میشه فقط قیمتش حدودا 90 تومنهنقل قول:
سلام
هیچ کاری نمیشه کرد واسه اینکه بشه با موس و کیبورد بازی کرد روی Xbox ؟
بهش حتی میشه گیم پد ps2 هم خوروند
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه فقط قیمتش حدودا 90 تومنهنقل قول:
سلام
هیچ کاری نمیشه کرد واسه اینکه بشه با موس و کیبورد بازی کرد روی Xbox ؟
بهش حتی میشه گیم پد ps2 هم خوروند
.
.
بعضی از بازی ها رو میشه با تغییراتی در HEX فایل هاشون، تغییراتی هم در چیزهایی مثل جون و تعداد تیر و ... ایجاد کرد. اما کار پیچیده ای.نقل قول:
كدهاي تقلب بازي هاي xbox360 ازكجا بيدا كنم؛در ضمن سايت cheathappens رو نكاه كردم جيز خاصي نداشت
والا تو اون سایتی که گذاشتی رفتم گفت ورود شما مسدود شده است ( نمی دونم چرا ) ولی من فتحیو پیشنهاد میکنم اکثر دوستان هم ازش راضین ولی باز هم انتخاب آخر با خودته.نقل قول:
من با دکمه پاور کنسول خیلی مشکل دارم . باید چند بار فشارش بدم تا روشن شه ، مشکل داره ؟
ببین سایتش میگه 360........ پلمپ!!!! 320 با -هوک.... میگه جلوتون باز میکنیم پلمپو.!!!! نظرت چیه؟ تو همون توپخونسنقل قول:
ادرس فتحی هم میدی؟؟
یه سوال دیگه دستگاه رو باید افقی بذاریم یا عمودی؟؟ کدوم بهتره؟
این آدرس تبلیغاتش:نقل قول:
اینم آدرس خودش:کد:http://forum.persiantools.com/t130505.html
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین-فروشگاه فتحی
33911083-33952458
09122804298 همایون
09123277044 بختیار
مشکلی نیست. طبیعی هست!نقل قول:
من خودم همیشه کنسول را با دسته روشن و خاموش میکنم.
هیچ فرقی نداره .نقل قول:
هر جور عشقتون هست بزارید!:31:
بالاخره خریدم
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
این بازی هایی که 2 تا dvdداره باید چی کار کنیم؟
سلام خدمت دوستان كدك مربوط به فيلم و اپديت كردم ولي زيرنويس ها رو نميزنه مشكلش چيه ؟ اصلا قابليت پخش زير نويس و داره ؟
دوستان میشه 360 رو به سیستم پخش خانگی سونی 5.1 دالبی متصل کرد؟؟ وسیله ای میخواد؟؟
بچه ها میتونید چند تا بازی اکشن از هر نوع که هست 2 نفره بشه بازی کرد با xbox360 رو بگید ممنون میشم ؟
مثل : TMNT
میخواستم بدونم سایتی نیست که بتونیم بازی ها ی جدید وقدیم xbox360 که دونفره میشه بازی کرد رو بگه
تو gamespot میزنه یا نه ؟ اگه هست کدام قسمت ???
قابلیت دونفره در خود بازی باشه بدون وصل شدن به live و غیره .......
مثله:Army of Two: The 40th Day
بچه ها کابلی هست که روش سوویچ داشته باشه تا هر دفعه مجبور نباشیم برای استفاده از کامپیوتر کابل HDMI به DVI رو از مانیتور جدا کنیم ؟
کسی نظری ندارهنقل قول:
من هم دنبال یک هم چنین چیزی می گردم .نقل قول:
بچه ها کابلی هست که روش سوویچ داشته باشه تا هر دفعه مجبور نباشیم برای استفاده از کامپیوتر کابل HDMI به DVI رو از مانیتور جدا کنیم ؟
تو google products نمونه هایی ازش وجود داره :کد:http://www.networktechinc.com/vidsw-dvi.html
کد:http://www.google.com/products/catalog?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&q=dvi+switch&um=1&ie=UTF-8&cid=11850937014227121859&ei=MNXZS5mmEtiWOIbchf4P&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=6&ved=0CB8Q8wIwBQ&os=related
نقل قول:
دوستان میشه 360 رو به سیستم پخش خانگی سونی 5.1 دالبی متصل کرد؟؟ وسیله ای میخواد؟؟
والا فکر کنم دالبی رو از اپتیکال میگیرن. اگه ورودی اپتیکال داره شکا برید یه کامپونت بخرید و به راحتی وصل کنید .
نقل قول:
بچه ها میتونید چند تا بازی اکشن از هر نوع که هست 2 نفره بشه بازی کرد با xbox360 رو بگید ممنون میشم ؟
مثل : TMNT
evil 5. gears of war2 ,army of two
بودش که هست تو بازار. ولی کیفیت تصویر فکر کنم میاره پایین(من وقتی از این تبدیلا استفاده میکردم وقتی رو pc میزدم تصویر تار میشد ولی واسه من vga بود)نقل قول:
شما مدل Monitor تون چیه ؟نقل قول:
چون اکثرا دکمه source دارن برای switch کردن بین VGA و DVI که میتونی PC رو به DVI متصل کنی
نقل قول:
آخه اینجوریم که نمیشه روزی چند بار dvi رو از مانیتور بکشیم .
اینجوری آخرش پایه های سوزنی مانیتور کج میشه .
من سونی 19 اینچ دارم که ورودی dvi و همینطور vga داره .نقل قول:
یعنی میگید من کابل dvi به dvi رو برای مانیتور به pc استفاده کنم و vga به hdmi رو برای کنسول به مانیتور ؟
این دو تا همزمان وصل باشه و هر دو دستگاه هم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد ؟
من در حال حاضر یک کابل hdmi به dvi دارم و یک کابل dvi to dvi و یک کابل vga to dvi . اگه dvi to hdmi رو برای کنسول و vga to dvi رو برای pc استفاده کنم مشکلی از بابت افت کیفیت تصویر و یا هر مشکل دیگه ای پیش نمیاد . آقا من رفتم برای تست اگه دیدین نیومدم بدونین یا pc رفته رو هوا یا کنسوله :31: .
تو این تاپیک میپرسیدی بهتر بودنقل قول:
ولی به هر حالکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
شما گفتی کابل hdmi to dvi که خوب میتونی از اون برای اتصال 360 استفاده کنی و از کایل VGA هم برای اتصال PC
که هردو میتونن روشن باشن و با دکمه source بینشون swtich کنی
نقل قول:
آقا دستت درد نکنه درست شد . اما کیفیت تصویر pc اومد پایین . با کابل dvi to dvi کیفیت تصویر برای کامپیوتر خیلی بهتر بود الان تصویر با کابل vga to dvi یک مقدار مات شده .
Delete ...
اره با تبدیل کیفیت تصویر پایین میاد البته تو رزولوشن های پایین تر این مات بودن کمتر میشه ...:46:نقل قول:
از کجا بفهمم ورودی اپتیکال داره یا نه؟؟؟ قیمت کامپونت چنده؟>نقل قول:
دوستان عزیز یک سوال
کنسول ایکس باکس روزی چند ساعت کشش داره؟ منظورم اینه روزی چند ساعت اگه روشن بمونه اتفاقی واسش نمی اوفته؟ اگه مثلن روزی 6 یا 7 ساعت مدام بازی کنم خراب نمیشه؟
ممنون اگه جواب بدید. مدتیه که دارم از شما عزیزان درباره ی ایکس باکس می پرسم چون وقتی ماه دیگه امتحانا تموم شد می خوام یه کنسول بخرم.
نه دوست عزيز مشكلي نداره . تو جاي بسته مثل ميز tv نزارش تا گرم شه زيرش هم يه چيزي بزار بياد بالا تا راحت هوا بره بيرون ازشنقل قول:
کنسول ایکس باکس روزی چند ساعت کشش داره؟ منظورم اینه روزی چند ساعت اگه روشن بمونه اتفاقی واسش نمی اوفته؟ اگه مثلن روزی 6 یا 7 ساعت مدام بازی کنم خراب نمیشه؟
چه خبره مگه روزی 6 الی 7 ساعت؟؟:18: اینطوری کنسول چیزیش نمیشه ولی شما زبونم لال به انواع بیماری های جسمی و روحی مبتلا میشی!!!نقل قول:
هر دو ساعت بازی حدود نیم ساعت به کنسول استراحت بدید چیزیش نمیشه:10:
من از نظر ظاهر دستگاه با ايكس باكس حال نميكنم اما اين خيلي قشنگه آدم هوس ميكنه بخره---
مگه فن کنسول پشتش نیست؟ لای قفسه ی شیشه ای تلویزیون تنها جای ممکن است که می تونم کنسول رو بگذارم. می ترسم اگه بیرون از قفسه بگذارم یک خواهر کوجک دارم بزنه خرابش کنه. :19:نقل قول:
راستی جعبه ی الیت خودش بازی اورجینال داره؟ کدوم بازی؟ مثلا Forza Motors 3?
نقل قول:
یه باندل هست که با دو تا دسته و Forza 3 عرضه شده اما قیمتش گرونه!
نقل قول:
یعنی تو جعبه ی الیت معمولی هیچ بازی ای نیست؟
نه عزیزم.نقل قول:
یعنی تو جعبه ی الیت معمولی هیچ بازی ای نیست؟
شهاب جان تو لایو این باندل رو 399$ گذاشته. تو ایران فک کنم 50-60 بذارن روش
Elite هم 299 و Arcade رو 199 دلار گذاشتن.
راستی این Head set چقدر باحاله:
کسی نظری ندارهنقل قول:
تو جعبش چیزی نیست ولی رو هاردش چنتا دمو دارهنقل قول:
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
بازی های دو dvd رو باید چی کار کرد؟
سلام
این هدست ایکس باکس فقط تو live کار میکنه ؟
یعنی نمیشه تو بازی offline ازش استفاده کرد؟( عین هدست های معمولی)
:10:ممنون:10:
تو هارد نصب کن. ( اکثرا 1 DVD هستن )نقل قول:
بازی های دو dvd رو باید چی کار کرد؟
من خودم باهاش کار نکردم ولی فک کنم بشه.بازم از اساتید بپرسنقل قول:
یعنی نمیشه تو بازی offline ازش استفاده کرد؟( عین هدست های معمولی)
خیر افلاین نمیشه ازش استفاده کرد و فقط به درد LIVE میخوره!نقل قول:
به جز FORZA 3 که باید برای استفاده از دیسک 2ش اونا نصب کنید بقیه بازیهای چند دیسکی را میشه بدون هارد هم انجام داد.نقل قول:
واقعا شهاب جان؟ میشه یه توضیحه مختصری راجع بهش بدی؟نقل قول:
به جز FORZA 3 که باید برای استفاده از دیسک 2ش اونا نصب کنید بقیه بازیهای چند دیسکی را میشه بدون هارد هم انجام داد.
ممنون شهاب جان.
ببین بازیهای چند دیسکی طوری طراحی شدن که هر قسمتی از بازی در یک دیسک هست. یعنی شما مثلا در بازیهای دو دیسکی تا وسط بازی رو که رفتید بازی یه پیغام به شما میده و میگه دیسک 2 رو داخل درایو گزاشته و بازی رو اجرا کنید! اگه قبلا ps2 داشتی باید یادت باشه که بازیهای دو دیسکی در اون کنسول هم به همین شیوه اجرا میشدن.نقل قول:
بالاخره خیلی ها هستند که کنسول هاشون هارد نداره و میخوان این بازیها رو انجام بدن!
من از تو داشبورد هم 1 و 2 رو کپی کردم ولی وقتی تو بازی می رم می زنه باید کپی کنی (forza 3)