نقل قول:
ممنون.ميشه نظرتون رو درباره ماتيز هم بفرماييد.سرحالش گير مياد؟چه جور ماشينيه؟MVM چي؟
نقل قول:
ممنون.ميشه نظرتون رو درباره ماتيز هم بفرماييد.سرحالش گير مياد؟چه جور ماشينيه؟MVM چي؟
اگه همون طورکه گفتی مشکل بنزین نداشته باشی تعویض با پاترول بهترین کارهنقل قول:
mvm خودروی چینی هست اصلا ولی ماتیز دوو هست اگه لوازم ایناش گیر میاد خوبه ! البته اگه مثل من یکم چاق باشین فکر نکنم توش جاتون بشه :31:نقل قول:
دوستان سلام به نظر شماه سمند LX85 بگیرم یا پارس مدل82 البته سمند ABSداره و...وقیمت هردو تو یه رنجه ممنون
سلام
من حدود 9تا 10 تومن بودجه دارم و در مورد دوو سی یلو سوال دارم...
با این پول چه مدلیشو میشه خرید(ترجیحاً تر و تمیز)
و سوال مهمتر اینکه قطعات و لوازم یدکی این ماشین تولید میشن؟ کلاً میخوام بدونم در صورت خراب شدن یه قطعش با مشکل گرونی و کمیاب بودن قطعاتش مواجه میشم یا نه؟ ( نسبت به 405 و 206 و سمند)
در نهایت خریدش رو توصیه میکنید یا نه ؟؟ من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم و بیشتر توی جاده میرونم .
مدل های سیلو بستگی به تمیز بودنشه با 10 تومن میتونی تمیزشو پیدا کنی.نقل قول:
در مورد قطعات هم هیچ مشکلی نداره اما نمیدونم چون گفتین تو شهر کوچیکی زندگی میکنید شاید به مشکل برخوردین اما تا جایی که من میدونم تو همه جا میتونی قطعات سیلو رو پیدا کنی در ضمن قیمته قطعاتش هم مناسبه میشه از عهدش بر اومد مثل 206 کمر شکن نیست.خریدش رو 100% توصیه میکنم.
یه سری هم به اینجا بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353120
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=357846
من سمند lx رو پیشنهاد میکنم کلا سمند نسبت به پرشیا ارزش پولش رو داره اما چون هر دو دست دوم هستن بستگی به کارکردشون و تمیز بودنشون است در ضمن سمند که مدل 85 هستش 3 سال از پرشیا مدلش بالاست اگه تمیز و کارکردش مطلوب باشه سمند رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
دوستان سلام به نظر شماه سمند LX85 بگیرم یا پارس مدل82 البته سمند ABSداره و...وقیمت هردو تو یه رنجه ممنون
امکان گازسوز شدن که نداره؟نقل قول:
سیلو واقعا ماشین خوبیه از نظر قطعات هم مشکل چندانی نداره واصطحلاک هم پایینهنقل قول:
سلام
من حدود 9تا 10 تومن بودجه دارم و در مورد دوو سی یلو سوال دارم...
با این پول چه مدلیشو میشه خرید(ترجیحاً تر و تمیز)
و سوال مهمتر اینکه قطعات و لوازم یدکی این ماشین تولید میشن؟ کلاً میخوام بدونم در صورت خراب شدن یه قطعش با مشکل گرونی و کمیاب بودن قطعاتش مواجه میشم یا نه؟ ( نسبت به 405 و 206 و سمند)
در نهایت خریدش رو توصیه میکنید یا نه ؟؟ من توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم و بیشتر توی جاده میرونم .
ولی سیلو بیشتر یه ماشین شهری هست و به درد شهر بیشتر میخوره و تو شهر واقعا سواری راحتی داره ولی برای شما که بیشتر میخواید خارج از شهر رانندگی کنید به نظرم 405 مناسب تره
مورد دوم عمر سیلو هست شما با 10 تومن میتونی سیلو 81 تمیز پیدا کنی و بخری ماشینی که 8 سال کارکرده ولی با همین پول میتونی یه 405 یا 206 خیلی سالم با چند سال کارکرد کمتر بخری
در کل به نظرم مناسب ترین گزینه برای شما 405 هست
سلام.آقایون من چند صفحه قبل یه سوالی کردم اما جوابی داده نشد.من قیمت پرشیا ای ال ایکس مدلهای 83-84-85رو میخواستم و میخواستم بدونم مدل 84 و85 رنگ سفید دارن یا نه مرسی
پرشیا elx که نمونه دست دومش افت قیمت زیادی داره به همین خاطر میتونی با 15 تومن مدل 85 تمیزشو پیدا کنی من چند وقت پیش مدل 85 با 20 هزار کار کرد بدون رنگ 500/14 بهم میگفتن حالا یکم اینور اونور هم میشه پیدا کرد.نقل قول: