نقل قول:
مبارک باشه دستگاه خیلی خوبی خریدی
Printable View
نقل قول:
مبارک باشه دستگاه خیلی خوبی خریدی
من مي خوام يه تي وي سوني بخرم ، شهرستانم پنجشنبه مي خوام بيام تهران ، يه فروشگاه درست حسابي كه محصول رو بفرسته درب خونه (ادرس خونه يكي از بستگان در تهران رو بدم همون روز ارسال كنه بياد بدون دردسر ) اگه سراغ داريد بهم بگيد.
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش شما خودت برو خیابون جمهورینقل قول:
سونی نمایندگی داره چند ببین کدوم به شرایط شما نزدیکتره
اینجا مشخصات تماس وادرس سونی مرکزی هست باهاشون تماس بگیر ببین کاری که میخوای انجام میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بانه دیدم.فکر نکنم توی ال ای دی معمولی بهتر از سونی w700 ویا شارپ le820 گیر بیاری.البته شارپه مدل خیلی خوبیه ولی ایرادشه اینکه مدل 2010 هستش و فکر نکنم پیدا کنی. همون سونیه رو بگیر.قیمت 42 اینچشم مطمئنم زیر 2400هست.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه امکانش هست دلیل معرفی این دو محصول رو بگید؟
چرا تو لیست شما از سامسونگ و الجی اسمی نبود؟ البته من نظر خاصی روی این دو برند ندارم فقط میخواستم بدونم دلیل فنی روی معرفی داشتید یا خیر؟
قیمت 670 سونی تو جت خرید 2 میلیون هست در حالیکه سایت چاره 2.400 هست. این اختلاف فاحش برای چی هست؟
نقل قول:
در رابطه با اینکه چرا مدل سامسونگ یا الجی نیست ؟
۱- خوب مسلما سامسونگ و الجی توی این رنج قیمت تلویزیون با این کیفیت ندارن
۲- کیفیت ساخت سامسونگ اخیرا خیلی ضعیف شده
۳- کیفیت ساخت الجی خیلی بهتره ولی تصویرش نسبت به ۲ برند دیگه تو این سطح ضعیفتره
در رابطه با تفاوت بین قیمت این ۲ سایت:
فکر کنم چاره کالای بازرگانی ایران رو میفروشه که مونتاژ ایران، ۶٪ مالیات ارزش افزوده داره و ۲ سال گارانتی شرکت بازرگانی ایران
ولی
جت خرید فکر کنم کالاهاشو خودش وارد کرده بدون گارانتی و اگر گارانتی بخوای بکنی پول اضافه میکنه به مبلغ و تلویزیون ساخت مالزی هستش و اون ۶٪ پول اضافی بابت گارانتی و ... روش نیست
برای اینکه دوستان منو متهم نکن که طرفدار سونی هستم
۲ ۳ مدل هم از سامسونگ و الجی معرفی میکنم
سامسونگ F5500 یا F5300
الجی Ln5420 یا LN540 یا LN575
سلام.من میخوام 1 led بگیرم ترجیحا سامسونگ. full hd باشه smart باشه 3d باشه خلاصه جدید باشه.سایز43 تا سقف 3 ملیون.چه مدلی پیشنهاد میدین.مرسی
سلام
من با کمک دوستان به این 4 مدل رسیدم
w700
w670
lg
6610
6210
w700 هیج جا قیمت 42 پیدا نکردم اصلا تو بازار هست : چه فرقی با 670 داره
نظرتون راجب این دو مدل ال جی چیه
سامسونگ 6450 چطوره
و اینکهسرعت حرکت فریم (هرتز) تو ال جی 400 بود و تو سونی 200
تصاویر موقع دیدن یک برنامه سریع مثلا فوتبال عقب نمیمونه و پرش نداره
در مورد پنا هر کدوم پنلش ساخت کجاست ؟
قیمت این مدلها رو برام بذارید ممنون
قیمت 42 w804 سونی هم بذارید برام
نقل قول:
دوست خوبم
مدل w700 فقط در ۲ سایز ۴۶ و ۵۰ تولید شده است دنبال سایز دیگه از این مدل نباش و فرقش با w670 فقط ۲ تا پورت اچ دی ام آي فرق میکنه و پایشون با هم متفاوته
در رابطه با هرتز سونی که ۲۰۰ هستش راحت با ۴۰۰ سامسونگ و الجی برابر میکنه
در رابطه با پنلشونم باید بگم که همشون میگن پنل سونی ساخت ژاپن و سامسونگ و الجی ساخت کره ولی شما بشنو باور نکن همشون ساخت چین هستش
سونی مدل w804 سایز ۴۲ بدونش فکر کنم حدود ۲۶۵۰ باشه تو بانه و با گارانتی بازرگانی ایران هم فکر کنم 3500 باشه
دوستان تلويزيون سوني با گارانتي بازرگاني ايران مونتاژ ايرانه ؟! اگه مطمئن هستيد لطفا جواب بديد ، در اين صورت من بايد دنبال يه گارانتي ديگه باشم اخه مالزيش رو مي خوام بگيرم.
از روي جعبه تلويزيون ميشه فهميد كه مونتاژ كجاست؟
با تشكر