اگر میشه اون دوستان که اوکی هستند یک شماره تماس تو گروه بزارن که در دسترس باشن همه که سریعتر کارا بره جلو من الان میزارم سعید هم که گذاشته دوستان دیگه هم بزارن ببینیم چند نفر کم داریم
Printable View
اگر میشه اون دوستان که اوکی هستند یک شماره تماس تو گروه بزارن که در دسترس باشن همه که سریعتر کارا بره جلو من الان میزارم سعید هم که گذاشته دوستان دیگه هم بزارن ببینیم چند نفر کم داریم
نه مدلش هیچ فرقی نمی کنه
الان حدود 8/9 درصد کم کرده که هر مدلی بخوایم همین اندازه ازش کم می کنه
اما منم موافقم که 10 نفر جور شه همین فردا صبح بریم کار رو یه سره کنیم
راستی اینم بگم این قیمت بدون ضمانته
اگه ضمانت می خواین 100 اضافه می شه
1 ماه ضمانت تعویض کامل داره و 11 ماه ضمانت تعویض قطعه ی معیوب
گفت مثل اینکه چندتا سی دی آموزشی و نرم افزار هم با ضمانت داده می شه
یعنی جزء همون 100 تومان حساب می شه
البته کلا اختیاریه که با ضمانت بگیرین یا بی ضمانت
الان سایتشو پیدا کردم
اگه آدرسش نقطه چین شد همین کلمه رو nicnotebook تو ادرس بار بنویسین و کنترل اینترکد:http://www.nicnotebook.com/
سلام
من فعلن تهران نیستم،(اهوازم)چطور می تونم جزء گروه 10 نفری باشم؟
این 723 گارانتی هم داره؟
سرزمن یارانه اهواز میده 3 میلیون!!!
در مورد سئوالات تو پست های قبلی توضیح دادیمنقل قول:
اما اگه واقعا قصد خرید داری، می تونی با فروشنده تماس بگیری و بگی جزئی از همون 10 نفری و شماره حساب بهت بده که پول رو به حسابشون بریزی و لپ تاپتو پست کنن در خونتون تو اهواز
فقط بحث اعتماد می مونه دیگه با خودته که زنگ بزنی صحبت کنی ببینی می تونن اعتمادتو بدست بیارن یا نه
البته جایی که حتی سایت داره و تو مشهد 3 تا نمایندگی داره و تو نمایشگاه کامکس بهمن 89 بزرگ ترین غرفه رو تو کل نمایشگاه داشت فکر می کنم نسبتا مطمئن باشه
اما اعتماد کردن کاملا با خودته چون من قبلا اینجا گفتم حتی به خود من اعتماد نکنین که بخواین پولتون رو بدین دست من
البته فردا که برم حتما کامل تر می پرسم که ببینیم واسه شهرهای دیگه چه کار می شه کرد
شاید اصلا خودش گفت تو اهواز هم نمایندگی یا همکار داریم که مستقیم بری همونجا که بتونی حتما رسید بگیری
اقا ممنون
اگه سوال کردی یه ندایی هم به ما بده، هرچند اگه نشد برادرم مشهد هست می تونم بفرستم از اونجا بگیره. (اشکال که نداره؟؟؟ یا باید همه 10 نفر از تهران باشن؟؟ )
شما یک شماره تماس تو این گروه بزار یا به سعید عزیز یا به من بده نتیجه هر چی بشه ما شما رو هم خبر میکنیم :نقل قول:
اگر تا آخر هفته فروم روهم چک کنی خبرا دستت میرسه ولی اگر قصد خرید قطعی داری شماره بزاری بهتره چون اینطوری دوستان همه دردسترس هستند راحتر میتونیم به تنیجه برسیمو سریعتر اقدام کنیمکد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1663
چشمنقل قول:
نه هیچ اشکالی نداره
من خودمم مشهدم و نمایندگی اصلی هم مشهده
اما اگه خواستی برادرتو بفرستی قبلش به ما بگو که هماهنگ کنیم که کجا بره و چی بگه
من فردا باهاش هماهنگ می کنم که قراره چند نفر بیان یا تماس بگیرن و راه شناخت هم اگه یه جمله ای به عنوان اسم رمز به ذهنتون می رسه بگین که فردا بهش بگم
فردا می گم ما 10 نفرمون داره جور می شه ببینم می تونم مبلغ رو به 2600 برسونم
چون امروز وقتی گفت 2650 اصلا چونه نزدم
اگر هم بتونیم از 10 نفر بیشتر بشیم که حتما رو 2600 حساب کنین
اگه تونستی روی همون ضمانت یه ماه چونه بزننقل قول:
بگو ما همون 1650 می خوایم ولی دیگه ضمانت رو بهمون اشانتیون بده
اوضاع داره خوب پیش میره :5: