بعضی ISP ها مثل اینکه یه مدته مشکل دارن، دوست من صبا داره همین مشکلو داره، منم از سیستک استفاده می کنم همین مشکلو داره هر چند ثانیه لگ میندازه، مجبور شدم عوض کنم vps ام رو.نقل قول:
Printable View
بعضی ISP ها مثل اینکه یه مدته مشکل دارن، دوست من صبا داره همین مشکلو داره، منم از سیستک استفاده می کنم همین مشکلو داره هر چند ثانیه لگ میندازه، مجبور شدم عوض کنم vps ام رو.نقل قول:
vps منظورت ips بود؟
نه من منظورم همون VPS بود ولی شما مثل اینکه منظورت ISP بوده.نقل قول:
من ISP رو تغییر ندادم، VPS رو تغییر دادم همون سرویس های کاهش پینگ منظورمه. سرور های VPS با استفاده از RAM بالا Ping رو میارن پایین.
جاااااااااااااااااااااااا اااااااااننقل قول:
VPS :n04::n08:
عزیم شما باید بگی V.P.N حالا اینم مجبوری باید نقطه گذاشت بینش جهت چیلترینگ (چ = ف):n26:
VPS سرور مجازی (یکه کامپیوتر یه جای دیگه دنیا ) که کلا قضییش فرق داره :n26:
می دونم عمدی S اوردی بجا N (جهت چیلترینگ) ولی غیر عمدی کلا یه معنا دیگه داره:n16:
حدود 3 روزه اینجوری شده پینگ هم 300ه لگ هم داره ولی DC نمیشه برام ولی به احتمال زیاد درست بشه من دیگه خجالت میکشم به پشتیبانی زنگ بزنم شما یه زنگ بزن ببین مشکل چیه اگه جواب خواصی نداد و گفت مشکلی نداره باید دیگه خداحافط کنیم از صبانت قبل 3 روز پینگ 102 بود تو بازی هانقل قول:
باو من اسمم پرهام نیست که دقت کن PHARM فارم مخفف pharmacy هست یعنی داروخانه این اکانت هم بابام 2004 ساخته OK?
راستی اپدیت اومده نمیدونم از این event های چرته فک کنم
P.s: من چند تا تست گرفتم از سرور های خارجی با speedtst بعد با المان و اکثر مناطق اروپایی پینگ 140 تا 170 بود با گوگل 350ه فک کنم خود سرور های ریوت خراب شدن
عجیبه من نمیتونم لوگین کنم کس دیگه این مشکلو نداره؟؟؟؟؟؟
ادیت: درست شد از فایل hosts بود
واسه من تو logging on گیر میکنه ، لاگین نمیشه:n14: چی کار کنم ؟
نقل قول:مشکل از ریوت هستنقل قول:
جواب حرف خودت رو خودت دادی، یه کامیوتر یه جای دیگه. سرور های بازی معمولا به IP های کشور هایی که نزدیک خودشون هستن بیشتر ترافیک میدن، بنابراین با استفاده از VPS که به قول خودت یه کامپیوتر هست تو یه کشور دیگه (معمولا کشور نزدیک به سرور بازی) سیستم شما رو به اون کامپیوتر Tunnel می کنه تا سرور بازی فکر کنه شما از اون کشور هستید و ترافیک بیشتری به شما بده. VPN خیلی فرق داره با VPS دوست عزیز ولی نمیدونم شما چقدر اطلاعات داری. برای اینکه لگ و پینگ به کمترین میزان برسه باید VPS یا سرور Dedicated خرید، سرور Dedicated بسیار گرونه و برای این سایت ها صرف نداره اما VPS تقریبا ماهی 30 تا 50 دلار هست که اگر خوب مشتری جذب کنن می تونن درآمد داشته باشن.نقل قول:
نمیدونم منظور شما از اینکه (VPS سرور مجازی (یکه کامپیوتر یه جای دیگه دنیا ) که کلا قضییش فرق داره :n26:) چی بوده، شما با همه این سرویس های کاهش پینگ که وصل بشید کشور شما رو یه کشور دیگه نشون میده از اینجا میتونی متوجه بشی که کامپیوتر تو یه کشور دیگست، مگه غیر از این هم میشه؟ سرویس VPS داخل ایران که قیمتش سر به فلک می زنه. سرویس VPN هم که اصلا پینگ رو پایین که نمیاره هیچ بالا هم میبره.
این سرور NA چقدر پینگ بالاست:n04: امروز یه اکانت ساختم
من توی Eu پینگم 150 ست توی آمریکا امروز دیدم پینگ 350 بود ولی زیاد احساس نمیشه فقط پینگ بالاست
ولی پلیر های لول پایینشم خوب بازی میکنن همشونم اسکین دارن :n03:
دوست عزیز شما بازی رو توی سرور اجرا میکنی یا تو کامپیوتر خودت اجرا میکنی؟؟؟نقل قول:
شما به من بگو یعنی VPN با طولانی تر کردن مسیر Packet ها میخواد پینگ رو بیاره پایین؟نقل قول:
PC > Encryption > VPN > Game Server برای رفت به جای اینکه مستقیم به سرور بازی بره.
Game Server > Encryption > VPN > PC برای برگشت به جای اینکه مستقیم به کامپیوتر برگرده.
و علاوه بر این با Encrypt کردن اطلاعات بیشتر از اینم که هست سرعت رو کند می کنه.
نیازی به این نیست که شما بازی رو روی VPS اجرا کنی. VPS این وسط نقش هدایت دهنده رو بازی می کنه. شما یکی از برنامه های مخصوص Tunnel کردن رو روی سرور VPS نصب می کنید، به خاطر اینکه سرعت و Resource بالایی داره میتونه به تعداد بالا کاربر امکانات بده همچنین مسیر حرکت Packet رو منظم می کنه در حالی که VPN با مواردی که بالا گفتم این حرکت رو کند تر می کنه.
v.p.n / k.e.r.i.o / s.y.s.t.e.c.h و غیره همشون رو همون vps کانفیگ میشن و در صورت کانفیگ صحیح و خوب بودن سرور میشه باهاش پینگ رو کاهش دادنقل قول:
این که شما میگین من با vps به بازی کانکت میشم درسته ولی معنیش اینه که شما سرور اختصاصی یا حالا اشتراکی بین تعداد محدودی اعضا تهیه کردی و بازی رو از طریق سرور ران میکنی و بصورت ریموت روی دسکتاپ کنترلش میکنی که بعید میدونم چنین کاری بکنید
دهنت سرویس!:n02:نقل قول:
این امضاتو کوتاهتر کن میدونی که من هر دفعه باس بازش کنم:n02:
A B C D E F G H I J K L M N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Q R S T U V W X Y Z
اینو بخووننقل قول:
وی.پی.اس یا سرور مجازی شخصی برای انتقال فایلها از سایتی به سایته دیگه استفاده میشه سرعت دانلود تو وی.پی.اس خیلی خیلی بالاس
مثلا چون آپلودبوی رو نمیشه ریموت آپلود کرد . فایل مورد نظر رو داخل وی.پی.اس دانلود میکنیم بعد از داخل سرور به سایت مورد نظر آپلود می کنیم :n26::n26:مثلا یه فایلی رو دانلود می کنی تغییرات مورد نظرت رو روش میدی بعد آپلود می کنی یجا بعد دانلود می کنی که کلا به درد کسانی که سایت دارن یا آپلودر ها می خوره نه منو تو
حالا میشه بگی VPS چه ربطی به کاهش پینگ و بازی داره؟:n13:
می خوای بهه اکانت VPS بهت بدم بری ببینی چجوریه؟:n09:
در همین حد هم اطلاعات نداری که بدونی بیشتر همین کاهش پینگ ها و حتی VPN ها روی VPS کانفیگ میشن و VPS فقط برای هاستینگ سایت نیست. به جای مسخره کردن دیگران یکم اطلاعات خودتو ببر بالا تا مردم بهت نخندن. فقط برداشتی یه مطلب که هیچ ربطی به بحث نداره رو از یه جای دیگه کپی کردی اینجا.نقل قول:
بله !!!!! بحث آموزش VPS و غیره جاش اینجا کم بود که دوستان زحمتش رو کشیدن.
بیشتر مشکل بازیهای آنلاین بسته شدن پورت ها توسط دوستان هست که به منظور جلوگیری استفاده از چیز پی ان ، هر چندگاهی پورت ها میبندن و بعد از بررسی دوباره باز میکنن.
و مشکل بعد پایین بودن کیفیت مسیر آپلود شما و یا پایین بودن سرعت آپلود شماست.
من خودم همیشه مشکل داشتم اما یه بار که زنگ زدم ISP مربوطه یکی از پرسنلشون این مسئله رو برام توضیح داد و با بالا بردن سرعت آپلود من، 90% مشکلاتم حل شده.
بنده خدا خودش LOL باز بود و دل سوخته این مشکلات !!!
اینا رو جهت راهنمایی گفتم ، و لطفا از بحث اصلی این تاپیک خارج نشیم. با تشکر
مسخره چیه برادر من درست حرف بزن کم اوردی بحث رو عوض نکن :n04:نقل قول:
بعدش اون مطلب رو خودم نوشتم چون تجربه این کار رو دارم
دومن به سرویس کاهش پینگ ، سرویس کاهش پینگ میگن نه VPS برو یه سر به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن اطلاعات بالا بره یا این سایت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون قشنگ توضیح داده
یه سرچ تو گوگل چیزی از کسی کم نمی کنه
ودر ضمن از آقای ناظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عذر می خوام بخاطر کش دادن این قضیه ولی خوب یه سری باید روشن میشدن
ویرایش جدید Lol Armory 1.1.31
مسیر گیمرها مفتخر است که نسخه جدیدی از Lol Armory را خدمت شما عزیزان تقدیم تقدیم نماید که در آن شاهد چنین تغییراتی خواهید بود.
تغییرات نسخه 1.1.31:
مشاهده تمامی جزئیات Masteries هر بازیکن و تمامی صفحات Masteries
مشاهده تمامی جزئیات Runes هر بازیکن و تمامی صفحات Runes
آمار وضعیت پایگاه های اطلاعاتی سرورها
توانایی مشاهده بازی آنلاین دوستان خود در جدول رده بندی ایران
و دیگر جزئیات کوچک ...
آمار و ارقام ما از طریق خود سایت RiotGames بروز رسانی و پشتیبانی می شود . تلاش ما فقط برای راحتی شماست. منتظر آپدیت های جدید ما باشید ...
با تشکر مدیریت "مسیر گیمرها"
نقل قول:
welcome to the Arab forum
این امکاناتی که تو سایتت گذاشتی از سایت OP.GG هم که میشه دید با کیفیت بیشتر حتی:n15:
بعدشم ما ایرانیا به این چیزا نیاز نداریم که چون از 100 تا سایت دیگه هم میشه دید و فهمید که خیلی بهترو کامل ترن
ماها بیشتر نیاز داریم که خبر های جدیدی که راجه به پتچ جدید یا هر چیز جدیدی که سایت reignofgaming.net میذاره به زبان فارسی ترجمه بشه که یکی که مثله من که دانش زبان انگلیسیش زیر خط فقره بتونه بفهمه :| ( من میرم فقط عکساشو نگاه میکنم :n03:)
این google translate هم که وقتی ترجمه میکنه میخوای سرتو بکوبی به دیوار با اون ترجمش:n24::n15:
فک کنم به دلیلی استفاده از mklol به مدت 3 روز بن شدم .. خیلی جالبه .. :n13:
من فقط اومدم بگم انشالا کرم بشه از بدن خودشون خانواده محترمشان و فامیلها بزنه بیرون
ک.... بی همه چیز
تو اروپا پینگ من 250 این هاست. باید 100 باشه. تو آمریکا خبوش 275 این هاست. ولی 385 هستش :( منم رنک تو آمریکام
بازی کن های احمق تو تیم من. + پینگ 385
ماموریت : کری گیم 1 در برابر 9
من:n13: می تونیم
من فقط اومدم بگم انشالا کرم بشه از بدن خودشون خانواده محترمشان و فامیلها بزنه بیرون
ک.... بی همه چیز
تو اروپا پینگ من 250 این هاست. باید 100 باشه. تو آمریکا خبوش 275 این هاست. ولی 385 هستش :( منم رنک تو آمریکام
بازی کن های احمق تو تیم من. + پینگ 385
ماموریت : کری گیم 1 در برابر 9
من:n13: می تونم
امروز صبانت خوب شد برای من پینگم از 380 اومد 130 بعد سرور امریکا هم هیچ وقت برای من کمتر 270 نشده با اینکه پینگ از 4.2.2.4 به 100 هم بعضی اوقات میرسه پینگم تو eune که 100ه ولی همچنان امریکا 270 تا 300نقل قول:
این جناب alonson هم یادمه خیلی وقت پیش سرور امریکا بازی میکرد فک کنم پینگ بالا دیوونش کرده :دی (شوخی)
دوستانی که تو سرور NA هستن این فرد رو ادد کنن ChairHandler
اگه گفتین کیه من بهتون RP که ندارم میدم:n09:
هروقت پینگ صباییا خوبه پینگ ما مخابراتیا بده .. و بلعکس .. و برعکس .. عجب وضعیه ها .
برای ثبت نام در رنک تیم P30world ادد کنید :n02:
Eune - S2 : AmirWingman
استفاده از برنامه های 3rd party ممنوعه و حتی باعث permaban هم می شهنقل قول:
دوستی من دارم این بنده خدا الآن چند هفتس یه دس بازی نتونسته بکنه همش دیسی میشه سیستم دوتا2 هم مزخرف با اینترنت مخابراتنقل قول:
هروقت پینگ صباییا خوبه پینگ ما مخابراتیا بده .. و بلعکس .. و برعکس .. عجب وضعیه ها .
برای ثبت نام در رنک تیم P30world ادد کنید :n02:
Eune - S2 : AmirWingman
در واقع علت بن اسکین مجانیه که این آقا ازش بهره میبرده ما به بهونه ی جرم استفاده از تایمر جانگل بن میکنن که نگن ما خیلی اهیم جانگل برا همه ضرر داره حسن نه فقط اسکینی که از ما نمیخرید !نقل قول:
استفاده از برنامه های 3rd party ممنوعه و حتی باعث permaban هم می شه
من shaco هستم
تو بازی تک به 5 پنتا گرفتم ولی باختیم یه مش اوسکولو ترولو فیدر یار ما بودن :n04:
آخه من چی بگم :n28:
دوستان صبح رفتم بازی سرور eune پینگ 101 بود همون لحظه رفتم سرور euw پینگ 211 بود اینقدر تفاوت داره نمیگید؟
previesly on saba net thief
مرد پینگ من تو اروپا هم 250 هستش نمی تونم بازی کنم
تو اون رو کشتی :O
جک فرار کن. من هر 5 دقیقه دی سی میشم بعد تایم اوت هستش تا چند ثانیه که مجبورم شم ری لگین کنم . چون ریکانکت کنم تو لول تو بازی نمیره
پیام بازرگانی
صبا نت موفق در دزدی
اینترنت صبا نت رو از دزدخونه های سراسر کشور تهیه فرمایید
صبانت پیشرو در دزدی
اگر همین الان از صبا دزد اینترنت بخرید ما قول میدیم که هم پینگتون بالا باشه هم وقتی دی سی شدید تایم اوت باشید بازیتون به گ... بره
صبانت
اگه شبی با سرویس 12 مگ صبانت بتونی 23 گیگ رایگان دانلود کنی بازم همین حرفو میزنی؟نقل قول:
سلام دوستان . ما یه تیم خیلی خوب جمع کردیم و به یه بازیکن تاپر با اسکیل بالا نیاز داریم.
1)اگه بازیکن قابل (Top Laner) هستید.
2)رنکینگ وست یا ایست Diamond یا حداقل به اسکیلتون خیلی اعتماد دارید ولی Plat 1-2-3 هستید
تو وست این اکانت رو ادد کنید تا براتون بیشتر توضیح بدم ،
JellyGoD
اگه تو ایست بازی می کنید و وست اکانت ندارید هم مشکلی نیست با یه اکانت دیگه ادد کنید.
در این حد بگم که یه مسابقات با جایزه گنده تو راهه.
همین دیگه! مشکل دقیقا همین جاست!نقل قول:
ملت ما اکثرا خوره دانلود هستن و تنها چیزی که براشون مهمه کمیت هست نه کیفیت!
البته من کلی گفتم و منظورم مشخصا شما نیستی
نتی که هر دوتا پینگ 3 تا تایم اوت بده،نتی که هر وقت عشقش کشید قطع بشه،نتی که وسط عملیات بانکی یا خرید تو بورس قطع شه،نتی که نشه باهاش ویدئو چت داشت یا آنلاین فیلم دید یا حداقل یه بار فقط یه بار باهاش بدون مشکل آنلاین بازی کرد از نظر من مفت نمیارزه حتی اگه شبی 100 گیگ بشه باهاش دانلود کرد.
اقا شبی 1 گیگ دانلود کنه ولی پینگ درست باشه ما راضی هستیم. این اصلا نمیشه بازی کردنقل قول:
اگه شبی با سرویس 12 مگ صبانت بتونی 23 گیگ رایگان دانلود کنی بازم همین حرفو میزنی؟
حرفای شما کاملا قبول من برای این که بشه یه جوری این ضعف هارو جبران کنیم به فکر هر چه بیشتر دانلود هستیم میگیم کیفیت خرابه حالا حالیشون میکنم هر شب تا میتونم دانلود میکنم تا حداقل بشه یه استفاده ای بردنقل قول:
چون من خودم به شخصه فکر پیشرفت اینترنت هم برا ایران نمیکنم چون میدونم هیچی نمیشه هیچه فقط برا دانلود بهش نگاه میکنم یا کمی بازی انلاین عمرا به زمانی برسه که بشه با موزیک از youtube بتونیم انلاین هم با پینگ 50 بازی کنیم مثل اون کسایی که stream میکنن تو twitch یارو از Steam دانلود میکرد بازی هم stream میکرد بعد
موزیک هم از youtube گوش میکرد عمرا ایران به همچین روزی برسه ما فقط برا دانلود بهش نگاه میکنیم چون فکر پیشرفت اینترتو هم نمیکنیم
عجب فاجعه ای بود بازی Curse Vs CLG
CLG نابود شد کلا!!!!!
بازی هارو با stream میبینید یا تو خود بازی ؟نقل قول:
CLG که یکشنبه برد ...
Counter Logic Gaming
- Winner
چطوری از تو خود بازی میشه دید میشه بگی؟ واقعا میشه؟ برا منtwitch خیلی لگهنقل قول: