کار غول چراغ جادوست. شاید هم کار جن باشه. کی گفته بابانوئل نمی تونسته انجامش بده؟نقل قول:
بهتون گفتم که. تا وقتی دلیلی نیارید که نشون بدید کار موجودات فضایی است ادعاتون با ادعاهای فوق من هیچ فرقی نداره.
Printable View
کار غول چراغ جادوست. شاید هم کار جن باشه. کی گفته بابانوئل نمی تونسته انجامش بده؟نقل قول:
بهتون گفتم که. تا وقتی دلیلی نیارید که نشون بدید کار موجودات فضایی است ادعاتون با ادعاهای فوق من هیچ فرقی نداره.
شرمنده ببخشید دلیل و مدرک یعنی موجود فضایی بیاورم ؟!!!نقل قول:
در مورد خطوط نازکا غیر از رسمش که شاید حتی رو کاغذ هم ساده نباشه! مردمان 2000 سال پیش اومدن سنگریزه های اکسید آهن رو در صحرای نازکا که یکی از خشکترین مناطق زمینه و باد هم کم می وزه ، ایجاد کردن که از روی سطح زمین هم قابل تشخیص نیست ...
در یکی از تصاویر شکل آدمکی رو در ابعاد بسیار بزرگ در جداره کوه ایجاد کردن که کاملا مشخصه داره رو به اسمان دست تکان میده!
تمامی این تصاویر از آسمان به راحتی قابل تشخیصه و کاملا مشخصه علامتی برای اسمانه و غیر این نیست.
مگر قوم نازکا مرض داشتن این همه دردسر و تحمل کنن برای رسم این اشکال بزرگ با این دقت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح هست برای اینها دوست گرامی، در ویکپدیای اینها توضیحات ابتدایی هم هست. قضیه چیز عجیبی نیست. شکل کشیدن برای آسمان (معمولا برای خدایان) و همینطور به سمت منابع آب چیز نرمالی در طول تاریخ بوده.نقل قول:
اگه میخواید بگید اینها مربوط به موجودات فضایی است باید شما:نقل قول:
1. ثابت کنید موجود فضایی ای وجود داره.
2. ثابت کنید این موجودات به زمین سفر کرده اند.
3. ثابت کنید این موردی که شما مدعیش هستید ربطی به موجودات فضایی داشته.
همونطور که اگه من بخوام بگم اینها کار غول چراغ جادوست، باید:
1. ثابت کنم غول چراغ جادویی وجود داره.
2. ثابت کنم این غول توانایی انجام این کار رو داشته.
3. ثابت کنم این موردی که من مدعیش هستم دقیقا کار اون غول چراغ جادوست.
پرسش بدون پاسخ هیچ وقت دلیلی برای اثبات چیزی نیست. تنها چیزی رو که نشون می ده اینه که یک پرسش بی پاسخ وجود داره. پاسخ این پرسش ها بوسیله "فرض کردن" بدست نمیاد یعنی اینطور نیست که ما فرض کنیم فلان پرسش صحیح است و بگیم اگه می تونی ردش کن! خیر. پاسخ این پرسش ها با بررسی شواهد موجود و سایر دانش ما از موضوعات علمی بدست میاد.
جهان های موازی رو شنیدید؟
چیزی که علم فیزیک راجبش بحث می کنه
در اطراف ما بی نهایت فرکانس وجود داره
فرکانس شبکه های مختلف چه تی وی چه رادیو
وقتی شما تلویزیونتون رو روشن می کنید اون برنامه رو می بینید و اون برنامه پخش میشه که تلویزیونتون تنظیم شده که پخش کنه و با بقیه هم کار نداره!
میزنید شبکه 2 فقط فرکانس شبکه دو پخش می شه
و این به معنی عدم وجود فرکانس شبکه های دیگه نیست بلکه تنظیمات اون لحظه مخصوص پخش شبکه 2 هست!
حالا دانشمندان می گن تو دنیای ما هم فرکانس های مختلفی وجود داره و انسان ها تنظیم شدن که فرکانس خاصی رو ببینن و درک کنن!
و این به معنای عدم وجود فرکانسهای دیگه نیست
دیواری که روبروی تو وجود داره به خاطر فرکانس خاصی هست که مغز تو ترجمه می کنه
و امکان داره در فرکانسی دیگه جای همون دیوار یه درخت وجود داشته باشه
و به دلیل تفاوت طول موج این فرکانسها در کنار هم بدونه هیچ تداخلی دوام دارن
دانشمندان می گن جهان های موازی ما می گیم موجودات فرازمینی و ....
در واقع جن و روح و موجودات فرازمینی جهانی دیگر در کنار ما اما در فرکانسی دیگر است...
#خرافه #شبه_علم #برنامه_فریب_جمعی #شارلاتانیسمنقل قول:
چیزی که من گفتم با استناد به مطالب علمی و دانشمندان جهان فیزیکهنقل قول:
درضمن من راجب وجود یا عدم وجود هیچ حرفی نزدم
این مطالب همش تئوریه و به صورت واقعی اثبات نشده
بیشتر به خودت,تفکراتت و مخصوصا شیوه حرف زدنت برس
هم اسم من هم هستی :n16: شاید این خودش یه نشانه است !!!نقل قول:
این دلایل علمی فقط در حد برنامه های مستند نماهای شبکه من و تو قابلیت استناد دارند (در حد سرگرمی) نه در محافل علمی، کلا چیزهای مثل متافیزیک ابعاد ناشناخته موجودات غیرارگانیک و از این قبیل در حد همون داستان های جن و پریان واقعی هستند.
فرکانسی که مربوط به تلویزیون و ... است از طول موج امواج الکترومغناطیسی بدست میاد که ارسال می شوند. اون فرکانسی که دانشمندان درباره چیزی که شما میگید دربارش صحبت می کند مربوط به لرزش ماده است. این دو هیچ ربطی به هم ندارند.نقل قول:
این هم یک فرضیه بسیار بسیار fringe و در گوشه است و چیزی نیست که جدی گرفته بشه در مجامع علمی، و صد درصد ربطی به جن و روح و موجودات فضایی و ... نداره. کلمه فرکانس رو بعضی ها می شوند فکر می کنند چه چیز خفنی است و فکر می کنند میشه به روح و جن ربطش داد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
بَسامَد، تَواتُر یا فرکانس (به انگلیسی: frequency) معیار اندازهگیری تعداد تکرار یک رخداد در یک واحد زمانی معین است. برای محاسبهٔ فرکانس بر روی یک بازهٔ زمانی ثابت، تعداد دفعات وقوع آن حادثه را در آن بازه میشماریم و سپس این تعداد را بر طول بازهٔ زمانی تقسیم میکنیم.
ﺗﺍﺭﯾﺥ ﺑﺷﺭﯼ ﭘﺭ ﻫﺳﺕ ﺍﺯ ﻣﻭﺿﻭﻋﺍﺗﯼ ﻛﻩ ﺗﻭﺳط ﺍﻟﯾﮔﺍﺭﺷﯼ ﻭ ﺟﻣﺍﻋﺕ ﺍﻟﯾﺕ ﺑﻩ ﮔﻭﺷﻩ ﻫﺍ ﭘﺭﺗﺍﺏ ﺷﺩﻩ.نقل قول:
بله و اکثریت قریب به یقین اون موضوعات هم خرافات محض هستند. :n01:نقل قول: