من هم مي خوتم ايكس ويژن 333 رو بگيرم . سوال ها من هم اينه كه كجاي تهران نمايندگي اش هست چون مي خوام مطمئن باشه .
سوال بعدي اينه كه اينها جنس اصلي يا تقلبي هم دارند و بايد از كجا بفهميم؟
Printable View
من هم مي خوتم ايكس ويژن 333 رو بگيرم . سوال ها من هم اينه كه كجاي تهران نمايندگي اش هست چون مي خوام مطمئن باشه .
دوستان سلام
کدوم گیرنده دیجیتالی توانایی پخش فرمت RMVB دارن ؟؟
ازنظر مدیاپلیر بودن بلوسنس +T14 عالی است،توی کیفیت هم خداییش نسبت به بقیه مارکها خیلی خوب استنقل قول:
اگه با قیمتش مشکل داری بلوسنس T16 با X.Vision 333 توی یک مایه است (دلیل پیشنهادم : 1-هنگ نمی کنه، 2-اندازه کوچک و وزن کم، 3-HDMI سر خود است و نیاز به کابل نداره، 4 - طراحی و لیسانس اسپانیا، 5-من به عنوان یک فروشنده تا حالا برگشتی جنس یا کوچکترین شکایتی از این مارک "بلوسنس" نداشتم)
""" ویرایش"""
مدل تی 16 یک مقدار مشکل صدا توی پورت HDMI داره و به بعضی از تلویزیون ها نمی سازه! مثلا سامسونگ و پاناسونیک با صدای تی 16 مشکل دارند و تعداد اعتراض مشتریان زیاد شده
آپدیت فارسی دستگاه هم مشکل داره که علت مشکل بالایی توی 70 درصد موارد بعد از آپدیت کردن بوجود آمده"
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""
اگه HDMI نیاز داری و ارزان بودنش برات مهم است مارک لومکسی LE-1000 هم به نسبت قیمتش و یک کابل HDMI هدیه که روش داره و تیونرش که مال مالزی است و مشخصاتش عین X333 است و قیمت ارزانتر از آن به صرفه است
بلوسنس T16 , X.Vision 131 از این نظرهایی که عرض کردید تقریبا یکی است،نقل قول:
تفاوتی که با هم داره این است که ایکس ویژن از اول مشکل هنگ کردن داشته و تا حالا با آپدیت هاش هم برطرف نشده ولی T16 این مشکل را نداره (حداقل خبرش به من نرسیده)
"""ویرایش"""
تی 16 هم مثل ایکس ویژن یک مقدار مشکل پیدا کرده و مشکل به خاطر آپدیت جدیدش است که صدای دستگاه با HDMI قطع میشه(توی تلویزیون های سامسونگ و پاناسونیک)
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""
قیمتش با هم یکی است (البته 131 ارزانتر است ولی کابل HDMI نداره و بعد از خریدن کابل براش قیمتش با بلوسنس T16 که نیاز به کابل نداره و مستقیم به پورت HDMI تلویزیون متصل میشه یکی در میاد! یا به عبارت بهتر همون ایکس ویژن 333 میشه!)
T16 ظاهر زیباتر (طراحی ولیسانس اسپانیا) و اندازه کوچکتر و وزن کمتری داره
یک سال ضمانت تعویض هردوتاش داره ولی بلوسنس یک سال بعدش هم تعمیر بدون اجرت داره
و دیگه خود دانید...:8:
سلامنقل قول:
من که فعلا پیام خصوصی نمی توانم بدهم حداقل اگه اینجا دیدی جوابم را بده
اونهایی که توی پیام برام نوشته بودی چطوری امکان داره به دستم برسه،تا با بلوسنس و بقیه تستش کنم؟
من هم سامسونگ هم ال جی داشتم هر دوتاش خیلی خوب بودن و کاملا جوابگو فکر کنم ال جی یک مدل با 320 گیگ هارد هم زده
خیلی ممنوننقل قول:
حالا بنظرتون کدوم بلوسنس بهتره؟ T14، T14+، یا T16؟
در ضمن مثل اینکه T14+ گیر نمیاد، درسته؟
با سلام به دوستان
لطفا راهنمايي كنيد....دوستان و اساتيد نظر بدهيد...
من ميخوام يه سيستم صوتي براي فيلم و موزيك(رسيور) و بازي(ايكس باكس) بگيرم...
حالا موندم كه سينما خانگي بگيرم؟؟؟ يا اسپيكر لاجتيك z5500 با يك دستگاه مديا پلير از ايناييكه همه فرمتي رو از روي هارد و فلش ميخونه ؟؟؟
آخه من همه فيلمام توي هاردمه و نمي تونم از سي دي و دي وي دي استفاده كنم....
درضمن با سينما خانگي موزيك هم حال ميده يا نه؟؟؟
با اين تفاصير چي بگيرم؟؟؟
سلام به همه دوستان به دادم برسید که داغون شدم یه Sینما خانوادگی خریدم سونی مدل DAV-DZ9108 حالمو بهم زده ز بس نز میاره اینو نمیخونم اینو نمیتونم ینو ساپورت نمیکنم.
وای خسته شدم.
خلاصه بگین من چه کنم که بتونم سی دی یا فلش رو که میزارم بیشترشو بخونه. دستگاهی هست که بشه همین VCR رو عوض کرد ویکی دیگه جای این گذاشت که بخونه؟ فقط فورمت AVI اونم نه هر AVVI و MPEG4 اونم نفهمیدم چه مدلشو میخونه .خل شدم. مثلا از ماهواره ضبط میکنم نمیخونه.
کمک کمک