سلام به همه دوستان
کسی میدونه کدهای 1 اسفند کی میاد؟
ده پونزده روزه هر چی میرم تو سایت نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیک شکل پیدا میکنه.چه مشکلی پیدا کرده؟
ممنون :n40:
Printable View
سلام به همه دوستان
کسی میدونه کدهای 1 اسفند کی میاد؟
ده پونزده روزه هر چی میرم تو سایت نظام وظیفه قسمت خدمات الکترونیک شکل پیدا میکنه.چه مشکلی پیدا کرده؟
ممنون :n40:
امروز رفتم پلیس 10+ گفت هنوز نیومده و معمولا 10 روز قبل اعزام میاد (البته برا داداشم که اعزام 1/10 بود، 7/9 یعنی بیش از سه هفته قبل اعزام اومد تو سایت که چک کردم)نقل قول:
بله سایت evazifeh.police.ir بیش از 3-2 هفته هست که ارور میده و ظاهرا سرورش مشکل داره
Sent by Tapatalk on Android
دو سال پیش منم اول اسفند اعزامم بود، 17/10 برگه اول اومد 11 بهمن هم برگه دوم ... بهترین دوره خواهید بود! مخصوصا از نظر مرخصی میان دوره !نقل قول:
سلام دوست عزیز ظاهرا کل عید رو مرخصی میدن درسته؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلامنقل قول:
برا ما تو ارتش از 27 اسفند دادن تا 16 فروردین !
یکی از دوستام که پدافند ارتش سمنان بود (سال 89)، فقط 5 روز اول عید رو مرخصی دادن بهشون
Sent by Tapatalk on Android
خود منم پدافند سمنان بودم ! اون پنج روز شامل آموزشی نمیشه ! اگه برید یگان 9 روز مرخصی عید خواهید داشت ولی در دوران اموزشی اینگونه نیست، کل عید رو میفرستن . 90-91-92-93 که اینجوری بوده ! البته دوره ما دو نفر به دلایل انضباطی دوم عید فرستادنشون مرخصی ، همون 16 با ما برگشتن !نقل قول:
اقا امروز برای تصویه رفتم گفتن بدهی داری ! بدهی چه صیغه ای یه؟ ؟ هرچی هم میگم بدهی بابت چیه میگه معلوم نیست تو سیستم زدن بدهی 38 هزار تومنی ! یعنی چی؟ جایی هست پیگیری کرد؟
تسویه از کجا ؟ یگان ؟ ترخیصتون کی هست ؟نقل قول:
پیش دانشگاهی هم تو خدمت همون دیپلم محسوب میشه،بستگی به جا داره!نقل قول:
زمان ما که سال 89 بود فوق دیپلم با زیر دیپلم فرقی نداشت ولی لیسانس 360 درجه با فوق دیپلم متفاوت بود!:n25: