ممنون. وایمکس ایرانسل چی؟ اونم همینطوره؟ پینگ خوب نمیده؟نقل قول:
Printable View
ممنون. وایمکس ایرانسل چی؟ اونم همینطوره؟ پینگ خوب نمیده؟نقل قول:
پینگ با سرور ایرانی آره میشه زیر ۸۰ باشه ، ولی روی سرعت آپلود ۱ مگ اصلا حساب نکن چون نمیشه هیچوقتنقل قول:
حالا 1 مگ کامل هم نه... سرعت آپلود در حد 50 (که بشه 512) هم باشه برام کافیه... فقط اون پینگه میخوام زیر 80 باشه و نوساننقل قول:
نداشته باشه که مثلا یه 2 ساعت بره بالا 150... با این شرایط میشه رو مبین نت حساب کرد؟
سلامنقل قول:
شما ننوشتی کدوم شهر هستی. اگر پینگ و سرعت برات مهمه که پول خرج کنی، وایرلس P2Pبگیر.
تو بعضی شهرها هست.
من کاشان هستم. وایرلس هم خیلی خوبه... اون آنتن و از این حرفها میخواد... درسته؟نقل قول:
گفتم اگه این وایمکسه بشه راحتتره دیگه انتن و اینا نمیخواد
آره. آنتن میخواد؛ ولی مودم نمیخواد.نقل قول:
من چندماه پیش برای اهواز پرسیدم حدود 160-200تومن هزینه نصب میشد.
اگه برات ping مهم هست، کلا وایمکس مناسب نیست.نقل قول:
(دلیلش هم اینه که وایمکس و وایرلس HDX هست و FDX نیست!(ADSL بصورت FDX هست)
این وضعیت سیگنال من هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم کمتر کسی همچین سیگنال با کیفیتی دریافت بکنه!(در CINR بالای 17 18 هر 3 چراغ مودم روشن میشه، ولی مال من 25 هست)
سرعت دانلود هم 380KBps ! شب و روز ثابت...
ولی پینگ از سایت ورزش 3 میانگین 116 هست!(پینگ 10 تایی زدم)
پینگ از تابناک هم میانگین 130 هست.
در حالی که با ADSL زیر 40 هست!
آقايون كساني كه سرعت 1 مگ دارن كسي هست به غير تايم مجاني مثل الان يا صبح ها يا اول شب مشكل سرعت داشته باشه من از حدود دو ماه پيش تا الان وضع 1 مگم خراب درست نميشه اما پينگم عالي سيگنالم خوبه يك مدت پيشم دوستان خاطرشون باشه كاربر مبين نت ميگفت 1 مگ هارو محدود كرديم ميخواستم بدونم مشكل از من يا از 1 مگ.
سلامنقل قول:
ممنون
حالا این شد دلیل و مدرک حسابی
شاید با این وضعیت برای ماه دیگه منم 2 مگ بگیرم قبلا که از 2 مگ خیری ندیده بودم حالا شاید بهتر شده
دوست عزیز دیدی منم با شما مشکلی ندارم فقط می خواستم مستند صحبت کنید که دیگه منم 100% صحبتتون را قبول کردم
بله بعد از .....نقل قول:
بگذریم ...
منم باشما مشکلی ندارم ولی اینکه طرز فکرتون اینه که چیزی که خودم مشکل دارم بقیه هم حتما مشکل دارن و اگه کسی بگه نه ، دروغ میگه مگر اینکه خلافش ثابت بشه ، اصلا جالب نیست
گاهی وقتا یکم هم اونطرف قضیه رو دیدن که شاید اونطرف هم درست میگه ، بد نیست
در کل با اینکه وظیفه من نبود که به کسی ثابت کنم سرعتم رو ولی خب برای روشن شدن قضیه اینارو گذاشتم که بحثی نباشه
این مبین نت خیلی مسخرست..512 دارم سرعت دانلود از ایمیل یاهو زیر 5 کیلوبیته...از speed test تست میگیرم سرعت دانلود 14 کیلوبیت ...زنگ زدم به پشتیبانی 096790 بعد از کلی پشت خط بودن و حدود 50 نفر جلوم بودن یارو برداشته میگه برو از speed.io تست بگیر ایمیل کن برامون بنویس مشکل سرعت...رفتم این سایته سرعت دانلود رو همین الان میزنه 565 کیلو بیت !!!! آخه مگه میشه؟؟برای دانلود یه فایل یک مگا بایتی من 10 دقیقه معطلم بعد سرعتم اینه؟؟؟
مبین نت زیاد تغییر نمی کنه من از اول تا الان فقط اشتراک 2 مگ داشتم همیشه هم کیفیتش واسم مثل روز اول بوده و دانلود شبانه دوروبره 3 گیگ میگردهنقل قول:
اگه قبلا سرعت 2 مگت بد بوده الانم احتمالا همونه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من 6 ماه هست که سرویس 1 ساله 1 مگ دارم.نمیشه گفت همیشه خوبه یا همیشه بد اما تو دو ماه اخیر خیلی مشکلی باهاش نداشتم،شبهام سرعتش بهتر شده
البته من قم هستم
سلام دوستان....
من از کارشناس های فنی مبین نت هستم...
خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم....
مخصوصا دوستان اصفهانیمون را
این لینک هم میتونه کمکتون کنه...
در خدمتم
دوست عزیز مشکل کندی سرعت سراسری هست اما نباید از سرویس وایمکس مثل سرویس adsl انتظار یک سرعت رو داشت
نقل قول:
به گفته مسولین مربوطه مشکل کندی سرعت مربوط به مشکل در خط ارتباطی اینترنت در ایران-گرجستان میباشد
در adsl بعضی از شرکت ها به اصطلاح پورت باز هستند یعنی سقف سرعتشون باز هست اما در مبین نت اینطور نیست
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n02::n24:
آقا اینو از کجا آوردی؟
باید دو دستی بچسبیم به طرح های فعلی! اینا خیلی بیخودن!
موافقم کیفیت که تعطیل قیمتم تعطیل :((
راستی تاریخ فعالسازی طرحهای جدید از شنبه دیگست
خوب شد گفتی الان میرم واسه ۱ ساله قبل از گرون شدن رو تمدید میکنم ، این قیمتا فاجعسنقل قول:
آقا من که الان زنگ زدم تمدید کنم ، از اون اپراتور پرسیدم چجوریاس قیمت داره میره بالا ؟
گفت تا عید افزایش قیمت روی اشتراک نداریم ، ولی مودم شاید همین فردا هم باز افزایش پیدا کنه
نزدیک بود پرداخت کنم ها الکی الکی !!
تعرفه 512 یکساله ؛ دوستانی که پینگ واسشون مهمه باید فقط تو منطقه خودشون تست بگیرن ...
ایا پینگ ربطی به فاصله از دکل داره ؟
یعنی من الان پینگم با -79 حدود 130 هست اگر بشه -65 پینگ میاد زیر صد؟
داداش نمیخواستم بگم ولی من نمایندگی هستم !نقل قول:
افزایش قیمت مودم تا قبل از عید نداریم ولی قیمتهای جدید رو از شنبه تو سایت میبینی .
از من گفتن بود :n02: خواستی بگو تلفنم رو پ.خ کنم که مطمئن شی بقیه دوستان بیخیال شن چون نباید میزاشتم ولی گذاشتم حوصله دردسر ندارم :n19:
دوست عزیز اتفاقا قیمت ها از قرار معلوم اعمال شده الان هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت های جدید را زده و دیگه از لیست قیمت های قبلی خبری نیست.نقل قول:
خوب دلیل افزایش سرعت مبین نت هم انگار داره رو میشه (حتما یه مدت داشته دون می پاشیده تا وقتی قیمت های جدید را اعلام کنه خیلی ناراحت نشید ):n02:
شنبه کجا بود قیمت های جدید الان تو سایت اومدننقل قول:
چه خبر این همه افزایش قیمت خیلی کیفیت خدماتشون خوبه 4 گیگ 1024 سی هزار تومن لعنت به ...
درسته آقا شما درست میگفتی ، ای تو روح اونیکه دیشب ببا من صحبت کرد گفت گرون نمیشه ،
چه اشتباهی کردم دیشب تمدید نکردم
اگر منظورت اپراتور شرکته، بعید نیست عمداً منصرفت کرده باشه:n10:نقل قول:
آره نامرد بی وجداننقل قول:
۵۰ تومن ضرر زد بهم
تا حالا واسه 2مگ اشغال 16 تومن میدادیم حالا 1 گیگ اضافه شده شده 30 تومن!!!! یعنی دوبرابر
من 90در صد کارم شباست اون گیگ اضافه به چه در دم می خوره! کاش مثل بعضی از جاها قیمت تعرفه رو بدون حجم میدادن . هرکس میخواست مطابق با نیازش گیگ اضافه می خرید
ohh shit wtf? مزخرفه این طرح جدید جدی شده 30تومن دو مگ؟ یعنی مادرمبین نت رو!...
من همین الان ۶ ماهه ۲ مگ تمدید کردم با قیمت قبلی ، یعنی همون ۸۰ تومن (قیمت جدید ۱۳۲ تومنه)نقل قول:
هنوز تو قسمت ecare صفحه مشترکین قیمت جدید اعمال نشده ، هرکی میخواد تمدید کنه همین الان زنگ بزنه به مبین تمدید کنه وگرنه باید با قیمت جدید که قیمت خون باباشونه تمدید کنید !
نقل قول:
دوستان من الان زنگ زدم مبین نت دوباره , گفتم اگه من این طرحم که الان دوباره 6 ماهه 2 مگ تمدید کردم با همون قیمت قبلی (80 تومن) 6 ماه دیگه تموم شه میتونم همین طرح رو دوباره تمدید کنم با همین قیمت ؟ گفتن بله میشه همین رو تمدید کنید با همین قیمت چون کاربر قبلی هستین , و اون قیمت های جدید در اصل کلا طرح های جدید هستن با حجم های متفاوت و اسم طرح ها هم فرق دارن و اگه کاربری جدید اقدام به ثیت نام کنه باید از طرح های جدید استفاده کنه و قیمت های جدید , ولی کاربران قدیمی همون طرحی که دارن استفاده میکنن رو موقع اتمام طرح میتونن با همون قیمت اولیه و همون طرح اولیه تمدید کنن
منم دقیقاً همینکارو میکنم. موعد تمدید من اسفند ماهه. باید دو دستی همین طرحو بچسبم که دیگه گیرم نمیاد. هر کی طرح قدیمی داره، بهتره به فکر تغییر نباشه و تمدیدش کنه.نقل قول:
آره ، فکر کنم چند وقت دیگه بازار سیاه راه میوفته واسه طرح های قدیمی !! :Dنقل قول:
مثلا میگن ۲ مگ طرح قدیمی فلان قیمت مزایده میزاریم !
من که فقط واسه دانلود شبانه ازش استفاده میکنم و تو روز اینترنت مخابرات دارم که اونم نامحدود هست و راضیم ازش
موبایلم هم که قدیم از ایرانسل اینترنت داشتم الان رایتل استفاده میکنم سرعتشم بالاتره
یعنی من الان طرح 2 مگ یک ماهه دارم سه هفته دیگه که تموم شد می تونم با همین قیمت دوباره برش دارم ؟؟؟
بعید می دونم اینطور باشه چون اگه می خواستن این کار رو کنن صفحه طرح قدیم رو برنمی داشتن. حداقل طرح قدیم و جدید رو با هم رو سایت می زاشتن
احتمالا واسه اینکه هنوز سیستمشون رو به طرح جدید هماهنگ نکردن این حرف رو زدن که مردم هجوم نبرن طرح هاشون رو تمیدد کنن. وگرنه کاره مسخره ای هست که قدیمی ها رو طرح قبلیشون بمونن ؟!! اخه شما اگه جاشون بودید این کار رو می کردید؟؟؟
چرا آرش جان ممکنه! من قبل از طرح فعلیم، مدت ها 512 5 گیگ قدیم (همون 20 تومنیه 1 به 8) رو داشتم و تا وقتی ام که داشتم واقعاً ازش راضی بودم. به نظر من هر کس از طرح فعلیش راضیه بهتره عوضش نکنه.نقل قول: