دوست عزیز منم قمی هستم لطفا اگه شرکت خوبی را سراغ داری معرفی کن از شاتل کوچ کنیم:5:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز منم قمی هستم لطفا اگه شرکت خوبی را سراغ داری معرفی کن از شاتل کوچ کنیم:5:نقل قول:
سلام به همه دوستان و عزیزانی که منو تنها نذاشتن تو شکایت نامه علیه شاتل:40::11:
خوب یسری از دوستان کد کاربریشون رو دادن (نزدیک به 20 نفر) که جا داره از همشون تشکر کنم :40::11::11:و بهشون همینجا اعلام میکنم تا حد توانم این شکایت نامه رو پیگیری میکنم حتی اگر بشه از کارم هم میزنم به خاطر همه شما که داره حقمون خورده میشه:46::20:
یکی دو نفر هم درخواست کردن که کمی به تاخیر بندازیم شکایت نامه رو برای دادن کد کاربری و مشکلاتشون و همینطور مدرک بدن
نمیدونم اگر دوستان موافقن که یکی دو روز شکایت نامه رو عقب بندازیم اگر موافق نیستن که فردا نامه رو ارسال کنم:10:
(نظرمن اینه که تا پس فردا دوشنبه ارسال نشه تا بقیه دوستان هم کد کاربریشون رو بدن) بازم نظر دوستان مهمه:46:
شکایت نامه هم خدا رو شکر خوب تنظیم شده و بندهاش کامل شده و مشکلی از نظر نامه نیست..:5:(البته 1 بند باید اصلاح بشه که اینکار هم داره با تلاش دوستان انجام میدیم)
بازم همینجا اعلام میکنم اگر کسی بندی داخل شکایت نامه رو فکر میکنه جا افتاده و مشکلی که بیان نشده داخل متن نامه حتما بهم بگه
ویرایش جدید نامه هم تو پست بنده (به امضا بنده مراجعه کنید)قرار گرفت البته تا الان(هنوز ویرایش لازم داره)
همه ببینن و نظر بدن - با تشکر از همه
:11:
.
[/COLOR]دوست من اگه پستم رو دقيق مي خوندي مي فهميدي كه مي خوام به شركت عصرتلكام برم اما از كيفيتش مطمئن نيستم!نقل قول:
سلام جوادی عزیزنقل قول:
نقل قول:
شرکت شاتل مگر با دیگر شرکتهای خدمات اینترنتی چه فرقی دارد که برای کاربرانش به صورت یک طرفه و بدون اطلاع محدودیت دانلود قائل میشود.
همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند
اینکه شرکت شاتل برای ساعات رایگان خود محدودیت مضاعف قائل میشود و شما به عنوان یک مشترک از آن بی خبر هستید. یعنی اینکه مثلا شرکت A ساعات رایگان از 1 تا 6 صبح بدون محدودیت دانلود میدهد یعنی چیزی مشابه سرعت در روز یا اندکی کمتر
اما شرکت شاتل به صورت غیر مستقیم شما را از دانلود منع میکند بدین صورت که اگر در چند روز متوالی شما دانلود داشته باشی سرعت شما را در روزهای آینده به حد اقل ممکن یعنی 3KB ان هم غیر قانونی محدود میکند و به احتمال زیاد تا پایان قرارداد شما در محدودیت باقی میمانید
همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند
یعنی اینکه برای دانلود مشترکین خو از قانون نانوشته ی محدودیت آن هم از نوع 3 کیلوبایتی استفاده نمیکنند
توضیح بیشتر اینکه شرکتهای مشابه از یک حداقل سرعتی به صورت میانگین پایینتر نمی آیند مثلا 30 کیلوبایت و با شیادی و دروغگویی و اینکه همه الان دارند دانلود میکنند و سرعت 3 کیلوبایت استاندارد و درست است و ما طبق قانون عمل میکنیم و یا اینکه شما پر مصرف هستید و..... استفاده نمی کنند
بابا همشهری(اشلونک):16: تو هم که رفتی تو قوطی ــــــ شناسه کاربریت رو برای javady بفرستنقل قول:
اگر هم دوست داری به صورت خودجوش زنگ بزن پشتیبانی ف..ش بده حداقل دلت خنکشه داداش:3:
بچه ها یک چک میکنید برای من دیگه صفحه شاتل باز نمیشه همون صفحه ایی که مشخصات و یوز نیم رو میزنی میزنی میری تو رو میگما
javady
عزیز برای من هم سیستم eco 2048 هستش شناسم رو فرستادم
نامردا الان 7 روز شده سرویسم شبانه با سرعت 3 کیلو بایت دارم دانلود میکنم
اعصابم بهم ریخته خدا کنه زودتر درست بشه خیلی نامردی هستش 98 تومان هزینه 6 ماه شدش با گیگ هایی که ازشون خریدم 60 تومان هم گیگ خریدم خیلی اعصابم داغونه
سلام
من چون تو دوره ازمایشی ام نمیتونم پیام خصوصی بدم.
javady جان لطف کن ادرس ایمیلتو بده شناسه و مدرکو برات بفرستم
ممنون
هر کدوم از پشتیبانها یک چیز تحویلت میدن یکی میگه ما اصلا محدودیتی برا کاربرامون قائل نمیشیم
یکی میگه شما زیاد از حد دانلود کردی و حقوق بقیه کاربرا رو ضایع کردی می پرسم اگه سقف دانلود دارید خوب بگید میگه سقف نداریم فقط به صورت مستمر دانلود نکنید. حرف حساب اینا چیه واقعا؟
نمونه قرارداد رو هم تو سایت نمی ذارن که بدونیم به قول دوستان این قانون نانوشته رو از کجا آوردن!
ازشون هم که می پرسی کی محدودیت برطرف میشه میگن هر وقت سیستم تشخیص بده
پرسیدم اسم این سیستم چیه که اینقدر هوش مصنوعیش بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت به نفعشه سرعت رو می بره بالا
این که خوبه یک بار من سر سرعت بحثم بود با پشتیبانی شاتل شیراز گفت سرویس ارت بگیر که نامحدوده گفتم اولا نامحدود نیست همون سقف ترافیک قبل را داه و طبق قانون Fair Use Policy بعد از اینکه به سقف رسید سرعت دانلود محدود میشه طرف گفت: ما اصلا همچین قانونی به نامFair Use Policyنداریم گفتم بابا تو سایتتون هست گفت نا اصلا همچین چیزی نداریم!تو روز روشن جلوی ادم دروغ به این بزرگی میگن!:2::2:نقل قول:
در ضمن منم که قبلا شاتل بودم شناسه کاربری ام را برای اقای جوادی فرستادم از دیگر دوستان هم چه اونایی که هنوز مشترک شاتل دزد هستن چه نیستن خواهش میکنم شناسه کاربریشون را برای پیگیری و شکایت برای اقای جوادی بفرستن!
یه تلفن همراه GLX جور کن.صداشونو ضبط کن:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی اول یه جوری صحبت کن که اسمش و سمتشو بهت بگه.اگه از زیر زبونش بتونی بکشی که بین بیش از 10 نفر شیر کردن می تونی یه شکایت حسابی علیه شاتل ترتیب بدی!