منظورم اینه که رنگها یکم کدر هستند موقع روشن شدن اما حاد نیستنقل قول:
بعد 1 دقیقه رنگها به شفافیت کامل میرسن
منظورم اینه که رنگها یکم کدر هستند موقع روشن شدن اما حاد نیستنقل قول:
بعد 1 دقیقه رنگها به شفافیت کامل میرسن
ممکنه مشکل از لامپای بک لایت پنل باشه یا از لامپهای کم کیفیت استفاده کرده باشن که تایم Warm up بالایی داره و به احتمال کمتر ممکنه قطعه ای معیوب باشه که ولتاژ کافیو در ابتدا به لامپها نمیرسونه.نقل قول:
-ميتونيد يكبار رست فكتوري كنيد و ببينيد ايا باز هم همينطورهنقل قول:
- توي تاپيك سوني مطرح كنيد ببينيد دوستان ديگه هم اين طور هست يا نه :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428116&page=20[/HTML]
نقل قول:
باز هم متشکر
میشه یک لطفی بکنی و این مدلایی که پیشنهاد دادی رو هم از نظر کیفیت و امکانات یک اولویت بندی هم بکنی واقعا ممنون میشم
سلام
با توجه به این که من خودم پلاسمای پاناسونیک رو از نزدیک دیدم و انصافا کیفیتش عالیه فعلا نظرم روی پلاسمای پاناسونیکه اون رو با یه ال ای دی سونی که کنارش بود مقایسه کردم واقعا کیفیتش زمین تا آسمون فرق می کرد .
از طرفی با توجه به اختلاف قیمت پلاسما و ال ای دی میشه گفت ای تفاوت قیمت رو میشه صرف برق مصرفی کرد که بیشتر از 10 سال طول میکشه که مستهلک بشه.
البته مدلی که من دیدم فروشنده گفت u 20 ولی مدلی که شما می گید v20 . حالا کدومش بهتره؟؟
-با توجه به امكانات وتصوير در مجموع ميشه اينطور گفت:نقل قول:
-SAMSUNG C650
-LG LD650
-SONY EX500
اووووه!! جدا یک سال و نیم تحقیق کردی شما !!؟ خوب دل رو به دریا میزدی و میخریدی حالا نه حتما این بلکه هر مدل دیگه ای هم که بودش ! شما یک سال و نیم خودت رو محروم کردی از داشتن چیزی که میخواستی :41:نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز.من الان نزدیک 1.5 هست که دارم در مورد این مدل یعنی LG 42LX6500 تحقیق میکنم و کسی نبوده که داشته باشه این تلویزیونو تا کمکم کنه لطفا در مورد وسایل اتصالش مثل بلوتوث و وای فا و همچنین تیونر داخلی و کیفیت خودش و 3D یسری توضیحات بفرمایید.سامسونگ میگه تلویزیونش تصاویر دوبعدی را به سه بعدی تبدیل میکنه...اینم همینطوره خلاصه بین سه بعدی LG و سامسونگ 40 اینچ موندم.ممنون
در مورد بلوتوث ... سری های مونتاژ ایران یا سری هایی که کره ای هستند ولی به سفارش ایران ظاهرا هیچکدوم بلوتوث ندارن . امامدل های بدون گارانتی بلوتوث هم دارند . wifi تیونر یا همچین چیزی هم نوشته داره ... حالا میرم خونه چک میکنم چطور هستش عملکردش .
کیفیت خودش هم خوبه ... تصاویر SD رو نسبت به سونی بهتر میگیره ولی با سامسونگ led سری 6 برابره به نظر من . تصاویر Full HD هم که بدون نقص هستند... باید در مقایسه باشهتابشه خوب اظهار نظر کرد وگرنه یک مدل lcd سری 4 قدیمی سامسونگ هم در صورتی که بتنهایی مورد بررسی قرار بگیره شاید چندان بد به نظر نیاد.
3Dهم که تست کردم و مشکل خاصی نداره ... فقط همون مشکلات عمومی سه بعدی ها هستش مثل خم کردن سر به چپ و راست که موجب افت کیفیت میشه. یا فاصله زیاد داشتن هم همینطوره .
در مورد سامسونگ که2D رو به 3D تبدیل کنه من هنوز چیزی نشنیدم !! مگر اینکه منظور شما عینک های آناگلیف و اینها باشه که ربطی به موضوع نداره .
موفق باشی ...
نقل قول:
بازهم ممنون
این c650 منظور همون c695 هستش؟؟؟؟یا اینکه (LA40C650L1RXZN که تو سایت سامسونگ آورده؟؟؟؟----
میشه اون چهارتا بالایی هم که گفتی اولویت بندی بکنیکد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LA40C650L1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
باز هم متشکرم
C650 = C695
این مدل رو من زیاد دیدم ... واقعا ارزش خرید داره نسبت به رقبا .
نه دوست عزیز یک ماه و نیم من دنبالشم.ممنون از راهنماییتون.پس خوبه تصمیمو بگیرمو بگیرم.نقل قول:
حالا یه راهنمایی دیگه ازتون میخوام از بانه سفارش بدم بگیرم خوبه یا از همینجا با گارانتی و بلوری که هدیه میدن؟
ممنون.