سلام
مدال افتخار
اینجا رو چطوری باید عبور کرد هر چقدر میکشتم همینطور ادامه داره چطور باید از این مرحله گذشت
Printable View
سلام
مدال افتخار
اینجا رو چطوری باید عبور کرد هر چقدر میکشتم همینطور ادامه داره چطور باید از این مرحله گذشت
روی اون هدف ها زوم کن و اون خمپاره انداز ها رو بزن
فکر سه چهار تایی باشن
اگر تیر بزنی فایده نداره باید با موشک بهشون بزنی
البته اینجا جای این سوال نبود
سلام خدمت همه دوستان
من بازی the settlers (rise of an empire رو گرفتم . اما موقع لودینگ مرحله 2 این Error رو میده . جون من کمک کنید که خیلی ضد حال خورد :41::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه
مجبورم داد بزنم
مگه نمیگم مشکل دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DIRECTXکامل نصب نمیشه ، اخرین نسخه هاش
بازی SINGULARITY صدا نداره
بازی SPLINTER CELL CONVECTION اصلا نصب نشد حتی با اخرین اپدیت هاش 1.4
بازی PES2011 پچ رو قبول نمیکنه که در تاپیک خودش گفتم ، 2 تا پچ داون کردم که مجموعا 1 گیگ میشه
الان هم بازی SUPER MEAT BOY این ارور رو میده
ویندوزم 7 است
روی XP همچین مشکلاتی ندارم ( البته فوتبال و سپلینتر و سینگولاریتی مشکل داره )
تمام بازی های فوق روی سیستمهای دیگه به راحتی نصب و اجرا میشه
سیستمم هم در حد 2 میلیون تومان است
از سال 1997 هم با بازی های PC سر و کله زدم و اینجوری نیست که بلد نباشم
شما چی فکر میکنید ؟
چرا حالا میزنی؟؟!:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از شوخی گذشته با این ایراداتی که شما میگی من یکی حدس میزنم که ویندوزت مشکل داره عوضش کن و و شخصا توصیه میکنم نسخه_ی ultimate رو نصب کنی....
ارور میگه که بازی یکی از نقشه ها رو نمیتونه پیدا کنه اگه تونستی درستش کنی که خیرو برکت:31: اما اگه درست نشد یه بار بازی رو حذف و بعد نصب کننقل قول:
:10:
دوستان با نقطه نقطه بودن سایه ها تو GTA IV چیکار میشه کرد ؟!
پچ من نسخه 1.0.3 و کرک هم razor هست
فکر کنم این مشکل توی بازی زیاد دیده شده بود حالا چجوری رفع میشد توی تاپیک خودش مطرح کنی بهتر جواب میگیری(من این بازی رو انجام ندادم):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
هم بازی رو پاک کردم نصب کردم دوباره . هم وینذوز رو از xp کردم vista باز نصب کردم . بازم همین که هست . تروخدا یه کاری کنید .نقل قول:
سلام ..
یه سوال دارم من بازی فوتبال منیجر رو گرفتم و وقتی می رم تو بازی رو اسم هر بازیکن کلیک می کنم عکسشو نمیاره و کلآ برای ترکیب چیدن هم یه جوری هست و اصلآ جاها رو نشون نمی ده و ایرادهای دیگر ..
اگه پچی , راهی هست که مشکل برطرف بشه بگید ..
با سلا و عرض خسته نباشید
بنده بازی Freedom Fighters را نصب کردم حدود 1 ماه بود به خوبی کار میکرد ولی امروز که سراغ بازی رفتم وقتی روی ایکن ان کلیک کردم یک تصویر سیاه پخش شد ولی ارم بازی پخش نشد ناچارا کلید ویندوز روی کیبرد رازدم تا دسکتاپم را ببینم دیدم ایکن های دسکتاپ سایزشان بزرگ شده ووقتی پنجره تسک منیجر را زدم دیدم که جلوی نام بازی not running نوشته است از انجا end کردم.
ویندوزم xp3 است و directx 9 هم دارد . لطفا بنده را در حل مشکل راهنمایی کنید
با تشکر
تو خود فروم بازی مطرح کن فکر کنم یه پچ واسش باشه بچه ها راهنمائیت میکنننقل قول:
احتمالا از کرک هست عوضش کن...نقل قول:
[QUOTE=mehdy.z;5747585]احتمالا از کرک هست عوضش کن...[/QUOT
با تشکر فراوان
سلام دوستان من وقتی دارم بیکام ا لجند پی اس 2011 رو بازی میکنم یه دفعه پیغام کلوز میاد و کرش میکنه اینم عکسشه
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید نیست از کرک باشه...از اینجا عوضش کن ببین درست میشه:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/proevolutionsoccer2011.shtml
سلام دوستان ببخشید بازی call of duty blak ops 7ر1روز بازی کردم ولی فردایش بالا نیامد ؟؟؟؟؟؟:19::19::19: اگه جواب بدید ممننننننننننننننننننننننن وووووووووووووووووووون میشم:40::40::40::11:
راستی 2 بار اورر میده اولی نوشت run in safe mode?
دومیشم set optimal settings??:41::41::41::41:
این ایراد میتونه از کرک باشه عوضش کن...نقل قول:
البته قبلش آنتی ویرست رو خاموش کن که یه موقع فایل کرک رو به عنوان ویروس شناسایی نکنه.
دوست عزیز کرکش را دارید بزاری؟؟ :43::39::39:
راستی آنتیویروسم node32 چه جوری خاموشش کنم؟؟؟
البته باید توی تاپیک خودش درخواست میدادی ولی بیا از اینجا دانلود کن:نقل قول:
برای nod هم باید روی آیکونش رو نوار وظایف در حالی که shift رو گرفتی راست کلیک کنی وگزینه close windows رو انتخاب کنی:46:کد:http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_blackops.htm
بنده دیروز بازی angry birds معروف رو که تازه یکی دو روزه نسخه پی سی اش هم اومده دانلود کردم که البته بنا به گفته سایت کاملا کرک شده بوده اما بنده به هیچ عنوان قادر به اجرا این بازی نیستم و با ارور کانفیگوریشن مواجه میشم میخواستم در صورت امکان بنده رو کمک کنید
ممنون
معذرت می خوام دوست عزیز چگونه باید دانلودش کنم؟؟؟:46:نقل قول:
من یه بار این GTA:IV رو بازی کردم ولی حالا که میخوام یه بار دیگه این بازی رو برم توی بازی یه مناطقی سیاهه و وقتی میرم روش میفتم توش و دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم البته این مشکلو بار اولی هم که بازی رو رفتم داشتم ولی مناطق سیاه بعد مدتی درست میشد ولی ایندفعه نمیشه من پج دوم و سوم این بازی رو هم نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید؟
سلام
من half life 2 رو نصب کردم
مشخصات سیستم:
win7 ultimate-64 bit
cpu:corei7 860
vga:nvidia gtx 460
ram :8gig
وقتی بازی رو اجرا میکنم اینو میاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه؟
چطوری اجراش کنم؟
مرسی
با سلام
من این بازی رو خریدم نصب کردم . یک سری کرک هم داشت که تو مسیر نصب کپی کردم . مرحله 1 و 2 رو تموم کردم موقعی که داره وارده مرحله 3 میشه توی دمو قبلش یه دفعه گیر میکنه و بازی به حالت Minimize درمیاد و Error میده که البته تصویر Error معلوم نیست . این هم بگم که تو مرحله 1 و 2 هم یه کم گیر میزنه .
این بازی خیلی قشنگه . ولی من به این دلیل نمیتونم بازی کنم باهاش . این مشکل از چیه ؟
در ضمن درایور کارت گرافیک ام رو هم به روز کردم .
مشخصات سیستمم هم :
Mainboard : ASUS P5KPL
RAM : 4Gig
VGA: 1G 9400 Gfource
من یه بار این GTA:IV رو بازی کردم ولی حالا که میخوام یه بار دیگه این بازی رو برم توی بازی یه مناطقی سیاهه و وقتی میرم روش میفتم توش و دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم البته این مشکلو بار اولی هم که بازی رو رفتم داشتم ولی مناطق سیاه بعد مدتی درست میشد ولی ایندفعه نمیشه من پج دوم و سوم این بازی رو هم نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید؟
آقا من SWAT 4 رو نصبیدم ولی هیچ صدایی نداره فقط وقتی میگم Hand Up صدا داره و صدای تفنگ ها و محیط
خلاصه کاراکتر ها صدا ندارن ولی توی پوشه ی بازی فولاد Sound هست و توش پر صداس
چیکار باید بکنم؟
کاری نداره که روی گزینه Call of Duty: BlackOps v1.0 کلیک کن تا خودش به طور اتوماتیک دنلود رو شروع کنه...نقل قول:
اول از همه روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت compatibility تیک ویندوز XP رو بزن ببین درست میشه..... اگه نشد داریور گرافیکت رو آپگرید کن...نقل قول:
طبق این پست عمل کن ببین بهتر میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Medal of Honor" CD/DVD.
سلام
من بازي مدال رو نصب كردم
ولي اجرا نميكنه !
ارور بالا رو ميده
مشكل از كجاست؟
كراك رو كجا جايگزين كنم؟
جايگزين كردم ولي بازم ارور ميده
moh
كه 32 مگ هم حجم داره !
F:\medal of honor\Electronic Arts\Medal of Honor\Binaries
اينجا كپي كردم !
ولي ارور بالا رو ميده
اگه درست کپی کردی بدون شک کرکت مشکل داره ای از اینجا دانلود و کپیش کن:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/medal_of_honor_2010.htm
سلام دوستان
چرا Call Of Duty : Black Ops رو تو ویندوز XP sp3 نصب میکنم اجرا نمیشه؟
یعنی چی جرا نمیشه؟نقل قول:
سلام دوستان
چرا Call Of Duty : Black Ops رو تو ویندوز XP sp3 نصب میکنم اجرا نمیشه
یه اروری چیزی باید بده
توضیح بدید
در ضمن بهتره بازی تو 7 باشه
نه درست نشدنقل قول:
طبق این پست عمل کن ببین بهتر میشه:
سلام دوستان من میخوام دوباره کرایسیس وارهد را بازی کنم ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا این ارور را میدهدنمیدانم چکار کنم یکی کمک کنه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو دانلود کنید و در X/Windows/System 32 بریزیدکد:http://rapidshare.com/#!download|230l33|254846184|IntelLaptopGaming.dll_Recipester.zip|60
بچه ها این بازی call of duty:blak ops تو سیستم من با تیک اجرا میشه.
cpu:AMD phenom 8450 triple core processor2.10GHz
RAM:2 gig
VGA:ATI4670
سیستم عامل:7
به نظر شما از نظر سخت افزاری کم میاورد یامشکل از کرک یا خود بازی هست؟:41:
/کد:http://taximashhad.persianblog.ir
از پچ جدید بازی استفاده کنید
آقا یه سوال
تو بازی Farm Frenzy Ancient Rome مرحله چهارم یا پنجم بازی می رم تو بازی ولی یک دفعه در میاد و ارور میده که برو از تو سایتش آپدیتش رو دانلود کن
کسی میدونه باید چه کار کنم
مرسینقل قول:
اول از همه روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت compatibility تیک ویندوز XP رو بزن ببین درست میشه..... اگه نشد داریور گرافیکت رو آپگرید کن...
درایور جدید دانلود کردنش میگن واسه ایران بستس
امتحان نکردما.بقیه میگن
جواب منم بدیدنقل قول:
ارور که نمیده! وقتی New Game رو میزنم تا میخواد وارد شروع بازی شه صفحه سیاه میمونه و PC هنگ میکنه!نقل قول: