چرا هر وقت زنگ ميزنم ماناماد كسي گوشيو بلند نميكنه؟:n13:
Printable View
چرا هر وقت زنگ ميزنم ماناماد كسي گوشيو بلند نميكنه؟:n13:
خط تلفنم با مودم 2750u
نشون میده از پورت نیست بلکه از مودمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم تلفنو مستقیم بدون نویز گیر زدم به پریز snr ثابت موند رو 28 ولی با اسپلیتر بین 27-28 عوض میشه
هموم موقع گفتم یه مودم دیگه تست کننقل قول:
امروز زنگ زدم میگه سیستم قطع. این سیستم فکر کنم در طول روز فقط 10 دقیقه وصل باشه.
سلام.می خواستم بدونم ساعات دانلود رایگان مخابرات خوزستان کیه؟
نگفت شمارتو بده که سیستم وصل شد درستش کنم؟نقل قول:
نپرسیدی کی وصل میشه؟
1000 بار شماره دادم. دیروز هم که رفتم شماره رو یاداشت کرد گفتش تا فردا نهایت پس فردا اوکی میشه.نقل قول:
یکی از اپراتورها گفتش امروز فکر نکنم وصل بشه فردا هم معلوم نیست! شنبه یک شنبه تماس بگیر
سلام
بچه ها یکی یه راهنمایی بکنه...
من مصرفم تو روز زیاده و شب هم میخوام دانلود کنم...
الان نه تو سیترا هستم و نه پرتک... شارژ و تمدید فقط حضوری.
چی کار کنم؟ فرض کنید بتونم تا 50 بدم برای یک ماه...
نامحدود 512نقل قول:
فکر کنم دروغ میگن سیستم خرابه. نمیشه که اینجوری. الان چند هفتس میگن سیستم خرابه و از این حرفانقل قول:
نامحدود 60 تومن میشه :n28:نقل قول:
خطت 5 مگ رو راحت میکشه... چرا اینقدر Rate پایینه برات؟ 300 کیلوبیت؟ :n04:نقل قول:
با توجه به پاور خط احتمال بسیار زیادی پورتت خرابه... :n01:
چون سرویسم 256 هست...حتی اگه خراب باشه نمیتونم کاری کنم..نقل قول:
نامحدود مگه میتونیم بگیریم؟ چجوری؟نقل قول:
این سرویس شبانه داره؟
الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه سرویس های نامحدود برگشته دوباره؟؟!! حضوری؟؟نقل قول:
نامحدود حذف نشده بود که بخواد برگرده! حضوری ثبت نام کنی کارت زودتر انجام میشه ولیاینترنتی هم امکان ثبت نام دارهنقل قول:
نه نداره کجا هستی؟اهواز؟نقل قول:
نهنقل قول:
دزفولم
چرا شبانه نداره؟
راه نداره درستش کنن؟
صبر کن تا منتقل بشی پرتک شاید درست شدنقل قول:
من از زمانی که یادمه بم گفتن که صبر کنم سیستم جدید راه اندازی بشه... انگار توکسین نمیخواد کلا اتوماسیون بشه...نقل قول:
خبر نداری کدوم اپراتورها هنوز منتقل نشدن؟ :n13:
الان این دوستمون میگه شبانه هم نداره... نامحدود هم که رو هواس بودن یا نبودنش :n22: خوبه فعلا صبانت هستش.
فعلا فقط اهواز منتقل شده شهر های دیگه تا چند روز دیگه منتقل میشن دانلود شبانه هم که معلوم نیست قضیش چیه:n13:نقل قول:
من ماناماد هستم... 3 ماه پیش حدودا که نامحدود و برداشتند،یکبار فقط کارت به کارت شارژ کرد نامحدود و ... بعدش دیگه کلا گفت نامحدود نداریم فعلا! حضوری هم رفتم گفت قراره بیاد ولی خبری نشد! سیستم پرتک هم که نامحدود نداره... اینجا هم اکثر بچه ها میدونند که نامحدود فعلا نیست. دوست عزیز مخابرات اهوازه ها!نقل قول:
شما چطوری پس میگید؟؟!
دوستان بنظرتون چیکار کنم یدفعه 5مگ بگیرم nofree بشه به نظرتون چیکار کنم؟
چرا فقط پشتیبانی ضحی و اکسین جواب میده هر چی به ماناماد میزنم کسی گوشیو بلند نمیکنه اکسین که میگه اصلا دانلود شبانه نداره مخابرات ضحی هم میگه بعضی از سرویسا دارن ولی تضمینی نیست دست مخابراته
من سیترا نامحدود تمدید میکردم
امروز اومدم تمدید کنم دیدم سرویس فعلیم خالیه و نمیشه تمدید کرد
زنگ زدم پشتیبانی گفتم مشکل اینه درستش کرد گفتم میخام سرعتم ببرم رو 10 مگ
گفت نمیشه باید مدارک ارسال کنی
گفتم قبلا ارسال کردم
گفت نمیشه فقط تا دو مگ میتونی اگه بالاتر بخای باید دوباره درخواست بدی و مدارک بفرستی
گفتم باشه همون دو مگ رو باز گن تا شارژ کنم
در کمال تعجب موقع شارژ دیدم 10 مگ هم میشه خرید منم دیدم اختلافش 3 تومنه یه 10 مگ با 8 گیگ گرفتم شبانه هم داره
البته سرعتم هنوز روی 2 مگ هست زنگ زدم پشتیبانی گفتن سیستم خرابه!!!!
شب زنگ بزن تا درستش کنیم!!!
بنظرتون خطم کشش داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میکشه بهشون بگو رو 11یا 12مگ ببندننقل قول:
شما اهواز هستی؟
نه رامهرمزم:n02:نقل قول:
علیرضا خراسانی در مطلبی در خبر آنلاین نوشت :
وزیر محترم ارتباطات با حضور در برنامهای بنام پایش گزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره گرانفروشی اینترنت در ایران را اشتباه خواند و چنین گفت:
{گزارش تحقیقات مرکز پژوهشهای مجلس درباره گرانفروشی اینترنت در ایران هم میتواند اشتباه باشد. در حال حاضر یک گیگابیت بر ثانیهای که به مردم واگذار میشود 3600 تومان است که وقتی ضربدر 150 تومان کنید میشود 540 هزار تومان ولی شما گفتید 232 میلیون تومان که این اصلاً درست نیست. حتماً باید با رقابتی که به وجود میآوریم تعرفههایی که اینترنت به مردم واگذار میشود کاهش پیدا میکند.}
این جمله را چند بار خواندم و از مبنای گنگ محاسبات رقم منطقی را بهعنوان خروجی ندیدم.(امیدوارم خبرنگار خبر را درست پیاده نکرده باشد و یا برنامه غیرتخصصی مانند پایش مثل همیشه هوچی گری رقمی کرده باشد!)
اما یک نکته خطاب به دکتر واعظی که میتواند راهگشای ایشان برای استفاده از عدد و رقم باشد:
محمود خسروی معاون وزیر ارتباطات گفت:
هزینه اجاره یک لینک 10 گیگابیتی برای مدت یک سال، هماکنون ۱۳۰ هزار یورو میشود.
کار به حواشی نداریم که در این سالها این ارز با یورو آزاد (یک یورو4200 تومان فعلی) پرداختشده یا دولتی؟ و اینکه وقتی بیشتر بخرید تخفیف میگیرید و اگر بهجای یک سال چند سال بخرید تخفیف 30 درصدی میگیرید و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیرساخت میگوید برای 10 گیگابیت سالانه 130 هزار یورو میدهد و کل پهنای باند اینترنت مملکت را شما حساب کنید 100 گیگابیت بر ثانیه. حالا وقتی با یورو 4200 تومانی (در بدترین حالت) 10 گیگ سالیانه 546,000,000 تومان پرداخت میکنیم بنابراین این رقم ضربدر 10 که بشود معادل 5,460,000,000 تومان میشود یعنی 5 میلیارد و نیم !
(حتی اگر ادعا کنند که 200 گیگ داریم اعداد ضربدر دو می شوندو فرقی در کل ماجرا نمی کند)
آقایان در بوق و کرنا میکنند که دستکم 40 میلیون کاربر فعال اینترنت داریم.(موبایل و ADSl و ...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر این 40 میلیون کاربر ماهانه بهطور متوسط هرکدام فقط 10 هزار تومان (دقت بفرمایید 10 هزار تومان) هزینه اینترنت بدهند میشود ماهیانه 400 میلیارد تومان (400,000,000,000) و در یک سال میشود 4,800,000,000,000 تومان یعنی حدود 5 هزار میلیارد تومان!
آقای وزیر در این مملکت شما اینترنت را 5 میلیارد تومان میخرید و مصرفکننده نهایی سالانه حدود 5 هزار میلیارد تومان بابت آن هزینه میکند، البته من اسم آن را اینترنت نمیگذارم، به آن باد هوا میگویم که اشتراک 1 خط را بین 8 نفر تقسیم میکنند (با مصوبه سازمان مقررات) و با به رسمیت درآوردن کمفروشی (ویل للمطففین) اینترنت و امنیتی کردن آن و تبدیل شبانه آن به اینترانت، زیرساخت توسعه کشور را منبع درآمد اینترنت فروشان (هوا فروشان) کردهاید که وقتی 2 ساعت پشت خط پاسخگویی میمانید باکمال بیادبی بعد از سرقت از جیب شما برای پشت خط ماندن، میگویند همینکه هست! میخواهید بخواهید نمیخواهید هم نخواهید!تابناک
اقا جون تو اگه زنگ زدی دان استریم رو درست کرد حتما اینجا یه خبر بده تا ما هم درست کنیم. 10 مگ دارمنقل قول:
از صبح تا الان سه باز زنگیدم هر سه بارم شماره رو یادداشت کردن که سیستم که درست شد درستش کنن:n02:نقل قول:
گمونم شماره رو یخ مینویسن زود اب میشه:n02:
دیروزم من زنگ زدم گفت شمارتو یادداشت کردم درستش میکنم . فک کنم شمارمو خورد :))نقل قول:
ظهر زنگ زدمنقل قول:
الان یک ماهه اینا میگن سیستم خرابه. اگه بمب اتم هم بود الان درست شده بود
به 195 الان که شکایت کنی مهر یا ابان بهت زنگ میزنن که اقا شما شکایتت چیه ؟؟نقل قول:
خیلی سرعت عملشون بالاست!!!!!!:n02:
من چند روز پیش از پارس شکایت کردم 2 ساعت بعدش باهام تماس گرفتن. نیم ساعت بعدش هم از پارس تماس گرفتننقل قول:
به 195 الان که شکایت کنی مهر یا ابان بهت زنگ میزنن که اقا شما شکایتت چیه ؟؟نقل قول:
خیلی سرعت عملشون بالاست!!!!!!:n02:
علی پشتیبانی گفت شب زنگ بزن ... زدی ؟