هیچ اتفاق خاصی نمیفته . دست همشون تو یه کاسستنقل قول:
Printable View
هیچ اتفاق خاصی نمیفته . دست همشون تو یه کاسستنقل قول:
آقا مودم وایرلس رایگان میدن یا مودم با پورت شبکه ؟؟نقل قول:
جایی خوندید این خبر رو؟ واقعا اگر مدیر قبلی بیاد که خیلی از این ملک جعفریان بهترهنقل قول:
مدیر قبلی بود که نا محدود گذاشتنقل قول:
اگه مثله تهران نامحدود بذاره با همون قیمت خوبه
جایی که ملک جعفریان رو میخوان بزارن بدبخت میشن
بازنشستش کنن :n02:
یه گود بای پارتی ملک بگیرن
دوستان سلام.از عزیزان مشهدی که اینترنت adsl دارند و در محدوده های دانشجوی 2 تا 18 یا فارغ التحصیلان و یا دندانپزشکان و یا شهرک صدف تا صدف 16 و دادگر ساکن هستند عاجزانه خواهشمندم که در صورت امکان مشخصات پهنای باندشون و مقدار نویزشون یا همون snr و از همه مهمتر عدد attenuation اشون رو برای من بگن تا بدونم در این محدوده ها تا حداکثر چه پهنای باندی میشود گرفت.درضمن آیا این محدوده ها فیبرنوری هستند یا از شرکتهای خصوصی هم میشود سرویس گرفت؟اگر کسی در این محدوده ها به غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای هم سرویس داره بازم ممنون میشم که اطلاعات مربوط به سرویسشو بده.باور کنید این کمک شما به نقل مکان یک بنده خدایی به اون مناطق بسیار تاثیرگذار خواهد بود:n01:.صمیمانه از کمک و راهنماییتان متشکرم.:n16:
در ضمن من تا رسیدن به نتیجه این پست رو هر 4 یا 5 صفحه تکرار خواهم کرد از همین ایتدا از تمام دوستان بابت اینکه همش پست تکراری من رو خواهند دید بسیار معذرت میخواهم:n06:
طرح کمپین 2 مگ...مرکز امت...دانلود شبانه امروز...
محتوای مخفی: ...
:n05::n10:
نه ما خودمون از کارمندهای مخابرتیم اخبار میرسه دیگه :دی گفتم خبرو بهتون بگم کمی خوشحال شید :دی بریم بشینیم دعا کنیم عوض بشه :)نقل قول:
سلام به همگی
دوستان این طرحهای خنده دار مخابرات را کی دیده؟
300 گیگ 490 هزار تومان!!!
اینها دیگه کی هستن.....
سلام دوستان راهنماییم کنید
من قبلا طرح ۲۵۶ داشتم که سرعت دانلودش همیشه ۲۵۰ بود ولی الان طرحم رو عوض کردم و طرح طلایی گرفتم که هنوزم سرعت دانلوم ۲۵۰ هست در صورتی که همسایه بقلی ما با طلایی سرعت ۱ مگ دانلود می کنه.الان من به ۲۰۲۰ زنگ بزنم چی بگم ؟؟؟
داداش یه عکس از status مودمت بزار ببینم خطت روی چند بسته شده؟نقل قول:
یکنفر جزییات مودم من را توضیح دهد. اینترنت و اتصال من در چه وضعی است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خطت رو 3900 بسته شداه و بیشتر از این دیگه امکان پذر نیست چون max rate خطتون 4608 هست ولی snr تون بد نیست کلا مشکلی نداره ولی ارتقا دیگه نمیتونید بدید.نقل قول:
متشکرم.این عدد 3900 یعنی 3.9 مگابایت حداکثر سرعت؟لطفا جز به جز توضیح دهید این مقادیر چه هستند. یعنی کابل مخابراتی من مسی هست یا نوری؟من تا چه سرعتی می توان از مخابرات اینترنت بگیرم؟10 مگ می توانم بگیرم در آینده؟نقل قول:
داداش از روی این که فک نکنم معلوم شه مسی یا نوری ولی خوب تا جایی که بدونم توضیح میدم.اول در مورد max rate خط یعنی حداکثر سرعتی که خط شما میکشه که 4600(برای دان) 1600 برای (اپ) هست.دوم اون snr هست که هر چی بیشتر باشه بهتره.که اگه بالای 10 باشه عموما مشکلی نیست سوم rate خط شماست که برای دان روی 3900 بسته شده که اگه تقسیم بر 8 شه شما 478که نیست چون همیشه یه مقداری پایین تره و شما باید 400 کیلوبایت سرعت دانلودتون باشه.فقط یه تناقضی که اینجا وجود داره اینه که شما line attention تون خیلی کمی (هر چی کمتر باشه بهتره) و با این حال حداقل میاست 14-15 مگ خطتون کشش داشته باشه.شما سیم کشی داخلی خونه رو چک کن یا از سر خط امتحان(به نظر من خیلی وضعت بهتر میشه)نقل قول:
همچین چیزی امکان داره ؟نقل قول:
نه داره دروغ میگهنقل قول:
10 بار زنگ زدم 10 نفر مختلف که دروغ نمیگن ! یکی گفت به خاطر فاصله زیاد تا مرکز سرعتت پایینه !!نقل قول:
هیچ کاری از دستم بر نمیاد ؟
سیم کشی ساختمون سالم هست؟ :n13:نقل قول:
داداش همون قسمت Status روی کلیک کن و عکس بزار.
Downstream line rate: 24423kbps
Upstream line rate: 1020kbps
خط من روی این مقدار بسته شده طرح کمپین تابستانه 2مگ چطوره؟؟ سرعت دانلودم از سرور داخلی همیشه ۲۵۰ ولی سرور خارجی روز ۲۵۰ وسرور خارجی شب ۱۳ است
الان وضعیت من به نظر شما چه طوریه؟؟؟
یعنی اگه سیم کشی مشکل داشته باشه دیتا ریت رو از داخل مودم میزنه 1500 و از مخابرات میزنه 10 مگ !؟نقل قول:
اقا این ارور
"درخواست شما در محدودیت زمانی قرارگرفته لطفا کمی صبر کنید."
دیگه چه صیغه ایه نمی ذاره ریز کارکرد هارو ببینم شما هم همچین مشکلی دارید؟
نقل قول:
دقیقا مثله منی. برا منم رو 25 مگ بستن
دوستان وضعیت خط من چطوره؟ دانلودم هیچ موقع از 130 کیلوبایت بیشتر نمیشه :n14:
بله :n29: چرا تعجب میکنید چیزه عجیبی گفتم من؟ :n13:نقل قول:
خطتتون مشکلی نداره ، سرویستون محدود هست یا نامحدود ؟:n14:نقل قول:
محدوده. طرح بعثتنقل قول:
از اکانتینگه خود مخابرات هستنقل قول:
مشکل از شما نیست
اون ها باید سرعت رو باز بذارن تا 2 مگ رو کامل بگیرین
نه عزیز طرح بعثت مدت هاست روی یک مگ بسته شده ، یعنی همون 130 که شما میگی
سلام دوستان
کسی توی اندیشه از اینترنت های غیر مخابرات استفاده میکنه؟ چجوره وضعیت؟
دوستان کسی سایتی نمشناسه که وی پی ان ایرانی رایگان بده؟.ممنون
نقل قول:
وی پی ان رایگان؟ برای عبور از هیتلر؟؟ وی پی ان کار نمیکنن دیگه. ولی وی پی ان sstp کا ر میکنه.
اگه کریو یا وی پی ان sstp رایگان خواستید پیام خصوصی بدید.
دوستان اگه ترافیک اینترنت زیاد هدر میره از این برنامه استفاده کنید و با خیال راحت وبگردی کنید. مثال با سرعت 128 کیلوبیت نامحدود = 16 کیلوبایت است اگر به 16 کیلوبایت محدود کنید شما 18 ساعت باید صبر کنید تا 1 گیگ دانلود شود. که بیشتر هم میتوانید محدود کنید تا 5 کیلوبایت که برای وبگردی و... در ساعات غیر رایگان بسیار صرفه جویی چشمگیری در ترافبک اینترنت میشود. گزینه اول رو که تیک بزنید پهنای باند کل سیستم میتوانید محدود کنید.
یک ساعت وبگردی قبلا 50-60 مگ میشد با استفاده از این برنامه 12 مگ شاید کمتر مصرف میشود. اگر مودم شما روتر باشه از نوع حرفهای مانند میکروتیک و مدل حرفه ای tplink میتوانید از داخل مودم Ip qos پهنای باند رو کاهش بدید که برای تمام افراد افراد که با wifi یا lan متصل میشوند کاهش یابد.
اگر شما به مدت یکسال حداقل 200 گیگابایت ترافیک بخرید و پهنای باند خود را به 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت کاهش بدهید 24 ساعت دانلود کنید وبگردی کنید ترافیک کم نمی آورید. میشه گفت شما اینترنت نامحدود دارید.
داداش این چیزی که شما میگی با عقل جور در نمیاد!نقل قول:
با این برنامه شما فقط سرعت اینترنت رو کم میکنی حجم صفحات رو که کم نمیکنی!
مثلا با سرعت 1مگ شما برای باز کردن یک صفحه 500کیلوبایتی 5ثانیه صبر میکنی ولی اگه سرعتت رو به 0.1مگ کاهش بدی برای باز کردن همون صفحه 500کیلوبایتی باید 50ثانیه صبر کنی. در کل 500 کیلوبایت ازحجم شما پریده.
فقط وقتت تلف میشه!!!
فقط در یک حالت باعث کاهش مصرف میشه چون لود صفحه طول میکشه شما قبل لود کامل اطلاعاتو میبینی میبندینقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
داداش پیام خصوصیت که قفله اگه چیز پی ان sstp دارین لطف کنید پخ کنید.ممنوننقل قول:
نقل قول:
ادد کن آی دی رو
داداش من یاهو ندارم.نقل قول:
ویرایش: الان میسازم
تو یاهو مسنجر ادد کردم.نقل قول: