دمت گرم...امیدوارم کردی که دوربین سالمه....:10: سفید نشونش میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دمت گرم...امیدوارم کردی که دوربین سالمه....:10: سفید نشونش میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه نوش چنده؟؟؟نقل قول:
210 میتونم گیر بیارم؟؟؟
آدرس مغازه دسته 2 فروشی تمیز ندارید؟؟؟
رسوایی در گالری نوکیا (همه بخونند )
سلام دوستان
یه زمانی وقتی من وارد گالری میشدم
توی گالری هیچ عکس و فیلمی و در موزیک پلیر هیچ موزیکی نمایش داده نمیشد
(انگار که هیچ فایلی توی رم گوشی نیست ) در صورتی که توی فایل منیجر میشد به همه اینها دسترسی داشت
بدون هیچ مشکلی ...این برای من از یک جهت خوب بود از یک جهت بد ...
زیرا دسترسی به فایلها در فایل منیجر کمی محدودتر و مشکل تر بود ولی از یک جهت هم باعث میشد که گالری و موزیک پلیر به نوعی قفل باشه و دسترسی افراد به فایلها دچار محدودیت بشه
(همونطور که میدونید توی گالری نوکیا میشه به راحتی به همه ی عکس ها و فیلم ها شخصی و یا هر فایلی که میخوام دور از دسترس افراد باشه به راحتی دسترسی داشت و به نوعی همه ی فایل ها رو ...... رو میکنه )
من تا این زمان با نصب برنامه ای مثل Resco Photo به راحتی میتونستم به تصاویر دسترسی داشته باشم
و از طریق فایل منیجر نیز خیلی راحت میشد به فایل ها ویدیو و موزیک دسترسی داشت و فایل ها یی هم که میخواستم دور از دسترس افراد باشه رو توی فایل های سیستمی انتقال میدادم و مخفی میکردم و دیگر نیازی به گالری نداشتم
تا زمانی که من رم گوشی رو فرمت کردم و فایل ها دوباره به گالری و موزیک پلیر شناسانده شد و این به نظرم خیلی برای من بد شد ..!!!
حالا من از دوستان میخوام که بنده رو راهنمایی کنن که آیا میشه با ریختن یا ویرایش یه فایل متنی یا هر فایلی توی رم گوشی باعث بشیم که گالری و موزیک پلیر نتونه فایل ها رو بشناسه ..!!!
ممنون
تو درایو e یه فایلی وجود داره به اسم My videos و My images
اگه نبود خودت بساز
که اگه فایلی این تو باشه تو گالری نمیاد
نقل قول:285 تومن همکف علاالدین.نقل قول:
مگه نوش چنده؟؟؟
210 میتونم گیر بیارم؟؟؟
طبقه ششم 260 هم می تونی بخری.
نقل قول:
درسته که گفتیم نوکیا بیخوده ولی نه دیگه تا این حد که هر کسی برسه بزنه تو سرش
برای من هم یه همچین مشکلی چند روز پیش بوجود اومده بود تو این مایه ها
نه گالری چیزی نشون میداد
نه موزیک پلیر موسیقی پخش میکرد
نه فایل منیجر رم رو شناسایی میکرد(میزد No data)
ولی با نرم افزار Xplore همه فایلها رو میشد دید
در اخر برای اینکه درست شه مجبور شدم رم رو بریزم رو کامپیوتر بعد رم خالی رو فرمت کردم و همونطور که خالی بود وصل کردم به گوشی تا پوشه ها رو خود گوشی بسازه
بهر حال درست شد ولی علتش این بود که رم گوشی رو به کامپیوتری که ویروسی بود وصل کردم و اون ویروس یه سری از فایلهایی رو که برای شناسایی رم بوده از روش پاک کرده بود.
قیمت آکبند تحت لیسانسه؟نقل قول:
آخه نیا داره میده 400 تومن !!!!
سلام دوست عزيز . توي قسمت فايل منيجر در پوشه Other پوشه اي به اسم contacts هست ( اگه نبود هم خودت بساز). هر چي كه ميخوايي توي گالريت مخفي باشه بريز تو اين پوشه و بعد از اين كار فقط از طريق فايل منيجر فايلها قابل دسترسيه :31:نقل قول:
نقل قول:
سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n82 آكبند با گارنتي پارسه 12 ماهه رو 289 تومن ميده
سلام دوستان
میخواستم بدونم مموری 16 گیگ توی ایران چنده؟