نامردا چرا با ضعیفا دوئل میکنید
من با یه لول16 دوئل کردم پدرم در اومد
با 2تا 14
2تا 13
و یه 12 هم دوئل کردم
(هیچکدوم لولشون از من پایینتر نبود)
زورتون به بچه رسیده :(
Printable View
نامردا چرا با ضعیفا دوئل میکنید
من با یه لول16 دوئل کردم پدرم در اومد
با 2تا 14
2تا 13
و یه 12 هم دوئل کردم
(هیچکدوم لولشون از من پایینتر نبود)
زورتون به بچه رسیده :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نیستش که از کی داری خواهش میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا اینا رو یکی راپورت بده بن میشیانقل قول:
نکن این کارو با خودت
میگم تو چند سالته ؟ :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه که مثل تو خر شانس نیستن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا یه سایت آپلود بگید.
tinypic باز نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما هم تو هستی که راپورت میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه چیز بدی نیستش ، میگه 1 ساعت دیگه گروه C براشون Invite فرستاده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون.خودم نمیدونستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به شانس ربطی ندارهنقل قول:
به اسلحه و اسکیلهات مربوط میشه
من نمیدم ولی اگه قاطی کنم میدم :دی ( چی فهمید کی گفتم ؟! :دی )نقل قول:
نگفتی چندسالته ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا من یه مدت از پرشین گیگ استفاده میکردم راضی هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: