باز مال شما بهتره....واسه من سرویس هات میل هر هفته یه بار فعال میشه تا بتونم ایمیل هام رو چک کنم....نقل قول:
Printable View
باز مال شما بهتره....واسه من سرویس هات میل هر هفته یه بار فعال میشه تا بتونم ایمیل هام رو چک کنم....نقل قول:
آقا این فلش پلیر از طرق مخابراته یا از طرف Adobe؟
یکی گفت از طرف خود شرکت Adobe هست.
اینجا تمام خطوط تلفن همراه + خیلترشکن ها + سایتهای فلش از کار افتادن.
بابا Adobe چیکار داره به فلش ها ...مگه بیکاره.....:31:نقل قول:
وای سرعت خیلی خوبه... مثل اینکه این روزها هیشکی نمیاد نت!! همه پهنای باند رو من یک نفری دارم مصرف می کنم... پینگ هم عالیه...
چه عجب من یه بار از شاتل تعریف می کنم lol..........
پریسا خانوم شما هم اون سایت هایی که فلش دارند امتحان کن ببین واست باز میکنه یا خیر؟؟؟؟نقل قول:
من علت این باز نکردن رو از شاتل جویا شدم و پاسخ اونا:
این مشکل از دیتای مخابرات می باشد
کی قابل حل شدن هستش؟؟؟؟
هنوز زمانی اعلام نکرده اند
من الان خیلی وقته فلش نمی تونم ببینم ، ااااااااا فکر کردم مشکل از فلش پلیرمه؟!!( تو ف*ی*س *ب*و* ک )نقل قول:
و کلا فیلم های فلش رو نمی تونم ببینم !!
باز این اینترنت چه مرگش شده؟ عجب گیری افتادیم تو این مملکت.10 روزه *یدن تو اینترنت.خدا لعنتشون کنه.
اینم داستان کار نکردن فایلهای فلش....
کد:http://asriran.com/fa/pages/?cid=94928
ببينم مثلاً شما كه فلش نميتونيد ببينيد منوهاي سايت صبانت هم نميتونيد ببينيند؟
پس چرا من ميتونم؟! :31:
مردشور اون مخابرات و ببره.:2::2::2::2::2::2: اينه نتيجه واگذاري مخابرات. يعني چي محدوديت براي كاربراي اينتر نتي گذاشتن؟ ديگه بيان يه دفه كل اينترنت و جم كنن بشينيم سر جامون. دلمون خوشه اينترنت داريم. اينترنتي كه دم و ديقه قطع بشه فلشش از كار بيوفته محدود بشه اون ديگه اينترنت نيست. اين تر تر تر تر تر تر تر تر تر تر نته. تقصير خودمونه. هر چي محدود كردن هيچ كس اعتراض نكرد اينم نتيجه اشه. يه روزي مي رسه كه براي چك كردن ايميل هامون بايد اجازه بگيريم. اگر اون روز نرسيد.
سلام دوستان.من که تو هیچ کدوم از تاپیک های این فروم جواب نگرفتم.اصلا انگار هیچ کی دوسم نداره.:41:
خوب یکی ج.ابمو بده دیگه.
:41:
اقا من از این شاتل ...... یک خط eco 256 گرفتم.که خدا لعنت کنه مسولینش رو.خیر سرم adsl گرفتم.حالا هر وقت یکی تلفن رو برمیداره ا ینترنتم قطع میشه.مودم رو تست کردیم.تو خود نمایندگی بردم وتست که کردن سالم بود.خط تلفن هم به 117 زنگ زدم و چک کردن هیچ مشکلی نداش.به شرکت نمایندگی توشهرم مراجعه کردم اما انگار نه انگار.:41:
دوستمم تو همین نزدیکای خونه ما همین مشکل رو داره. کسی راه حلی داره؟
اگه بمیرم دیگه از این شاتل اشغال خط نمیگیرم. دریغ از یک جواب.به صورت اینترنتی هم که مکاتبه میکنم انگاری دارم گل لگد میکنم.یک اقایی همش یک میل میفرسته الان نباید مشکلی باشه این موارد رو چک کنین.اخه کی تو این کشور جوابگوی اینطور مسائل هست؟:41:
بیشتر با سرورهای خارج از کشور مشکل داره .نقل قول:
خدا ازشون نگذره !
آقا سیامک از صبا نت سرویس گرفتی؟؟؟؟...پس شاتل چی شد؟؟؟؟نقل قول:
اسپلیتر داری؟نقل قول:
بله دارم.2 تا تلفن دارم که سر راه هرکدوم یک دونه اسپلیتر هست.به خوده مودم وصل نیست.چون از مودم تلفنی وصل نیست .به عبارتی تو اتاقم که adsl هست تلفن ندارم. اما یک بار یک تلفن رو کلا خارج کردم و اسپلیترش رو به مودم زدم بازم فایده ای نداشت.شاتل خدا لعنتت کنه.اینم مملکته ما هست دیگه.:41:نقل قول:
من این مشکل رو داشتم علتش هم همین اسپلیتر هست ..باید حتما از اسپلیتر استفاده کنی و از خروجی های اون یکی واسه تلفن و یکی واسه مودم بگیری ..اینکه یه اسپلیتر تنهایی بذاری و یه خروجی از تلفنش بگیری طبق تجربه ای که من داشتم بی فایده است...شما سوکت تلفنت رو بزن به ورودی اسپلیتر و از خروجی های اسپلیتر دو تا سیم بلند بکش که یکیش رو به تلفن وصل کنی و یکی رو به مودمت !! فکر کنم فقط همین راه جوابگو باشه...حالا اگه همون تلفن رو واسه جواب دادن برداری نباید مشکلی واست پیش بیاد!!نقل قول:
(البته من بهترین چاره ای که بهش رسیدم این بود که 50 تومن پول دادم یه خط مجزا واسه اینترنتم گرفتم:31:)
سلام رفقا .
چنتا سئوال داشتم خدمتتون :
1- من توی اطاقم که کامییوتر هست یه تلفن دارم و توی اطاق دیگه یه تلفن دیگه .(یعنی 1 سیستم، ا خط تلفن، 2 تا گوشی تلفن ) چنتا اسیلیتر لازمه ؟ خودشون که از شرکت میان برا نصب همراهشون اسیلیتر میارن ؟
2- من سرویس art 1 رو سفارش دادم که فعلا بخاطر نقص مدارک و این تعطیلیا گیر کردم . با حساب من حدودا 16 یا 17 م ماه سرویسم باید وصل بشه . اینکه شاتل ترافیک رو از اول تا آخر ماه حساب میکنه (نه از تاریخ وصل شدن سرویس) مشکلی بوجود نمیاره یعنی ؟
3- هنوزم ترافیک 5شنبه و جمعه رایگان هست ؟ قراره تو زمستون هم ادامه داشته باشه ؟
برو توی سایت ایران پرودنقل قول:
با این
فایلهای فلشش اجرا نمیشهکد:http://85.17.80.194
یک دونه بیشتر لازم نیست. اگر پول داده باشی برات میارن یعنی اگر مودم رو از خودشون خریده باشی بهت میدن. ولی اگر خودت مودم خریدی از یه جای دیگه باید ببینی داخل کارتون مودمت اسپلیتر هست یه جعبه مستطیلی کوچک هست. بعضی از مودم ها رو میگن اسپلیتر داخلی داره.نقل قول:
1- من توی اطاقم که کامییوتر هست یه تلفن دارم و توی اطاق دیگه یه تلفن دیگه .(یعنی 1 سیستم، ا خط تلفن، 2 تا گوشی تلفن ) چنتا اسیلیتر لازمه ؟ خودشون که از شرکت میان برا نصب همراهشون اسیلیتر میارن ؟
در کل, هر کس با خط تلفن مشکل داره, اینکه مثلا قطع و وصل میشه, یکی تلفن رو ور میداره اینترنت قطع میشه, چه میدونم از این جور مشکلات, راه حل هاش از این دوتا خارج نیستن:
1: اسپلیتر نداره, یا داره خوب استفاده نکرده مثل این دوستمون که بالا همین مشکل رو دارن که البته یکی از دوستان تذکر دادن.
2: اونایی که خونه هاشون حیاطی هست :دی یعنی آپارتمانی نیست باید دقت کنند که وقتی کابل مخابرات وارد خونه شده بعد از کابل مخابرات چه اتفاقی افتاده. چک کنید ببینید چسب خورده یا نه. منظورم اینه که ببینید محکم کاری شده یا نه. چون اگر درست چسب نخورده باشه, وقتی بارون میاد باعث قطع و وصلی زیادی میشه.
همچنین چک کنید ببینید جاهایی که سیم پارگی داره خوب با چسب (چسب قطره ای نه ها, چسب نواری :دی) پوشیده شده باشه. این خط آخری برای آپارتمان نشین ها هم صدق میکنه.
من مودم رو از خودشون گرفتم (زاکسل.60 تومن). یس اسیلیتر اضافه نمیخواد . ضمنا یه چیز و اضافه کنم نمیدونم ربطی داره یا نه ولی حالا میگم .
گوشی که تو اطاق دیگه هست بی سیم هست . یعنی 1 کامییوتر ، 1 خط تلفن و 2 تا گوش تلفن که یکی معمولیه و یکی بی سیم .
ضمنا این 2 تا رم لطفا جواب بدید :
نقل قول:
2- من سرویس art 1 رو سفارش دادم که فعلا بخاطر نقص مدارک و این تعطیلیا گیر کردم . با حساب من حدودا 16 یا 17 م ماه سرویسم باید وصل بشه . اینکه شاتل ترافیک رو از اول تا آخر ماه حساب میکنه (نه از تاریخ وصل شدن سرویس) مشکلی بوجود نمیاره یعنی ؟
3- هنوزم ترافیک 5شنبه و جمعه رایگان هست ؟ قراره تو زمستون هم ادامه داشته باشه ؟
:11:
ببین اسپلیتر کارش جدا کردن Voice از دیتاستنقل قول:
کجاها وصل میشه؟ قبل از اتصال سیم به تلفت یا مودم
شما سیم اصلی رو که تلفن هست رو در میاری میزنی تو Spliter بعدش اون دو قسمت میشه یکی تو مودم یکی تو تلفن
در مورد ترافیک رایگان نمیدونم
ترافیک هم از اول تا آخر ماه حساب میشه برای سرویس های آرت،چه مشکلی مثلا؟:13:!!!!
با سلام ،بنده مصطفائی هستم.لطفا با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکلتان را بفرمائید . توجه داشته سوالات مالی از قبیل قطعی بدهی و ترافیک و ... مربوط به واحد فروش را باید با بخش فروش در میان بگذارید.در حال حاضر اختلالی از سمت مخابرات وجود دارد که باعث مشکلاتی از قبیل عدم مشاهده کلیپ ها و فلش ها و همچنین آپلود و دانلود فایل های فلش به وجود آمده است
Danial 6:04:21 PM
آقا من یک مشکلی دارم شما 1 شب تا 7 صبح سرعت از اینتترنت کارتی پائین تر هم میاد و میگویند شبانه هست آقا یکی مثل من شاید کار داره شب و بخواد با سرعت روزانه که اون هم تعریفی نیست کار بکنه باید چی کار کنه؟ تحمیلی سرعت دیال آپ شبانه رو تحمل کنه>؟ یعنی 6 ساعت کمبود سرعت در شبانه روز اینترنت صبانت برای شبانه یک یوزر سراسری درست کردند هر کس شبانه میخواد با اون سرعت هر کس با سرعت روزانه اش می خواد کار کنه با یوزر روزانه اش میره جدیدا میگید سرعت همونه شاید بهتر هم شده در صورتی که سرعت دانلود یک چهارم هم شاید شده باشه ساپورت تلفنی هم اصلا در کار نیست . این قدر پشت خط هستند خوشبینانه 20 دقیقه باید از شهرستان مثلا پشت خط تون باشیم.!!!
cs Head02 6:04:58 PM
لطفا شناسه کاربری یا شماره خط رانژه را بفرمائید تا بنده وضعیت شما را بررسی کنم
Danial 6:05:37 PM
صد ها نفر قبل شما بررسی کردند
مشکل شبانه حل نمیشه
واسه خودتون شبانه
بنده هزینه اینترنت صد و بیست و هشت دادم
cs Head02 6:06:03 PM
لطفا شناسه کاربری یا شماره خط رانژه را بفرمائید
Danial 6:06:04 PM
ساعت یک تا هفت صبح میخواهم سرعت روزانه کار کنم
کی خواهی چی کار؟
میخواهی چی کار کنی؟
اقا پاسخ من رو بدید
واسه خودتون شبانه
بنده هزینه اینترنت صد و بیست و هشت دادم
cs Head02 6:06:57 PM
دوست عزیز تا شما شماره شناسه خودتان را ندهید
Danial 6:07:04 PM
بگیر بابا
دو سال هست یک سری حرف های تکراری میدید خورد آدم
این هم از شناسه من منتظر پاسخم
cs Head02 6:07:55 PM
از ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک رایگان است و به همین دلیل کمی افت سرعت دارید
مشکل افت سرعت را باید در لحظه بررسی کرد ، لطفا در صورت بروز مشکل در همان لحظه تماس بفرمائید
Danial 6:08:09 PM
ببین دادش خدا وکیلی خوندی من چی گفتم؟
یا این نوشته ها رو کپی کردید میدید تحویل
عرض کردم یک شب تا هفت صبح واسه خودتون
من شنابنه نمیخوام
من پول روزانه دادم
cs Head02 6:08:44 PM
اگر در حال حاضر مشکل ندارید
Danial 6:08:54 PM
میخواهم از یک شب تا هفت صبح روزانه کار کنم شبانه ببر برای خودت
حرف زور نزن
cs Head02 6:08:57 PM
بنده نمی توانم بررسی
نمایم در
Danial 6:09:03 PM
شما یکی دیگه حرف زور میزنی
میگم من بررسی نمیخوام
عجیبا
بررسی نمیخوام من پاسخ سوال میخواهم همین و بس
آقا من یک مشکلی دارم شما 1 شب تا 7 صبح سرعت از اینتترنت کارتی پائین تر هم میاد و میگویند شبانه هست آقا یکی مثل من شاید کار داره شب و بخواد با سرعت روزانه که اون هم تعریفی نیست کار بکنه باید چی کار کنه؟ تحمیلی سرعت دیال آپ شبانه رو تحمل کنه>؟ یعنی 6 ساعت کمبود سرعت در شبانه روز اینترنت صبانت برای شبانه یک یوزر سراسری درست کردند هر کس شبانه میخواد با اون سرعت هر کس با سرعت روزانه اش می خواد کار کنه با یوزر روزانه اش میره جدیدا میگید سرعت همونه شاید بهتر هم شده در صورتی که سرعت دانلود یک چهارم هم شاید شده باشه
من یک صد تومنی کم بریزم به حساب شما اینترنت رو وصل میکنید؟ خبر پس چرا من از حق خودم بگذرم
یک یوزر و پسورد سراسری درست کنید برای شبانه هر کی شبانه میخواد با اون سرعت بره
cs Head02 6:10:19 PM
دوست عزیز شما برای بررسی مشکل تان
باید در همان لحظه تماس حاصل نمائید
چون بررسی افت یرعت در همان لحظه امکان پذیر می باشد
Danial 6:11:04 PM
اصلا خواب هستی
میگم نمیخوام بررسی کنی
من اسخ سوال میخوام
ایمیل مدیریت یا شکایات یا تلفن
دارم سوال میکنم سه بار میکه شب بیا بررسی کن
دو سال هست میگه شب بیا بررسی کن شب که میای میگه فشار رو شبکه هست
اینترنت شبانه واسه خودت
من روزانه واقعی رو در یک تا هفت صبح میخوام
متوجه شدید؟
cs Head02 6:12:57 PM
دوست عزیز ترافیک شبها رایگان می باشد
Danial 6:13:02 PM
خوب من نمیخواهم
عرض کردم ترافیک رایگان واسه خودت
نوش جون مدیر شرکت
سرعت واقعی روزانه رو در شب به من بدید و ترافیک هم ازم کم کنید
اما کار و زندگی دارم و میخوام با سرعت پوکیده روزانه شب کار کنم
مثل صبانت
هر کی شبانه میخواد با یوزر و پسورد هماهنگ و سراسری میره
هر کی نمیخواد با سرعت بیشتر میخواد با یوزر روزانه میره
متوجه شدید؟
یا باز میگی شب بیا بررسی کنیم
خوب پاسخ؟
دوست عزیز
بنده در حال حاضر نمی توانم کاری برای شما انجام بدهم پشتیبانی شاتل
24
ساعته می باشد شما
در هر لحظه از
شب که تماس حاصل نمائید
Danial 6:17:05 PM
اره نیم ساعت پشت خط باید باشی
cs Head02 6:17:13 PM
همکارن بنده در خدمت شما می باشند
Danial 6:17:15 PM
ببین من این چت رو پابلیک میکنم
تا همه ببینید چطوری مشتری رو سر کار گذاشتید
شش ساعت رسما دارید از کاربران در طول شبانه روز می خورید
مرسی از توضیحت آقا مسعود . حالا یس یه دونه اسیلیتر کافیه ؟ اون یکی تلفن نمیخواد دیگه ؟نقل قول:
cs Head02 6:20:22 PM
با سلام ،بنده مصطفائی هستم.لطفا با ذکر شناسه کاربری و نوع مودم خود مشکلتان را بفرمائید . توجه داشته سوالات مالی از قبیل قطعی بدهی و ترافیک و ... مربوط به واحد فروش را باید با بخش فروش در میان بگذارید.در حال حاضر اختلالی از سمت مخابرات وجود دارد که باعث مشکلاتی از قبیل عدم مشاهده کلیپ ها و فلش ها و همچنین آپلود و دانلود فایل های فلش به وجود آمده است
Danial 6:21:05 PM
این قدر سرویس فروختید
که ناله سرور هاتون در اومده
مخابرات داره ای دی اس ال میده
وقتی کار و بارتون خوابید خواهیم دید همدیگر رو
خوب شد مخابرات دوبار اینترنت رو دستکاری کرد
و گرنه مشکلاتتون رو گردن کی می انداختید
فقط بلدید بگید دوست عزیز
چه فایده
دوست عزیز من هم همین مشکلو داشتمنقل قول:
حلش نمیکنن
رفتم نمایندگیش گفتن مشکل از مرکز مخابراتیتون هست و شاتل باید پهنای باند واسه اون منطقه بگیره
به لطف خدا بعد از حدود 2 سال بالاخره یه پولی دست شاتل رسید و درسش کرد
در کل حالم از پشتیبانیش بهم میخوره :2:
همیشه میگه برو سایت فاکس .نمیدونم آدمن یا کامپیوتر .هیچی نمیفهمن .انگار احساس ندارن یا نمیخان بفهمن چی میگیم
هیییی
2.دوره شما وقتی شروع میشه که شما اون رو تایید کنید(وقتی سرویس وصل بشه شما اسم هر سایتی رو بزنید وارد یه صفحه میشید که توش یه فرمه و باید اون رو پر کنید و بعد از اون دوره شما شروع میشه)نقل قول:
3.بله رایگانه.شاتل اون طرح 5 شنبه و جمعه رایگان رو تا آخر زمستون امسال تمدید کرد .احتمالا باز هم تمدید میشه.
danial-hiv جان خدا خیرت بده.همینو بگو .متناشون از قبل نوشتست.میدن دست ملت.هر چی میگه یک میله که بهت میزنن .الان مشکلی نیست ....و.....و.... رو چک کنید. :41:
خبر مرگ تمام مصئولان نکبت این شرکت مرد شور رو ببرن.هر چی میگی یک متن کپی شده یا تو دهنشونه یا تو میلشون.زودی واست میفرستن. فرت.:41:
خوب من اومدم یه چیزایی بگم دیدم دانیال حرف رو تموم کرده...
جالبه برای منم دقیقا همین جوابا کپی پیست میشه فقط اسما فرق داره!!
قبلا روزا تماس میگرفتی یه جوابی میدادن حالا بلافاصله میگن همون شب تماس بگیرید با ایمیل...شبم راحت میگن فشار روی شبکست و بزودی(!؟!) حل میشه!
مرسی داداش . این 5 شنبه و جمعه که مفتیه روزاش افت سرعت داره یا نه ؟نقل قول:
مثلاً يكيش رو ميگين من تست كنم؟ چون من فكر كنم همه رو باز ميكنم!نقل قول:
نه قربونت! كاشكي صبانت فعال بود ميرفتم از شر اين شاتل نكبت راحت ميشدم. ديگه از 128 خسته شدم. بايد به صفحه مانيتور خيره بشم تا يه فايل 1 مگي با سرعت 20 دانلود بشه. اين شد اينترنت؟نقل قول:
ببخشید 20 مگه بده ؟ نکنه منظورتون بایت هست ؟نقل قول:
این است virgin mediaنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا الان از شاتل با ما تماس گرفت.
بهش گفتم داداش این کار یعنی چی؟
من سرعت 128 خریدم بعد شبانه سرعت 3 باید کار کنم؟
گفت درخواست زیاد میشه و فشار رو شبکه هست
گفتم اصلا شبانه برای خودت
نمیخواهم
شما یک یوزرنیم سراسری درست کنید مثل صبانت
کسانی که شبانه میخواهند با اون سرعت بروند دانلود کنند
کسانی که کار دارند و میخواهند با سرعت روزانه که حقشون هست کار کنند با یوزر نیم و پسورد روزانه بروند کار کنند.
گفت مشکل اینجاست که کاربارن نمی توانند یوزرنیم و پسورد را وارد کانکشن کنند و به مشکل بر میخوره
یعنی شب یوزر و پسورد رو بزنند و شب عوضش کنند این مشکل بر میخورند
اونی که نمیتنونه یوزر نیم و پسورد وادر کنه پس قدیم با کارت اینترنت چه میکرده؟
چطوری میره تو اینترنت اصلا؟
گفت شرکت مشکلات این کار رو درنظر کرفته که این طور کرده
گفتم خیر
منافع شرکت باعث این کار شده
گفتم شاتل روزانه رسما 6 ساعت داره از کاربران می خوره
ای کاش بهانه ای قابل قبول می اورند
مشتری ها هماهنگ و هم صدا نیستند و گرنه درست میکردند
من دو شنبه یا سه شبنه فکسی می فرستم دفتر مدیریت ببینم جوابمون رو چی میدهند.
بهترین سایتی که میشه باهاش تست کرد Speedtest خودمون هستش . اونم فلش هستش . اگر باز کرد که خوش به حالت .نقل قول:
مثلاً يكيش رو ميگين من تست كنم؟ چون من فكر كنم همه رو باز ميكنم!
واسه من که اینطوریه : ( صبانت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یکی از بچه ها این مرورگر رو گرفته و میگه همه سایتهای فلش رو به راحتی باز میکنه و هیتلرشکن نمیخواد !
مخلصیم .کد:http://beta.usejump.com/
:18:بدمصب، این چیزا رو آدم میبینه افسردگی میگیره:18:جالب اینه مودم رو هم زده مجانی میدن :9:نقل قول:
حالا برا کدوم کشور هست که این سرویس رو میده ؟
چه قیمت های خوبی داره و بهتر از اون سرعتشون
مال united kingdom (انگلستان) هستنقل قول:
راستی دوستان شاتلی شما هم با هیتلر شکن u*l*t*r*A مشکل دارین؟ من کانکت نمیشم
منم به همچنیننقل قول: