فکر کنم شما ریاضی بودین . واسه روحیه گرفتن این آزمون این کارو انجام بدین:
1_ عمومی روفعلا کاملا تعطیل کنین (فقط برای این آزمون)
2_ درسای اختصاصیتون رو با تمام قدرت بخونین+ تست بزنین
3_ صبح کمی زودتر بیدار شین (اگه عادت دارین 10 بیدار شید فردا ساعت 9و نیم بیدار شید نه 7 صبح!)
4_ صبح با خودتون عهد کنین مثلا تا ساعت 1 باید فلان مبحث رو بخونم و تمریناشو حل کنم
5_ بعد از ظهر از ساعت 4 دوباره برین سر درس و با خودتون بگید تا ساعت فلان (مثلا 6) مبحث فلان رو میخونم و تمرین یا فعالیتای کتاب رو حل میکنم (درسی که میخونین با درس صبح فرق باید بکنه)
6_ بخودتون فشار زیاد نیارین. قرار نیست یهو ترازتون بشه 7000. کسی که ترازش یهو میشه 7000 یهو هم میشه 4000!
7 _ تنوع داشته باشین توی درس خوندن . یعنی هر درس رو 3ساعت بیشتر نخونید. بعضیا از صبح که بیدار میشن تا آخر روز فقط 1درس میخونن اونم 5 ساعت! (این کار توی دراز مدت خودزنیه)
8 - سعی کنین طوری بخونید که برسین تست بزنین (یکی اینو بخودم بگه!)
9 - اگه تمرکزتونو بذارین روی اختصاصیا تراز آزمونتون همون تراز درسای اختصاصی میاد. ضمن اینکه با اینکار یاد میگیرین چطوری درس بخونین و روحیه میگیرین ولی یه نصیحت از من این کار رو نهایتا 2تا آزمون انجام بدین (منظورم همینه که فقط اختصاصی بخونین و عمومی سر جلسه نزنید )
10 - برای اینکار مطلقا حتی یه تست از یه درس عمومی رو سر جلسه نزنید.
11- من این کارای بالارو سال پیش انجام دادم ترازم از 5200 به 6200 رسید (البته منظورم 6200 اختصاصی و عمومیه یعنی هم عمومی زدم هم اختصاصی و تونستم حتی تا 6300 هم برسونم ترازمو)
هدف از این روش اینه که تمام وقتتون رو اختصاصی بخونید و فرصت داشته باشید یاد بگیرین اختصاصی رو چطور برای کنکور بخونید چون عمومی روش نمیخواد عمومیا اغلب با تمرکز حل میشه
شما کجا زندگی میکنین؟ اگه تهرانین که استاد خوب توی ریاضی زیاده . اگه تونستین با اسلامی کلاس بگیرین عالیه. حتما کلاس ریاضی برین از من به شما نصیحت من پارسال به امید اینکه کتاب آموزشی میگیرم نرفتم و بعد عید به گریه افتادم . چون هیچ کلاسی بعد عید نمیشه رفت که مطالب رو خوب توضیح بدن. معلم خصوصیم علاوه بر پول گزافی که میگیرن اغلبشون توی فرق لگاریتم و رادیکالو نمیدونن!
البته بچه هایی که رشتشون ریاضیه بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
راستی یادم رفت بگم من منطقه 2 هستم