتم خرشو چسبیدم گفتم مسخره کردی ما رو . مسئول اون فروشگاه اومد همون دقیقه قشنگ تو یک دقیقه خطمو تخلیه کرد و رفت .فقط سایتشو آرود بالا و دو تا کلیک و تمام
آیدین سیستم هم داشتم یک هفته و نیم معطلم کردم هی زنگ می زدم بهشون می گفتن نمی دونم وقت نیست و انشالله فردا پس فردا . رفتم تو مغازه نمایندگیش تو شهرمون . تو دو دقیقه خطمو تخلیه کرد و رفت.
خلاصه این که خودشون با یه ترفندی می خوان منصرفت کنن از تخلیه ولی کور خوندن .ما سمج تریم.:n10:
داداش میشه متن اون شکایتی که تو سامانه 195 بابت تخلیه خط نوشتی رو عینا کپی کنی این جا تا منم بنویسم ثبت کنم بلکه زودتر تخلیه کنن. دقیقا نمی دونم چی بنویسم :n02:
اول حتما زنگ بزن 1565 درخواست تخلیه رو ثبت کننقل قول:
یکی دو ساعت بعد برو این سایت
برای ثبت درخواست با توجه به پست پایین اقدام کن:
راستی دیروز رفتم تو سایت شاتل و صبا نت و اون یکی پارس آنلاین . فقط تو خود شهر بوشهر سرویس میدن و به بقیه شهرستان ها هیچ خدماتی نمیدن .پارس آنلاین و شاتل البته به یکی دو تا دیگه شهرستان استان بوشهر هم خدمات می دادن ولی شهرستان ما انگار تو نقشه ایران نیست . :n02: البته پیام گذاشتم واسشون تو سایتشون. تا الان که 5 بعد از ظهره هیچ کدومشون جوابلی ندادن . نه ای میلی نه چیزی هیچی .
خود شما از بین این سه شرکت کدومشو پیشنهاد می کنید؟
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟!نقل قول:
اول شاتل، بعد صبانت و پارسنقل قول:
(البته با توجه به روندی که شاتل در پیش گرفته و طرح های متعددی که داره (از قبیل سرویس های نامحدود، شبانه رایگان، دانلود از سرور شاتل لند و...) فعلا اقبال مشتری ها به سمت شاتله اما به نظرم همه این طرح هاش موقتی و واسه جذب مشتریه و احتمالا تا 5-6 ماه دیگه که همه مشتری هاشو جذب کرد (مشتری های فراری از این های وب وآسیاتک و...) شاتل هم شبانه و... بقیه آپشن هاشو خواهد برداشت من غیر از اینکه شاتل میگفت تو مرکزتون پورت خالی نداریم به همین دلیلی که گفتم (احتمالا شاتل هم به ویروس مشتری آزاری های وب آلوده بشه) نرفتم شاتل و رفتم پارس
حالا دیگه خود دانید ولی به نظرم اگه پیشگامان داشتید و خوب بوده برید همونجا
اینو بهتره زنگ بزنید 1565 از پشتیبانی بپرسید (هنوز این طرح تازه اومده و کسی ازش استفاده نکرده که اطلاع داشته باشه ولی قبلا که فشفشه 40 گیگ سی روزه وجود داشت ماهی 1 بار بیشتر اجازه خرید نداشت)نقل قول:
دوستان این طرح مال شرکت پیشگامان جنوب هست همونی که گفتم سه سال ازش استفاده می کردم .بعدش رفتم های وب . به نظرتون می صرفه یا نه ؟نقل قول:
البته قمت هر گیگ اینترنتشو ننوشته . باید امروز برم مغازه طرف بپرسم قیمت حجمش چطوریه !!
و باز قطعی! چراغ اینترنت پرید.
حرومشون بشه پولی که میگیرن!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تست سرعت ساعت 8 شب امشب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیل اختلاف این اعداد چیه؟
قیمتش خوبهنقل قول:
قیمت حجم هم نباید از هر گیگ 3 تومن بیشتر باشه که البته چون سرویس 1 ساله میخوای بگیری میتونی حجم بالا (مثلا 100 گیگ) بخری گیگی 1800 (با مالیات) بهت میفته
والا اگه گفتن فرستادیم مخابرات فکر نکنم دیگه شما و های وب بتونین کاری کنین - متاسفانه بعضی مراکز مخابراتی خیلی کندننقل قول:
نه من فقط 1565 زنگ زدم بعدشم تو 195 شکایت کردمنقل قول:
دوستان این تعرفه های مخابرات رو نگاه کنید
پشتیبانی میگه 512 نامحدود بین 60-65 هست سرعتش ولی من چشمم آب نمیخوره با نامحدود
خودم نظرم رو اون 8 مگ 1 ساله هست که شبانه هم داره
کدومشون بهتره به نظر شما ؟
از وقتی مخابرات اجرای اینترنتشو داده به شرکت سپنتا واقعا روز به روز داره بهتر میشه (برعکس بای وب)نقل قول:
ببین اگه مصرف روزانه ات خیلی زیاد نیست (در حد ماهی 10-15 گیگه) و بیشتر میخوای دانلود داشته باشی همون 8 مگ 1 ساله (اون طرح 18 هزار تومنیش رو میگم که ماهانه 8.33 گیگ بهت حجم اضافه میشه) اونو بگیری خیلی خوبه (راحت شبی 12 گیگ با سرعت 600 کیلوبایت میتونی دانلود کنی) سرعت روزانه اش هم خوبه (سرعت دانلود 600 و سرعت تک کانکشن 100)
ولی اگه مصرف روزانه ات (وبگردی) زیاده و خیلی دنبال دانلود نیستی نامحدود یه ماهه بگیری بهتره (واقعا هم نامحدود و سرعتشم ثابت رو 60 فیکسه نه اینکه سقف حجمی داشته باشه بعد سرعت بیاد رو 16) اگه خوب بود تمدید کن (خوبی مخابرات از نظر طرح های 1 ساله اش اینه که محدود به مشترکین جدیدش نیست و مشترکین قدیمی هم میتونن استفاده کنن (یعنی اگه مثلا دیدی 512 سرعتش خوب نیست میتونی بری طرح 1 ساله بگیری بعد یه خوبی هم داره میتونی بین دوره هم تغییر طرح بدی (یعنی مثلا دو سه روز با 512 کار کردی دیدی جالب نیست میتونی بری 1 طرح دیگه بگیری (فقط هزینه اون مدت ازت کسر میشه و میتونی از پول قبلیت واسه خرید جدید استفاده کنی)
آقا تخلیه بزنم پول فشفشه استفاده نشده رو برمیگردونن یا باید مصرف کنم ؟
واسه تخلیه هیچ پولی (بابت زمان یا حجم باقی مونده) بهت برنمیگردونننقل قول:
حالا دیگه خودت حساب کن به ضررش می ارزه یا نه؟
وختشه از های وب رفت دیگه
ممنون بابت توضیحاتت :»نقل قول:
والا الان نمیدونم نت مخابرات تو چه وضعیتیه در حال حاضر ولی چاره ای به جز همین مخابرات نمونده برام !
شاتل که پورت خالی نداره صبانت هم که کلا نمایندگی نداره اینجا آسیاتک هم که میگن عین های وبه
مونده همین مخابرات با توجه به شرایط
یه ماه میرم همون نامحدود رو میگیرم اگه خوب بود که هیچ اگر نه عوض میکنم همون 1 ساله که شبانه هم داره رو میگیرم
مطمئن باش بدتر از بای وب نیست (قطعی هاش در حد ماهی 2 ساعت بیشتر نیست)نقل قول:
پکت لاست هم اصلا نداره
پینگش هم متوسطه (بین 150 تا 200)
مخابرات همون زمانی هم که خیلی بد شده بود بازم انقد قطعی و وصلی و آپلود در حد صفر و ... که بای وب داره، نداشت الان که بهتر هم شده
خیلی عجیبهنقل قول:
اصلا ثبات نداره
نوسان شدید داره
(اگه اینترنت کیفیت لازم رو داشته باشه باید هر 3 تا عدد نزدیک بهم باشن یا حداکثر 10 درصد اختلاف داشته باشن)
واقعا های وب داغون شده ... استریم و گیمینگ انلاین برای این شرکت معنایی نداره
دوست عزیز اگه میخوای طرحهای یکساله پیش پرداخت رو بخری، اول مطمئن شو که شبانه سرعت رو روی ۸۰ تنظیم نکرده باشن مثل مخابرات مازندران، که روزا روی ۶۰۰ و شبا رو ۸۰ هستشنقل قول:
اینجوری اگه بود و رو ۸۰ بود شبا، به نظرم نگیری بهتره
دوستام از مخابرات (لرستان) دارن میگن سرعت شبانه رو محدود نمیکنهنقل قول:
داداش منم میدونم واسه مخابرات لرستانهنقل قول:
مخابرات مازندارن هم شبانه رو به مدت سه چهار سال محدود نمیکرد که حالا داره میکنه
حرفت کاملا درستهنقل قول:
کلا چی تو این مملکته ثابت مونده یا بهتر شده که این دومیش باشه؟!!
اینکه تازه مخابراته من میگم چند وقت دیگه همین شاتل هم کلا شبانه و شاتل لند رایگان و... رو برمیداره
منتها صحبت ما براساس شرایط فعلی شرکت هاست
(همین بای وب تا دو هفته پیش هم نسبتا خوب و قابل قبول بود یه دفعه گند زد به قیمت، تنوع طرح ها، سرعت، پایداری (قطع و و صل نبودن)، شبانه رایگان، رضایت مشتری و ....)
یه یارو هست هی میاد تو اینستاگرام های وب از های وب تعریف و تمجید میکنه انگار مردم عقل ندارن میخواد مثلا گول بزنه اینایی که تازه میخوان بیان های وب
آخرین کامنتشم اینه:
"عالی شده های وب ای کاش سرویس ها دو ساله سه ساله هم داشتید که ما هی سراغ تمدید نریم خیالمون راحت بود امیدوارم که برای همیشه از های وب کنم و مطمئناًسراغ هیچ اپراتور دیگری نخواهم رفت تشکر های وب از پشتیبانی عالی عالی"
رفتم زیر کامنتش نوشتم شما پشتیبانی های وب هستید انقدر از های وب تعریف و تمجید می کنید؟
به یه دقیقه نکشید کامنتم حذف شد!!!!!
اره این یارو من دیدم اینجا هم تو تایپیک داره اوایل زیاد میومدن الان داغون شده کم پیدا شدن.نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
این بی ثباتی از طرفه های وبه...نقل قول:
همین چند دقیقه ی پیش یه تست دیگه گرفتم