کدوم مرکز مخابراتی ؟نقل قول:
Printable View
کدوم مرکز مخابراتی ؟نقل قول:
نقل قول:
این مشکل من خود به خود درست شد :n29:
پست تکراری حذف شود
دوستان من مرکز مخابراتی شهید چمران . 512 نامحدود از مخابرات گرفتم برام جالب بود به دو ساعت نکشیده تا رفتم ثبت نام کردم وصل کردن ولی یه مشکلی دارم الان سرعتم نهایت روی 160 نه 512 مشکل از کجا ممکن باشه ؟
شما نهایت سرعتت باید۶۰ کیلوبایت باشه...اگه بیشتر داری برو حالشو ببر...
نه دوست عزیز منظورم سرعت دانلود نبود سرعت دانلودم 16 17 نهایتنقل قول:
خب باید زنگ بزنی اعتراض کنی...این سرعت ۱۲۸ هست..
شما تو تنظیمات مودمت برو ببین
Down stream&up stream شما اونجا چند گذاشته شده...
دایورت کردن به درو دیوار زنگ زدم گفتن نامتون دادی به مرکز از مرکز باهاتون تماس میگیرن . زده 160.نقل قول:
سلام :n18:
تقریبا دو روزه کیفیت سرویس 512 به زیر 128 رسیده (سرعت دانلود حدود 10 تا 15 کیلوبایت ) (مرکز مخابرات چیتگر)
بقیه دوستان هم اینطور هستن ؟؟؟
سلام
اینترنت من از ساعت 11 صبح قطع شده
زنگ زدم مخابرات اولش که یکیشون گفت تنظیمات بزار رو بریدج گذاشتم وصل نشد دوباره زنگ زدم اینبار یه شخص دیگه بود گفت اینترنت مخابرات تا بعد عاشورا قطع است
برای بقیه دوستان هم قطع است یا نه؟
مرکز مخابرات القدیر هستم
سلام من قبلا سرویس اسیاتک داشتم و هرچی فایل برنامه یا زیپ بود که دان میکردم بدون مشکل بود و راحت نصب یا اکسترکت میشو اما از وقتی اومدم مخابرات و یک مگ نامحدود گرفتم هر برنامه یا فایل زیپی رو که دانلود میکنم موقع نصب یا اکسترکت ارور میده و باید چند بار فایل رو دانلود کنم تا یکبارش درست اکسترکت یا اجرا بشه
به نظرم حین دانلود بعضی از بایت هارو نمیگیره
دلیلش چیه ؟؟ راه حلش چیه ؟؟
idm رو یزار رو 8کانکشن اگر دوباره ارور داد نمیخواد دوباره دانلود کنی از win rar قسمت repair رو بزن درست میشهنقل قول:
مخابرات تهران برای شما وصله؟!؟
برای من قطع و وصل میشه ولی اکثرا وصله..(تهرانم)
اگه منظورتون قطعیه ؛ که الان اوکیه 1 مگ
دوستان تغییر پهنای باند تا سرعت 256 بیشتر نمیشه کردد ؟ !!!! حتی تلفنی ؟ نامحدود منظورمه ... :(
دوست عزیز من هم این مشکل را داشتم و برای من از سیستم هودم بود که با تعویض رم درست شدنقل قول:
حال شما با یک سیستم دیگر امتحان کنید ببینید باز همان طور هست
در ضمن می دونم که گفتید قبلا با آسیا تک این مشکل را نداشتید یک بار امتحان ضرر ندارد.
512 بود تا دیروز :||| مطمئنی شما؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای منم از صبح قطع شده بود ولی خوشبختانه حدود ساعت 4 خودش درست شد.
مرکز عرب سرخی
اینجارو :n28:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطوری پس چرا اینجا تا 2 مگ نوشتن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو این کمپین دو مگ محدود میدن؟شبانه هم داره؟
نقل قول:
اون که آپدیت نیست و البته هنوز تو خیلی شهرها 2-1 مگ اراته میشه اما تهران تا 512.فکر میکنم 512 دارید که تو لیست نشون نداده :) ,و در حال حاضر بالاترین سرعت نامحدود :| پس تغییرش نده.
الان شما چه سرویسی دارید؟
یه سوال داشتم دوستان :
برای سرویس های حجمی شبا دانلود رایگانه یا نه ؟
بعد 512 نامحدود سرعتش چنده ؟
چرا الکی شلوغش می کنید؟
قبل از پست یکم تحقیق کنید لطفا
میشه بگید پس این چی هست؟
دوست عزیز من هم الان همینو به ایشون توضیح دادم که 512 نامحدود ارانه میشه! الان کی شلوغ کرده؟
ایشون هم 512 احتمالا دارند ارتقا سرویس به بالاتر میخون بدند که نمیشه و 512 تو لیستشون نیست چون خودشون دارند :)
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان احتمالا شهر به شهر یا منطقه به منطقه متفاوت هستش این موضوع ( تعرفه های مجاز به تغیییر به صورت اینترنتی )
منم تست کردم ققط 128 و 256 هستش. البته احتمالا میدم حضوری تغییر تعرفه انجام بدن.
نقل قول:
سوال منم هست . کسی کمپین پاییزه گرفته ؟ شبانه اش کدوماست ؟( مضحکه که مخابرات تهران هر منطقه اش قانون خودشو داشته باشه)
البته بعد از اینکه خیل مشترکین صبا و پارس ریختن اینجا احتمالا از این سوت وکوری درمیاد !
بدی مخابراتم اینه که خیلی سایتها رو الکی فیلتر کرد مثلا تو واتس آپ وایبر استیکرزها فیلتر .
برای من که فیلتر نیست...
الا یه نگاهی که به پنل کردم دیدم تا 2048 داره برای ارتقا (نامحدود) ولی برای ثبت نام جدید تا 512 هست (نامحدود)
منم 1 مگ نامحدود دارم قبلا میتونستم به 2 مگ ارتقاع بدم ولی الان دیگه 2 مگ از لیست حذف شده
فعلا که این مخابرات ما رو کشته سه روز اعلام خرابی کردیم هنوز رفع نشده 512 گرفتم سرعت دانلودم به زور به 16 میرسه زنگ میزنم اعلام خرابی میکنم میگن مشکل شبکه است . شبکه اراد داره ؟ برای کسیم این دو سه روز خراب بود ؟ تو سایتم قسمت درخواستهای کارکرد اینو گذاشتن .
تاريخ درخواست نوع درخواست وضعيت جاري درخواست تاريخ دايري
1 00000000000 00:00 1393/08/11 اعلام خرابي تایید و اعلام تاریخ راه اندازي توسط مدیر مرکز تماس
1 مگ نامحدود و 512 محدود دارم این 2-3 روز بر خلاف هفته قبل یه بار هم قطع نشد :n13:
خب خوشبختانه مثل این که مشکل منطقه ما حل شد و چند ساعتی میشه دوباره اینترنت ثبات پیدا کرد :n19:
برای من عجیب بود تقریبا هفت هشت ماهی میشد که افت کیفیت نداشتیم :n04: ولی تاسوعا و عاشورا اینترنت 512 تبدیل شده بود به 128 و یا حتی کمتر
یه نکته دیگه ای هم واسه باید به دوستان بگم و ظاهرا سوء تفاهم شدهو اون هم اینه که از توی دو تا سایت میشه رفت توی پرتابل اینترنت :n13:
سایت اولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که وقتی شما وارد بشین و از قسمت "متقاضی" گزینه "درخواست تغییر پهنای باند سرویس adsl " رو انتخاب کنین پهنای باند قابل انتخاب سه تا بیشتر نیست 128 ،256 و 512 که اگه خودتون 512 باشین دیگه اون رو نمی بینین
سایت دومی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی هست و از روی ظاهرش به نظر میرسه معتبر تر باشه وقتی وارد بشین نام کاربریتون رو نشون میده شماره تلفن و پهنای باند و نوع ترافیک که محدود یا نا محدود هست رو نشون میده
یه مورد جالب دیگه که نشون میده پهنای باند مصرف شده از اول ماه شمسی هست برای من تا دیروز یعنی سیزدهم رو زده 56 گیگ :n02:
خب دور نشیم از بحث اصلی ... کجا بودیم .... اهان
اما اگه توی این سایت از قسمت "خدمات" گزینه "درخواست تغییر پهنای باند سرویس" رو انتخاب کنین پهنای باند قابل انتخاب 128 ، 256 ، 512 ، 1024 و 2048 هست که چون سرویس من 512 هست دیگه اون رو نشون نمیده
عکس هایی که دوستان گذاشتن فکر کنم از سایت اولی هست و ظاهرا هنوز میشه درخواست اینترنت نامحدود تا 2 مگ داد
البته بحث اون که موافقت میشه یا نه و اینکه پورت خالی دارن یا نه جداست :n29:
:n16:
دوستان یه سوال داشتم :
سرویس های نامحدود یعنی هر چی بخواهیم میتونیم دانلود کنیم روز و شب ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
اره جیگر :n02:نقل قول:
سلام دوستان
من چند وقته یه مسئله ای برام پیش اومده. بدون اینکه از و پ ان یا پرو ک س ی استفاده کنم آیپیم تغییر میکنه !!
بعد سایتهایی که تحریم کردن همه به راحتی باز میشه اما پینگ به سرورای داخلی میره بالا !!
گفتم شاید یه برنامه ای چیزی داره اینکارو میکنه ویندوز عوض کردم اما بازم اینجوری میشه !!
سلام
دوستان مخابرات تهران طرح هاش الان چی هست؟ از کجا میشه مشخصاتشون رو؟
من دوستم طرح 256 نامحدود داره برا چند سال قبل هست الان طرح بهتری هست که عوض کنه؟
من توی استان اصفهان هستم تابستون طرح جدید گذاشتن تعرفه ها رو دیدم هم یه مودم رایگان بهم میدادن و هم قیمتش ارزونتر میشد برا همین رفتم عوض کردم(فقط بدیش این هست که نامحدود تو طرح های اصفهان نیست)
از یکی بچه ها که تهران هست شنیدم میگفت مخابرات تهران هم مودم رایگان میده و ظاهران طرح هاش هم نسبت به پارسال ارزون شده
حالا ممنون میشم یه راهنمایی بکید ببینم چی به چی هست(بیشتر نظر دوست من طرح نامحدود هست)
با تشکر
تهران - منطقه نارمک
نامحدود تا 512 ارائه میشه . قیمت : حدود 25 هزار تومان
محدود تا 2 ( اگه اشتباه نکنم )
طرحها وکمپین ها رو خبر ندارم