( Skyrim واقعا ده ها برابر DAO بود من هم ردش نمیکنم )
ببین من هم حرف تورو دارم میزنم. داستان پردازی و شخصیت پردازی در DAO خیلی بهتر بود ولی وسعت ِ این بازی رو نداشت. هیچی پرفکت نیست که. بحث بحث مقایسه ویژگی های این دو بازی بود. من نمیدونم چرا وقتی میگم شخصیت پردازی بهتر هست توی DAO ملت موضع میگیرن. واقعا" واسه کدوم شخصیت توی Skyrim تو دلت تنگ میشه ؟ اسم 2 تاشونو بگو. اما وقتی میگیم موریگان ، یاد یک شخصیت مغرور میافتیم که با اینکه عاطفی هست ولی چیزی بروز نمیده و رفتنش ته ِ نسخه ی اول واسه همه سوال هست که آخرش این بشر کجا رفت چی شد. یا Oghren ، دلت واسه یک دونه از اون تیکه های مسخره ش تنگ نشده؟ خب من اینارو میگم کرکتر میگم پرسونا ، اینا چیزیه که توی Skyrim به هیچ وجه وجود نداره. آیا این یعنی Skyrim بازی ِ بدی هست ؟ من میگم به هیچ وجه با هیچ RPGی به اندازه Skyrim حال نکرده بودم ولی خب Sometimes something's missing و اون هویتی هست که کرکتر اصلی بازی و کامپنین هات دارن. وقتی توی ME3 موردین خودشو کشت ، فن ها ناله ها که نمیکردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم یکی از کامپنین ها توی Skyrim سری بعد نباشه یا مثلا" بمیره ملت صداشون در میاد؟ Ulrik ؟ Alduin ؟ این یعنی شخصیت پردازی. نمیدونم فکر نکنم کسی شکی داشته باشه که Skyrim هیچ حرفی واسه زدن نداره توی این بحث جلوی DAO.
میمونه اون یکی بحثم، داستان. شایان جان ، شما وقتی میتونی در مورد یونیورس مقایسه کنی که یونیورس ِ DAO ( که با این روند شک دارم چیزی مث ِ یونیورس خلق بشه ) ، مث ِ TES از همون سالهای 1994 و یا نزدیکاش . پس وقتی با هم خلق نشده ن نمیتونی یونیورس رو مقایسه کنی و باید تک تک بازیهارو مقایسه کنی یعنی DAی که از 2009 شروع کرد. آیا قبول داری به عنوان تک بازی ( بر وزن ِ تک آهنگ ) داستان DA:O و اون کدکس های عظیمش (کتاب های Skyrim در مقابل Codexهای DAO بیشتر به Tip شبیه بود تا متن ِ خاصی) ، به تک بازیی به نام Skyrim میچربید ؟ اگه نه برام توضیح بده . مرسی