اگر با این روش رفتی کجای این اموزش نوشته بعد انلاک و نصب وب یو ای دوباره فریمور انلاک رو میزنن رو مودم ؟ بله درست میشه .نقل قول:
Printable View
اگر با این روش رفتی کجای این اموزش نوشته بعد انلاک و نصب وب یو ای دوباره فریمور انلاک رو میزنن رو مودم ؟ بله درست میشه .نقل قول:
خودم میتونم درستش کنم؟نقل قول:
الان احتمالا مودم وب یو ای نداره و بالا نمیاد دوباره فریمور از طریق لودر بزنید و پشتش هم یک وب یو ای نصب کنید نه اون وب یو ای ایرانسل بلکه یک وب یو ای دارای فرمت bin یا exe .نقل قول:
ببخشید میفهمم خیلی سوال میکنم شرمندهنقل قول:
فایلش رو از کجا می تونم دان کنم؟
بعد وب یو با پسوند bin با چی بزنم؟
Exe باشه که راحته
Webui با پسوند exe تو سایت پیدا کردم خودتون گذاشتید
بعد اینکه فریمور زدم باطری رو بزارم با سیم کارت غیر ایرانسلی اون فایل آنلاک هم اجرا کنم؟یا بلافاصله webui نصب کنم؟
bin باشه با همون بالونگ فلش و cmd عینه فریمور و اگه exe باشه فقط کافیه اجرا کنید تا نصب بشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سیم کارت بزارید و ببینید مودم بالا میاد یا نه اگر اومد مرحله اسکریپت انلاک رو اجرا کنید و بعد وب یو ای بزنید . نه باز مودم بالا نیومد دوباره ببرید به حالت لودر و این بار فقط وب یو ای بزنید رو مودم . تا مودم بعدش بتونه بالا بیاد مودم وب یو ای نداشته باشه بالا نمیاد . تا انلاک کنین و اسکریپت بزنین .نقل قول:
پس اگه بالا نیومد دوباره باطری در بیارم و اتصال رو برقرار کنم و لودر رو اجرا کنم صفحه ال سی دی که سفید شد فایل exe مربوط به webui رو اجرا کنم درسته؟نقل قول:
بله این کار رو انجام بدید نشد از یک وب یو ای با فرمت bin در همون حالت استفاده کنید دقیقا مثل اینکه دارید فریمور با فرمت bin میزنید از طریق cmd و بالونگ فلش بزنید رو مودم .نقل قول:
با اون جواب نداد کار با بالونگ رو بلد نیستم متاسفانه آموزشی چیزی هست؟نقل قول: