احتمالا rainysky جان هم دوباره برمیگرده تو جمع ما دوست خوبی برای من یکی بود ....
Printable View
احتمالا rainysky جان هم دوباره برمیگرده تو جمع ما دوست خوبی برای من یکی بود ....
میشه لطفا در مورد symbian uiq یه مقدار توضیح بدید و اینکه چه فرقی با symbian s60 داره؟؟؟؟؟:18:
سلام
آپديت بعدي رو كي ميدن به نظرتون ؟
کسی خونه نیست ؟! :19:نقل قول:
میگم اینجا من هیدن شدم نه؟آدم حساب نمی کنین 5 تا سوال پرسیدم اما دریغ از 1 جواب.
عکس اس ام اس تو گالری چجوری سند کنم در 5700.سند میشه اما یا بولوتوس یا اینفرارد یا مولتی مدیا
منم با حرف شما موافقم! شوخی کردم از جنگ! این حرفا نیس اصلا :31: من خودم از هر مارکی مدل های خوبش رو دوست دارم...فعلا چون نوکیا چشمم رو گرفته یکم طرفداریشو می کنم و این دلیل بهتر بودنش نیست :46:نقل قول:
سیمبین UIQ مربوط به دستگاههای هستش که دارای صفحه لمسی هستن که بیشتر در مدل های سونی اریکسون میشه دید مثل پی990... سری 60 هم که مدل های معروف نوکیا هستن که صفحه لمسی ندارن مثل N95 یا 6600!!!...نقل قول:
این دو مدل دو نوع رابط کاربری اند.
اصلا معلوم نیست! ولی معمولا 6-7 ماه یبار :31:نقل قول:
هیدن نشدی! کسی جوابارو بلد نیست حتما! :8:نقل قول:
عزیزم من که ان73 دارم اصلا این عکسها رو save نمیکنه تو تو گالری وگرنه در خدمت بودم میرفتم دنبالش.نقل قول:
عزیز کسی شما رو فراموش نکرده هر کی پیداش کرد میاد میگه شما همیشه تو قلب دوستاتی !!!