این چه وضعیه؟
آدم حوصلش سر می ره هر جوکو با سه تا ورژن تر ک و قزوینی و رشتی می نویسید که چی بشه؟ :blink:
جوک همون قبلیست ولی شخصیت اولش به جای تر ک رشتی یا قزوینی شده :laughing: :blink:
Printable View
این چه وضعیه؟
آدم حوصلش سر می ره هر جوکو با سه تا ورژن تر ک و قزوینی و رشتی می نویسید که چی بشه؟ :blink:
جوک همون قبلیست ولی شخصیت اولش به جای تر ک رشتی یا قزوینی شده :laughing: :blink:
منم با مونیکا موافقم مخصوصا اعضای جدید اصلا رعایت نمی کنند از یه سایت صد تا جوک کپی میکنند
همش هم تکراری
لااقل ده صمحه اخر رو مطالعه کنید
لطفا
navar maghziye normal _/|_/|_/|_/|_/|_
esfehani _$_$_$_$_
tork _!_?_!_?_!_?_
lore
_ _ _ _ _ _
پيرزنه از مكه بر ميگرده تو ساكش مشروب بوده، ميگن: اين چيه؟ ميگه: من كه پا نداشتم دور خونه خدا بچرخم، يه پيك ميزدم خونه خدا دورم ميچرخيد!
Very Niceنقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
Cool
من فكر نمي كنم جوك رشتي و قزويني را بشه به جاي هم نوشت
فكر كنم منيكا جون حواسش جاي ديگه است
بالاخره يك فرقي داره
خيلي باحال بودنقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
اولا که اسپل درست اسم من مونیکا هستش :happy:نقل قول:
من فكر نمي كنم جوك رشتي و قزويني را بشه به جاي هم نوشت فكر كنم منيكا جون حواسش جاي ديگه است بالاخره يك فرقي داره
من کلا منظورم sms های تکراری بود خواستم یه جوری بگم که اونایی که sms تکراری می دن خیلی ناراحت نشن :)
حالا که این جوری می گید یه نگاه کنید :
این پست شماره ی 3428 بود.خودتون ببینید چند دفعه تو چند صفحه ی آخر با یه کلمه اینور اونور تکرار شده.نقل قول:
به قزوينيه مي گن: بزرگ ترين آرزوت چي يه ؟ مي گه: يه کوچه بن بست و يه بچه ۵ ساله! مي پرسن بدترين خاطره ات چي يه؟ مي گه: ۵ سالگيم تو کوچه بن بست
sms هایی از این دست کم نیست.
منم چیز بدی نگفتم فقط گفتم دوستان یه لطفی بکنند یه کم بیشتر توجه کنن همین... :)
حالا بازم اگه باعث ناراحتی کسی شد معذرت :rolleye:
MerC & Bye :)
ممنون از دوستان بابته اين جوك هاي جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خوشمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
be akhoonde migan adad engilisi ra begoo
Mige:one
Two
Three
Four
Fivr
Astaghfor lelah ---