اينم از كارنامه امروز من :
Printable View
اينم از كارنامه امروز من :
اول من گزینه 4 رو انتخاب کردم. ولی الان یکم موندم کدومش درسته.نقل قول:
سلام دوستان امروز يه اتفاقي افتاد حالمو گرفت
شيمي پيش (قلم چي) سوال 135 به نظر من اشتباه بود(اينم دليلش )شمام نظرتون رو بگين
135-شيمي
در يك سلول الكتروليتي مس - روي، انرژي ...... به انرژي ....... تبديل مي شود و اگر قطب منفي باطري به مس وصل باشد واكنش انجام شده ......... است.
ا) شيميايي-الكتريكي-غير خودبخودي
2)شيميايي-الكتريكي-خودبخودي
3) الكتريكي-شيميايي- خودبخودي
4) الكتريكي-شيميايي -غيرخودبخودي
ولی با اینحال به نظر من دلیل قلمچی اشتباست. اونجا که می گه یون های روی عمل کاهش انجام می دن. چون وقتی روی به قطب مثبت وصل باشه و قطب مثبت مطمئنا تمایل به جذب الکترون داره پس روی الکترون از دست می ده که به طرف قطب مثبت می ره پس واکنش اکسایش انجام می شه نه کاهش.نقل قول:
در يك سلول الكتروليتي مس - روي انرژي الكتريكي به شيميايي تبديل مي شود و اگر قطب منفي باتري به مس وصل باشد با اعمال يك ولتاژ بيروني نيم واكنش هاي الكتروي در مسير غيرخودبخودي يعني كاهش يون هاي روي و تبديل آنها به اتمهاي روي راند مي شود
اما آیا خودبه خودیست یا نه. که اگه بگیم واکنش های الکترولیتی همشون غیرخودبه خودیند که درست. اما واکنش شیمیایی غیر خودبه خودی. ولی شاید منظور کل فرایند باشه و نه تنها واکنش شیمیایی. اگه اینطور فرض کنیم باید فرض کنیم اگه قطب ها رو عکس صورت سوال وصل کنیم انجام می شه یا نه. که بازم به نظرم انجام می گیره ( البته دقیق نمی دونم و شاید به ولتاژ هم ارتباطی داشته باشه ) . اما اگه اینطور باشه وقتی اینطوری وصل بشه و واکنش انجام نشه، می شه غیر خودبه خودی. اینو چون دقیق نمی دونم نمی تونم نظری بدم.
کلا تو کنکور احتمالش کمه از این نوع سوالا بیاد.
یه چیزی رو بگم آخرش خودمم نفهمیدم چی گفتم !!!!!!!!!!!!!! :31:
Samba نگران این سوال نباش. شما انشالله رتبه تک رقمی کنکور می شی و این سوالای کانون شما رو بی انگیزه نکنه. :46:
حداقلش اگه سوالش اشتباه نباشه ولی به نظرم دلیلی که آورده اشتباست به همون دلایلی که گفتم.
موفق باشی.:8:
یکی از آزمون های سنجش با قلم چی تداخل داره.شما باشین کدوم رو میرین؟ من حواسم نبود بهش ثبت نام کردم
من هم گزینه و سنجشم 2 تاش تداخل داشت یکی رو که رفتم سنجش دادم اون یکی جامع هست که حدود 1 ماه دیگه هستنقل قول:
به خود دفتر گزینه 2 که زنگ زدم ببینم برنامشون چجوریه
خود طرف گفت بهتره برید سنجش بدید بعد بیاد بسته گزینه 2 رو بگیرید و در زمان مناسب آزمون بدید و با تخمین رتبه از خودتون رتبه بگیرید
سلام یه سوال داشتم ..... میخوام تو یه ماه اخر (خرداد) سوالای گزینه دو رو از دوستام بگیرم حل کنم ..... خودم کانونی ام.... خوبه که وقتمو صرفشون کنم؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
راستی این ازمون هم ترازم 6754 شد...... نمیدونم چجوری کارنامه بزارم
حتما این کار رو کن.... من دارم انجام میدم خیلی مفیده...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال من... گند زدم....
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
منم سر جلسه به غلط بودن سوال شک داشتم... اما بهترین گزینه ای که به نظرم اومد 4 بود که زدم....نقل قول:
سلام دوستان
اینجا سر اون سوال شیمی همه نظر دادن منم داشتم رد میشدم گفتم یه نظری هم من بدم!:31:
خب این سوال در کل درسته اما اون دلیلی که قلمچی آورده فقط در صورتی درسته که محلول الکترولیت شامل یونهای روی باشه (مثلا" محلول روی_ سولفات) که در این صورت به این میگن آبکاری! یونهای روی موجود در محلول به سمت قطب منفی(کاتد=مس) میرن و با گرفت الکترونهایی که از قطب منفی باتری به کاتد اومدن کاهش پیدا میکنن.البته همزمان، واکنش اکسایش روی هم رخ میده! یعنی روی به کاتیون و الکترون تبدیل میشه اما همین کاتیونها و کاتیونهای روی موجود در محل هستن که به سمت کاتد میرن و کاهش پیدا میکنن و در سطح مس لایه ی روی بوجود میاد!
اما اگه فرض کنیم که محلولی باشه که یونهای روی ومس توش نباشن دیگه خبری از کاهش یا اکسایش مس و روی نیست و اونا فقط نقش رسانا رو دارن و هیچ تغییری نمیکنن و فقط گونه های موجود در محلول کاهش و اکسایش میابن! مثلا اگه خود آب رو در نظر بگیریم با اکسایش ، الکترون و هیدرونیونم و اکسیژن تولید میکنه و هیدرونیم که کاتیونه به سمت قطب منفی(مس) میره و با الکترونهایی که از باتری اومده کاهش پیدا میکنه! به همین سادگی و خوشمزگی:31:
حالا امیدوارم سرتونو درد نیاورده باشم:31:
سلام با چند تن از بچه ها تصمیم گرفتیم بزنیم توی گوش کنکور :31: آخر دانشجو هستیم
از بهمن شروع کردیم
ریاضی و فیزیک هنوز نخواندم.شیمی هم کم خوندم
اومدم از اینجا بپرسم که به نظرتون در این یک ماه و نیم تا کنکور چه طور این سه تا درس بخونیم تا بتونیم یک حداقل درصدی در کنکور بزنیم.هنوز به نظرتان فرصت هست؟
مثلا ریاضی برای 25 درصد
فیزیک برای 25 درصد
شیمی هم 40 درصد
درصدها طوری هست که بشه در این مدت به آن رسید؟
متشکرم و منتظر جوابیم
آرزو موفقیت برای همه کنکوری های 90