to alireza gaming:
ببین 2 تا اتاق کوچک کنار معبد هست؟ توی یکیشون یه پله رو پایینه می ری پایین ADVENTURE شروع میشه
Printable View
to alireza gaming:
ببین 2 تا اتاق کوچک کنار معبد هست؟ توی یکیشون یه پله رو پایینه می ری پایین ADVENTURE شروع میشه
ای خدا این چه زبونیه که سیمز من داره ؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چه جوری اینو انگلیسی کنم ؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجاییه؟ اول که نصب میشه یه لیستی از زبونا نداره؟ اگه نداره باید از p30world بخریش. to farzan.b
ببین sims3 va world adventures ro dari age nadari az hamin site begirنقل قول:
نمی دونم کجاییه .. مثلا بالا a هاش 2 تا نقطه داره ... به هر حال نمی تونم داخل بازی آپشنی در مورد تغییر زبان پیدا کنم ... اول بازی هم نه متاستفانه نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون واسه جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میشه بگید در کدوم معبد ؟ چون من مشکلم با این ماجرا همین است که نمی دونم کدوم معبد را میگهنقل قول:
بله sims 3 و world adventures رو دارم اما هیچ کدومشون بالا نمیان اول میگفت باید update کنی ولی بعد update بازم نیومد بالا مشکل چیه؟
سلام به همهنقل قول:
چه جوری با sims launcher تونستی آپدیت کنی من هر کاری می کنم به سرور سیمز وصل نمیشه.من نسخه ای که دارم world adventure هستش.
:44:
سلام
راهی برای نصب sims 3 world adventure رو میخواستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ راهی به غیر از آپدیت سیمز 3 نیست که البته خیلی ها از جمله خود من موفق نشدم انجامش بدم فکر کنم بایدیه سیمز 3 ورژن جدیدتر بخریمنقل قول: