سلام دوستان در منطقه مخابراتی ازادگان بهترین سرویس دهنده کدومه؟
من الان با داتک سرویس دارم که واقعا اشغاله
Printable View
سلام دوستان در منطقه مخابراتی ازادگان بهترین سرویس دهنده کدومه؟
من الان با داتک سرویس دارم که واقعا اشغاله
جدی می گی!!!! مخابرات ازادگان تازه راه افتاده .
یک تست سرعت با سایت speedtest.net بگیر لینک تصویر نتیجه سرعت را بذار اینجا . کدام سرویس را گرفتی HS یا 1-DS ؟
ممنون دوست من
من مشکلم اینه که هنگام دانلود سرعت 0 میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا دانلود می کنی و با چی دانلود می کنی ؟ نوع اشتراکت را هم بگو؟ فکر کنم 1-ds را گرفتی درست است؟
سلام.
آقا من چندتا سوال داشتم.
1- کدوم شرکتا سرویسی دارن که شبها رایگان باشه؟
2- برای گرفتن سرویس از هر شرکت باید جداگونه خطرو رانژه کرد؟
3- میشه از مودمی که از شرکت ( مثلا آسیاتک ) خریدم برای بقیه شرکتام استفاده کرد؟
سرويس جديد پارس آنلاين اومده . 128 با ترافيك 3 گيگ ماهانه . 15 تومن . فكر كنم خوب باشه
1.اکثر شرکتها که سرویسهاشون ترافیک حجمی داره چند ساعتی رو در شب به عنوان دانلود رایگان قرار دادند.مثل داتک و صبا نت و ....نقل قول:
2.بله وقتی میخواهی از شرکت دیگری سرویس بگیری مجددا" خط باید توسط شرکت جدید رانژه بشه.
3.بستگی به شرکتی که میخواهی ازش سرویس بگیری داره.بعضی شرکتها به خاطر اینکه مودمهای خودشون به فروش برسه قبول نمیکنند و میگن مودمی که داری با تجهیزات ما سازگار نیست.
1- لطفا 4 شماره اول تلفنتان را بگذارید تا براتان بگذارمنقل قول:
2-برای هر بار درخواست سرویس می یان خط را رانژه می کنند و همزمان نمی شه روی یک خط دو تا شرکت خدمات بدن.
3- بستگی به نوع مودمت داره ولی معمولا میشه فقط باید خودت تنظیمات را انجام بدی یا با هزینه بگی انجام بدن ( بسته به شرکت)
اقای _MZOF_ تشکر که جواب دوستمان را زودتر از من دادین.
اگر برای e-mail خوندن و چند تا سایت کوچک دیدن باشه و چند تا فایل کوچولو خوبه ولی اگر دریافت فایل زیاد داری بدرد نمی خوره.نقل قول:
نه عزیز dm1 یعنی 128multi
واسه وبگردي كه حرف نداره . ولي بخواي فيلم دانلود كني كه نهنقل قول:
اگر برای e-mail خوندن و چند تا سایت کوچک دیدن باشه و چند تا فایل کوچولو خوبه ولی اگر دریافت فایل زیاد داری بدرد نمی خوره.