اخه میدونین تو شهر ما بنرش و زدن رفتم پرسیدم گفت اوکیه بعد تو نت سرچ کردم و به ایرانسل هم که زنگ زدم گفت شمال ساپورت نمیکنهنقل قول:
عجیبه
Printable View
اخه میدونین تو شهر ما بنرش و زدن رفتم پرسیدم گفت اوکیه بعد تو نت سرچ کردم و به ایرانسل هم که زنگ زدم گفت شمال ساپورت نمیکنهنقل قول:
عجیبه
تف تو نت این مخابرات و اندیشه. بدون وی پی هیچ پیجی باز نمیشه. وضع سا*کسم اونجوری . وی پی هم بگیر نگیر داره. آخه اینم شد نت.
نقل قول:
در مورد گیگ اضافه 3700 تومان بله، همینطوره. اندیشه از بعد از عید 91 قیمت گیگ اضافه رو کرده 3700 تومان. درسته قبلاً قیمتش 2500 تومان بوده ولی الآن دیگه قیمت 3700 تومان است.
کاتالوگ رو ولش کن -- هر گیگ اضافه 3700 هست :دینقل قول:
من نت 1 مگ دارم با سرعت 200 به بالا و تو ساعات رایگان 1000 بار قطع میشه -- واسه همین idm رو تنظیم کردم هر موقع بعد از قعع کانکت کنه
واسه همین کلی از زمان دانلودم میره
من با این سرعت باید شبی 4 گیگ دانلود کنم ولی اینقدر قطع میشه حجم دانلود به 3 یا 3.2 میرسه ( واسه کانکت وقت نمیبره واسه قطعی بیش از اندازه وقت میره -- خودت حساب کن چقدر قطع میشه ........ )
پارس آنلاین آره شعبه داره -- جلوی ساختمان اندیشه ساختمان پارس آنلاین هست
هر دوتاشون کوچه اسدی هستن
از اینجا اومدی بیرون برو تو اون یکی ساختمون :دی
منم الان نت 1 مگ دارم و این مشکل عجیب هم دهنمو صاف کردهنقل قول:
ساکن لاهیجان هستین دیگه ؟؟؟ نت مخابرات دارین یا خود اندیشه ؟؟
256 نامحدود سرعتش چنده ؟؟؟ من قبلا داشتم 42 بود
الان چنده ؟؟؟
اندیشه لاهیجان تو کوچه اسدی نیست کهنقل قول:
آدرس اشتباه به مشترک میدی چرا !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اندیشه لاهیحان تو خیابون 22 آبانه
سلام دادا نه من لاهیجان نیستم . رشت مخابرات .
256 بدرد نمیخوره شب روزش 50 هستش ولی قعطی نداره .
باید حضوری بریم . شما هم اگه رشت امدی شماره تماست بده با هم بریم شاکی بشیم صبح باشه خوبه
نقل قول:
سلام دادا نه من لاهیجان نیستم . رشت مخابرات .
256 بدرد نمیخوره شب روزش 50 هستش ولی قعطی نداره .
باید حضوری بریم . شما هم اگه رشت امدی شماره تماست بده با هم بریم شاکی بشیم صبح باشه خوبه
نقل قول:
آخه این آقا گفت دامون دارم حواسم رفت سره داموننقل قول:
دامون و پارس آنلاین کوچه اسدی هستن :دی
ممنون از یادآوری
حالا چرا دعوا داری :دی حولسم نبود آدرس اشتباهی به مشترک دادم :دی
خاطر خواه اندیشه هستی :دی
دوستان اين صفحه crm انديشه چرا باز نميشه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چندتا مرورگر هم ميرم باز نميشه، فقط واسه مخابراتش باز ميشه ...!!!!
+
اين شركت "داده گستر عصر نوین" همون مخابرات؟؟ يا يه شركت ديگست؟؟؟
سرعت مخابرات چطورياست؟ تويه بقيه شهرا كه ميگن خوبه... 512 ميگيرن با 500 دان ميكنن(نامحدود) !!!!!!!!!
تو رشت هم همينطوريه؟؟؟؟؟
crm بعضی اوقات اینجوری میشه ولی crm فقط آدرس اختصاصی سایت هر شهر رو زده یعنی شما اگه تو رشت ساکن هستی آدرس شهر خودتونو باید برید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من نوکرتمنقل قول:
دعوا چیه
خواستم دور هم باشیم
داده گستر عصر نوین همون گیلان نت با pap جدیدنقل قول:
مخابرات گه پورت هاش دست اندیشه سبز خزره
دوستان می بینم که باز س * ا * ک * س قطع شده
واسه شما هم همینطوره؟
سلام..
پ.رت رو عوض كن بذار 443..
من خودم ميفروشم اينكارو گفتم به يوزرام انجام بدن رديفه مال همه..
نه واسه من سالمهنقل قول:
البته پ--و--رت 3128 هستم
سا*کس یه هفته ای هست که مشکل داره. مال من با تغییر پورت هم درست نشد. به ناچار برگشتم به وی پی. ولی خودمونیم وی پی هم نسبت به یک سال و نیم پیش ، پیشرفت کرده.نقل قول:
سا*کس از هفته ی قبل مشکل داشت ولی از دیروز فکر کنم درست شدنقل قول:
واسه منم مشکل داشت ولی الان داره با بهترین سرعت کار میکنه:sq_5:
ببخشید میشه adsl رو کاری کرد که فقط بشه روزی 30مگابایت استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا بری اینجا 30مگابایت بزنه!!
با سلام.شرکت گیلانت نماینده pap داده گستر در استان است
1- میشه درباره کیفیت سرویستون و میزان سرعتتون توضیح بدید و اینکه آیا در رودسر هم میشه سرویستون رو تهیه کرد؟نقل قول:
2- من رفتم سایتتون و قیمتاتونو دیدم. خب راستش قیمت ها خیلی خوبه ولی مهم تر از قیمت کیفیتشه. من الآن 2.5 سال هست مشترک اندیشه هستم اگه بخوام پورتمو ببندم به همین راحتی نمی تونم پورت آزاد گیر بیارم. چه تضمینی برای کیفیتتون دارید؟
3- توی سایتتون نوشتید 4 مگابیت! منظورتون 4 مگابیت بر ثانیه سرعت اینترنت هست؟ مگه تو ایران چنین سرویسی موجود هست که شما تو سایتتون نوشتید؟
4- توی ساعات رایگان سرعت دانلود رو کم می کنید یا نه واقعاً سرعت اسمی رو می دین؟
5- سرعت 2 مگابیت رو به دانشجو می دین؟
اینم عکس سرویس های شرکت شما که تو سایت زدید:
1- میشه درباره کیفیت سرویستون و میزان سرعتتون توضیح بدید و اینکه آیا در رودسر هم میشه سرویستون رو تهیه کرد؟2- من رفتم سایتتون و قیمتاتونو دیدم. خب راستش قیمت ها خیلی خوبه ولی مهم تر از قیمت کیفیتشه. من الآن 2.5 سال هست مشترک اندیشه هستم اگه بخوام پورتمو ببندم به همین راحتی نمی تونم پورت آزاد گیر بیارم. چه تضمینی برای کیفیتتون دارید؟3- توی سایتتون نوشتید 4 مگابیت! منظورتون 4 مگابیت بر ثانیه سرعت اینترنت هست؟ مگه تو ایران چنین سرویسی موجود هست که شما تو سایتتون نوشتید؟4- توی ساعات رایگان سرعت دانلود رو کم می کنید یا نه واقعاً سرعت اسمی رو می دین؟5- سرعت 2 مگابیت رو به دانشجو می دین؟اینم عکس سرویس های شرکت شما که تو سایت زدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها کسی از شما یا دوستاتون تا حالا از گیلان نت سرویس گرفته؟نقل قول:
سرعت دانلود رایگان (1 تا 6 صبح) چطوره؟
بچه ها این کامنتی بوده که تو صفحه 222 گذاشته بودند اینم لینک این پست:نقل قول:
نظرتون راجع به گیلانت چیه؟ اگه کسی استفاده کرده یه تستی بذاره ما هم بدونیم وضعیت چطوره!
شرکت مزخرفی هستش شش ماهه قرارداد میبنده و سرعت بالاهاش هم شبانه رایگان نداره
نقل قول:
نقل قول:
تو سایتش گفته فقط برای سرویس های نامحدود 6 ماه هست. این سرویس 2 مگابیتش تو ساعات رایگان سرعت دانلودش چطوره؟ اندازه اسمی هست؟
سلام بچه ها؛
من زنگ زدم پشتیبانی رودسر شرکت گیلانت می گفت که سرویس های 512 به بالا برای رودسر کلاً بسته است!
می گفت زنگ بزنید تهران بهتون می گن چرا بسته است!!! می گفت از 128 تا 512 داریم. جالبه که اصلاً تو سایتش اسمی از سرویس های 512 به پایین نیاوردن.
من که از اندیشه خودم تکون نمی خورم.:20:
برای تبیلغات هستش کلاهبرداری
نقل قول:
سلام من اینترنت نامحدود گرفتم فکر کنم 1به10 رو به جای نامحدود به من قالب کرد ... چون سرعت اینترنتم به زور میاد رو 14 و همش رو 4کیلو بایت و خیلی خیلی زیاد time out میده!
و تـــوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شارژم رو 50گیگ نشون میده...
میخواستم بدونم راهی هست که بشه فهمید سرویست چجور سرویسیه!؟
من از لشت نشا ask میگیرم!
سلام.نقل قول:
کافیه برید به accounting.askiran.com
سپس به قسمت reports برید
در کادر مقابلش جلوی service group نام سرویستون رو نوشته مطابق عکس زیر:
راه دیگه اینه که به قسمت شارژ آنلاین شهر خودتون برید
و بعد از وارد کردن شماره و یوزر و پسورد گوشه سمت راست نوشته «اطلاعات فعلی اتصال».
اگه سرویسی که اونجا نوشته با سرویسی که توی accounting نوشته فرق کرد یعنی یک اشکالی توی خریدتون به وجود اومده و باید با پشتیبانی تماس بگیرید.
نوشته شده توسط ::TeCHnoLogY:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام بچه ها؛نقل قول:
من زنگ زدم پشتیبانی رودسر شرکت گیلانت می گفت که سرویس های 512 به بالا کلاً بسته است! :sq_6:
می گفت زنگ بزنید تهران بهتون می گن چرا بسته است!!! می گفت از 128 تا 512 داریم. جالبه که اصلاً تو سایتش اسمی از سرویس های 512 به پایین نیاوردن.
من که از اندیشه خودم تکون نمی خورم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سر جاتون بمونید.
برای اطلاع عرض میکنم که در شهر رودسر ما پورت خالی نداریم.تمام پورت ها پر هستند
شش ماهه میده همون اول مشخصه که چی هستش .نقل قول:
این شلغم نت را تست کردن با پینگ افتضاحی که داره
نقل قول:
اولاً که شما چقدر محترمانه صحبت می کنید. همین طرز صحبت کردنتون منو جذب خودش کرده!
ثانیاً این چه جور شرکتی هست که پشتیبانی رودسر می گه زنگ بزنید تهران بپرسید. یا نمی دونه که پورت های رودسر پر شده و پورت خالی نداره یا می دونه و نمی گه چون من ازش پرسیدم که این که می گید 512 به بالا نداریم دلیلش اینه که پورت خالی ندارید گفت که 512 به بالا برای رودسر بسته شده!
جالبه که من حرفش رو گوش کردم و زنگ زدم شماره نوین نت (چون شما همه اطلاعات رو ارجاع دادید به سایت www.novinnet.ir )
اولش که منشی تلفنی بود و بعدش که خواست به پشتیبانی وصل شه مدت زیادی آهنگ زدو منم از خیر سؤال کردن گذشتم.
فرض می گیریم که سرویستون عالیه (البته فرض می گیریم) احتمالاً حتماً می دونید برخورد خوب و پشتیبانی درست از ملزومات یک آی اس پی هست.
بعد از تبلیغات دیشب شما تو سایت با این که 2.5 ساله مشترک اندیشه هستم اومدم به پروفایلتون تا ببینم شماره ای هست که دو تا شماره دیدم. یکیش برای رشت اون یکی برای لاهیجان.
با رشت تماس گرفتم که یک نفر که به نظر خسته و خواب آلود می اومد گوشی رو برداشت و سؤالی پرسیدم که جوابشو نمی دونست گفت با لاهیجان تماس بگیرید چون نماینده اصلی اونجا هست. زنگ زدم لاهیجان که جالبه تقریباً همون اتفاق تکرار شد و گفتند که فردا تماس بگیرید با یه شخصی (که اسمشم گفت) صحبت کنید. بد نیست برای یه بار هم که شده تو هر ساعت از شبانه روز با پشتیبانی اندیشه رشت تماس بگیرید و طرز صحبت و راهنمایی رو با سیستم خودتون مقایسه کنید.
نکته جالبتر این که شما با این تبلیغاتتون تا حالا یه تست از سرویستون توی روز و همچنین ساعات رایگان نگرفتید تا ما مقایسه کنیم ببینیم سرویستون چطوره!
با این حال ان شاء الله که شرکتتون روز به روز بهتر بشه و پیشرفت کنه.
موفق باشید.
نقل قول:
شما این شرکت رو تست کردید. غیر پینگ سرعت دانلودش چطوره؟ برای همه سرویس ها مجبوریم 6 ماهه بگیریم؟ من نمی دونم چرا این یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب منطقی و با تست نمی ده؟
جواب شما رو تو پست قبلی نوشتم که تا این لحظه در انتظار تأیید مدیر است. (به علت تازه عضو شدن و پست های کم)نقل قول:
اما یه نکته ای هست اون اینکه شما حدود 5 ماه پیش در پستی نوشته بودید که سرویس 256 نداریم یعنی پست زیر:
و با توجه به تعرفه هایی که تو سایتتون گذاشتید یعنی لینک زیر:
یعنی اینکه منظورتون تعرفه های جدید هست. چون تو تعرفه های قدیم سرویس 256 موجود هست. یعنی حداقل از 5 ماه پیش تا حالا با تعرفه های جدید کار می کنید. پس چطور پشتیبانی رودسر می گه سرویس 512 به بالا برای رودسر بسته است و ما فقط سرویس 128 تا 512 داریم!!! و شما که اصلاً می گید رودسر پورت خالی نداریم؟!
شما بگید دلیل این تناقض چیه؟
بله عزیز تست شده یه بنده خدایی داشت قرارداد هم بسته بودش تموم شد سرویش عوض کرد . پینگ سرعتش افتضاح هستش .
صد رحمت شکر به شاتل
نقل قول:
بهتر بود ادعای کذب رو بر اساس دلیل و منطق اعلام میکردید.یا بفرمایید کدوم شهر بوده ما صفحه کارکرد یوزر رو اینجا قرار بدیم تا همه ببینننقل قول:
من یه پیشنهادی دارم , شما مثل خیلی های دیگه که دنبال منافع شخصیشون میان اینجا و تبلیغات میکنن (یا میکردن الان چند وقته پیداشون نیست) یه اسمه دیگه و یه انشا دیگه بکار ببرید تا قابل تحمل تر باشه اینجوری خیلی ضایع است و خیلی هم "چیپ" که با اسم یه شرکت و رسما بیایین تو یه فروم که محل بحث در مورد سرویس شرکتهای مختلف هست با این صراحت تبلیغ کنید!نقل قول:
این نظر شخصی من بود بهرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
شما اول بذار تاریخ عضویت خشک بشه بعد بیا حرف بزن .
حداقل اینقدر ضایع نیا با اسم شرکت تبلیغ کنی .
در ضمن من خودم نداشتم و یه اینجور شرکتها اعتماد هم نمیکنم . یه بنده خدایی گرفتار شده بودش که من دیده بودم که از شرش راحت شد .
نقل قول:
بسیار خوب اگه راست میگین دلایل رو بفرمایید.ندیدی حالا دارید نظر میدید.
نقل قول: