من ده روزه 25 گیگشو مصرف کردم ولی بارها و بارها زنگ زدم پشتیبانی گفت نگران نباش کلا بین الملل حساب میشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز:n16:نقل قول:
Printable View
من ده روزه 25 گیگشو مصرف کردم ولی بارها و بارها زنگ زدم پشتیبانی گفت نگران نباش کلا بین الملل حساب میشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز:n16:نقل قول:
یکی دیگه از مشکلات این طرح که به زودی متوجه میشید تفکیک داخلی و خارجیه! شما داخلی دانلود میکنی اما خارجی کم میشه و شرکت هم زی بار نمیره و شکابت و ۱۹۵ و میخره بازی شروع میشه.....
یعنی این تفکیک ۱۵۵-۴۵ اشتباهه؟ اگه اره که همین طرح رو بگیرم؟نقل قول:
یه مطلبی درباره همین حجم داخلی و بین الملل رو مشرق نیوز نوشته. جالبه.
طرح باید به این شکل باشه که مثلا اگر شما ۲۰ گیگ حجم بین الملل داشته باشی و همش صرف سایت های داخلی کنی حجمت تا ۴۰ گیگ باشه.
اگر هم که مخلوط اینترنت داخلی و بین الملل مصرف کردی به یه شکل دیگه محاسبه بشه.
الان شاتل دیدم نوشته ۱/۳ حجم شما بین الملل و بقیش داخلی هست!. این با اون چیزی که قرار بوده پیاده بشه فرق داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
طبق گفته وزیر تمامی سایت ها و سرورهای داخلی باید نصف حساب بشن . به نظر من احتمالا تغییری در سیستم میدن و با تعریف تمامی رنج آیپی های ایران این مشکلو برطرف میکنن! از خوبی های این روش اینه سریعتر انجام میشه و نیازی نیس دونه دونه آیپی سایتا در سیستم ثبت بشه!نقل قول:
اگه اینطور که من گفتم بشه بازار وی پی ان داخلی دوباره به اوج خودش برمیگرده :n02:
دوستان شاتل نوشته بعد از رسیدن به مقدار مصرف منصفانه سرعت به اندازه مصوبه 266 یا همان 16 کیلوبایت بر ثانیه میرسه خب این مسخره هست مشخصه که حجم فروشی میکنن به جای سرعت فروشی چون تمام سرویس ها بطوریکسان بعد از عبور از حجم مشخص میاد روی 16 کیلوبایت مگر اینکه حجم بخری. میخوان مصرف اینترنت رو محدود کنند و بجاش همه رو به سوی استفاده از اینترانت سوق بدن با ایجاد محدودیت و گرانی:n34:
- - - Updated - - -
دوستان شاتل نوشته بعد از رسیدن به مقدار مصرف منصفانه سرعت به اندازه مصوبه 266 یا همان 16 کیلوبایت بر ثانیه میرسه خب این مسخره هست مشخصه که حجم فروشی میکنن به جای سرعت فروشی چون تمام سرویس ها بطوریکسان بعد از عبور از حجم مشخص میاد روی 16 کیلوبایت مگر اینکه حجم بخری. میخوان مصرف اینترنت رو محدود کنند و بجاش همه رو به سوی استفاده از اینترانت سوق بدن با ایجاد محدودیت و گرانی:n34:
- - - Updated - - -
جالب اینه که برای تمام سرویس ها گفتن 16 کیلوبایت در صورتی که مثلا سرویس 8 یا 16 مگابایتی بشه 16 کیلوبایت واقعا مسخره هست مشخصه که از قصد اینکار رو کردن نه کنترل بازار و کمک به مصرف کننده اینجوری کلا باید قید بازی آنلاین و استریم و دانلود رو زد مخصوصا اینکه حجم بین الملل یک سوم از حجم کل حساب میشه.
بگیر داداش من دوتا گرفتم بعد از خرید تو پنلت حرفی از تفکیک نیست و کلا میزنه 200 گیگنقل قول:
اصلا هدف از این طرح این نیست که شرکت ها پول بیشتر یا کمتر در بیارن (هر چند در عمل مشترکین متضرر میشن)نقل قول:
هدف واقعی اینه که دسترسی مردم رو به اینترنت واقعی کم کنند و اینترانت رو به زور به مردم تحمیل کنند :n27:
اسیاتک هنوز تعرفه های جدیدش نزاشته؟