مگه شما نا محدود نبودین؟:n04::n04::n04:نقل قول:
Printable View
مگه شما نا محدود نبودین؟:n04::n04::n04:نقل قول:
سلام ، از ساعت 1 بامداد الی 2 بامداد سرعت اینترنت من خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــلی کمه ، در حدی که همین تاپیک 3-4 دقیقه طول کشید باز بشه !
راس ساعت 2 و یک دیقه هم این مشکل از بین میره و دوباره سرعت خوب میشه !!!!
چرا اینجوری ــع ؟
سلام
این تست سرعت سرور ایران و خارج هست . طرح جشنواره :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ===========
آقا یه سوال این سرویس جشنواره زیاد به صرفه نیست کلا چیزی که اونا میگن خوبه همیشه به ضرر مشتریه :n08:
من میخوام تغییر سرویس بدم تا حالا شاتل نداشتم ...
خب طبیعتا بعد از پایان حجم فعلی میتونم تغییر سرویس بدم دیگه ؟
در حال حاضر این متن تو قسمت تغییر سرویس نشون داده شده :
متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد.
ممنون میشم هم به سوال بالا و هم به این جواب بدید ...
من متوسط دانلودم در روز حدود 1-2 گیگ هست یعنی هیچ وقت بیشتر از این نشده . حالا کدوم سرویس به صرفه تره برام ؟ هم آرت رو بگید هم اکو ...؟
اونجور که معلومه با سرعت کم نمیتونید بسازید پس سراغ آرت نرین چون آرت 8 (ماهانه 400000 تومن هست با 265 گیگ دانلود)که پرسرعت ترین سرویس نامحدود هست 6 مگ هست سرعتش که اگه لطف کنن و 6 مگ بدن بهتون!!!آرت 7 هم ماهانه 132 گیگ 220 هزار تومن هست اگه سرعت پایین و هزینه خیلی خیلی زیاد مهم نیس از اینا بخر(آرت 5 و 6 هم که سرعت پایین هست هم حجم خیلی پایینی دارن)نقل قول:
به نظر من شما از سرویس های اکو یکساله بخر برای یک سال 22 گیگ حجم میدن بقیش رو هم خودت هر چقدر دوست داشتی بسته حجمی میتونی بخری من اینا رو پیشنهاد میدم بهتون:
ECO4096-NFG===== سالانه 22 گیگ حجم ====== ۲٣۷٦۰۰ ==== طرح دانلود تشویقی شبانه نداره
ECO4096 ======= سالانه 22 گیگ حجم ===== ٣٠٠٦٠٠ ==== طرح دانلود تشویقی شبانه داره
از اینا بخری اگه خطت بکشه روی 15 هم میبندن
مثلا اگه شما ECO4096-NFG بخری به اضافه 3 بسته 100 گیگ(هر بسته 192 هزار تومن) برای یک سال 322 گیگ حجم خواهید داشت به طور متوسط برای هر ماه 26.8 گیگ میوفته هزینش هم میشه 814 هزار تومن که برای هر ماه میشه حدود 70 تومن که تقریبا با سرویس آرت 5 هم حجمش برابره و هم هزینش ولی در عوض این سرویس سرعت خیلی بالاتری نسبت به آرت 5 خواهد داشت
نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون داداش ....
سرعتش رو در هر صورت میتونم تحمل کنم بالاخره دوماه با نت داغون ایرانسل و همراه اول سر کردم ...
شاتل سرویس شبانه رایگانش به چه صورتی هست ؟ سرعتش برای سرویس ECO1024 به چه صورتی هست ؟ و کلا ECO1024 رو روی چند میبندند ؟
و سرویس های آرت هم ادم رو وسوسه میکنن . تست هایی از سرعت دانلودشون توی آپارات و ... دیدم و انگار آرت 1 رو روی 2 مگ میبندند ؟ درسته ؟
محدودیت دانلود آرت 1 چقدره ؟ کاری به خود سایت ندارم که زده 11 گیگ ...؟
و همینطور آرت 4 سرعت اولیه و بعد از محدودیت به چه صورتی هست ؟
ولی خب اگه دانلود شبانه سرعتش بالا باشه ترجیح میدم از سرویس های اکو تهیه کنم تا آرت اگر ممکنه درمورد سرعت های شبانه اش هم یه اطلاعاتی بدید ..؟
پیشاپیش ممنون :n40:
نقل قول:
والا بستگی به شانست داره داداش گلم :n02:
من که یک ساله آرت 4 داشتم تازگیا هم آرت 5 کردمش از دانلود شبانس خبری ندارم ولی انگار زیاد دانلود بکنی محدود میکنن سرعتش رو
شما هر سرویسی بخری حتی اکو 128 اونو هم اگه خطت بکشه و تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند نداشته باشن(با توجه به عکسا ظاهرا که ندارن) روی 15 مگابیت میبندن خط رو فقط فرق سرویسا تو ساعات اوج مصرف هست با مثال اینجوری میشه توضیح داد که مثلا شما 128 خریدی یکی هم 8 مگ خریده تو ساعت های اوج مصرف که پهنای باند کم میارن اولویت با اونی هست که 8 مگ خریده یعنی سرعت شما که 128 گرفتی رو میارن پایین که مال اون طرف که 8 مگ خریده کاهش سرعت نداشته باشه
بله وسوسه میکنه ولی به تعریفا زیاد توجه نکن،هر آرتی بخری حدودا 500 کیلوبیت بیشتر میبندن که اون سرعت اسمی روی بگیری،یکمی هم از اون بیشتر میشه مثلا شما آرت 4 بخری خطت رو میبندن روی 2450 اینا (آرت 4 تو سایت 2048 هست) تا به شما بالاتر از سرعت اسمی(256 کیلوبایت بر ثانیه) رو بده،چیزی در حدود 280 کیلوبایت بر ثانیه میشه سرعت آرت 4
بازم بستگی داره به شانست که سیستم مچتو بگیره یا نه :n02: من که با آرت 4 حدود 34 گیگ دانلود کردم هیچی نشد سرعتم هم کم نشد(حداقل دانلود آرت 4 22 گیگ هست)
من یک سال که آرت 4 داشتم هیچ مشکلی نداشتم سرعتم همیشه 280 بود اصلا هم کم نمیشد خطمو هم رو 2470 بسته بودن تو اون یک سال واقعا از شاتل راضی بودم
ولی ماه پیش ارتقا دادم به آرت 5 اولش خطمو بستن رو 3039 بعد حدود 10 روز نصفش کردن یعنی 1530 بعدش فرداش هم شد 1023 الان هم شده 756 که واقعا زجر آور شده برام(سرعت دانلود 80 کیلوبایت بر ثانیه شده!!!) زنگ هم که میزنم جواب درستی نمیدن به آدم،یکی میگه زیاد دانلود کردی که من اصلا زیر بارش نمیرم چون هنوز مونده به 26 گیگ برسم،یکی میگه همکارم دروغ گفته(صراحتا همین حرفو بهم گفت) شما دانلودت زیاد نبوده ما تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند داریم ایشالا به زودی درست میشه و هر دفعه که زنگ میزنم یه جواب متفاوت میشنوم
والا اکو استفاده نکردم ولی همونجور که بالا گفتم از دانلود شبانس خبری ندارم ولی انگار زیاد دانلود بکنی محدود میکنن سرعتش رو
اینا تجربه یکساله من از شاتل بود بازم هر سوالی بود من در خدمت هستم :n40:
دمت گرم داداشم توضیحاتت خیلی کامل بود . ممنون :n16:نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تهش باید همه سرویس هارو تست کنم بعدش هم کوچ کنم یه شرکت دیگه :n31: اخه منطقه ها با هم فرق دارن هر کجا یه جوره و ثابت نیست .
تا الان تنها شرکتی که خوب سرویس داده شاتل بوده . مخابرات که کتلت بود :n35: بای وب هم اصن حرفش رو نزن :n07: باقی شرکت ها هم سیاه لشکر هستن :n09:
ولی به کسایی که میخوان نتشون رو قطع کنن برن یه شرکت دیگه شدیدا توصیه میکنم قبلش حتما بررسی کنن که پورت خالی داشته باشه اون مرکز . جدیدا به خاطر هجوم زیاد کاربرا به سمت اینترنت به ظاهر پرسرعت پورت خالی بد گیر میاد .خودم به شخصه 2 ماه الاف شدم و بدون نت بودم :n28:
فداتشم :n40:نقل قول:
بله حق با شما دقیقا هر منطقه شرایط خودشو داره یه شرکت تو یه منطقه عالی هست یه منطقه دیگه خیلی بد پس باید اپراتور مناسب منطقه تون رو پیدا کنید
والا بعد همین جریان کم شدن سرعتم میخواستم برم یه شرکت دیگه که کلی تحقیق کردم با توجه به حرفای کاربرای همه اپراتورا دیدم از همشون بهتر همین شاتله(بین بد و بدتر) بخوای هم شرکت دیگه بری امتحان کنی از بس شلوغه که باید مدتها تو لیست انتظار بمونی که بهت پورت اختصاص بدن منم که نمیتونم بدون نت دووم بیارم پس منصرف شدم از عوض کردن شرکت بعد تموم شدن مدت آرت سرویسمو به اکو تغییر میدم چون با سرعت کم اعصابم واقعا داغون میشه
من تا الان 16 روز از سرویس ART5 گذشته حدود 60 گیگ مصرف داشتم هنوز محدود نشدم و سرعت دانلودم با IDM حدود 340 تا 360 هست ...
اگر تا آخر ماه شاتل محدودم نکنه همین شاتل می مونم سرعت تک کانشکن و پینگ هم نسبتا خوب هست و بهتر از آسیاتک هست که روی اون یکی خطم دارم ...
البته من بیشتر دانلودام را از روی سرورهای خود شاتل هست مثل سایت 4upld هست حالا نمی دونم این تاثیر داشته روی محدود نشدنم تا الان یا نه ...!!