نمیدونم چرا این سامانه evazifeh درست نمیشه ای الهی نابود شید که همه کاراتون مزخرفه خدایا چرا من تو این خراب شده متولد شدم چرا:n34:
Printable View
نمیدونم چرا این سامانه evazifeh درست نمیشه ای الهی نابود شید که همه کاراتون مزخرفه خدایا چرا من تو این خراب شده متولد شدم چرا:n34:
عزیز اگه تعجیل یا تمدید میخای بزنی راحت برو پلیس +10 و انجام بده همون موقع هم بهت میگه که این زمان رو سیستم قبول میکنه یا نمیکنه بیخود چند روز هم معطل نمیشی برا جوابشنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نقل قول:
پلیس +10 جواب درست نمیده. بری هم میگه نمیشه، واسه من تعجیل نزد، من از طریق سایت درخواست دادم قبول کردن. اگر دیپلم هستید با تعجیل فکر نکنم موافقت کنن
نه برادر اعزام اسفندم میخوام ببینم شاید کد مرکز اموزشیمو زده باشن هر چند شک ندارم از شانس بدم کدم میشه سه نقطه و مازاد بعدم تشریف میبرم مرز ولی مهم نی فقط از شر این خدمت لعنتی بخلاصیمنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. دوستان carpal tunnel syndrome معاف از رزم میشه؟ بعد باید حتما همون موقع داشته باشیش تا بهت بدن یا قبلا عمل کرده باشی هم معاف از رزم میشه؟
اصلا ارزش داره معاف از رزم گرفتن؟
نقل قول:
بفرما داداش این لینک جدید و سالم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه معاف از رزم چیه و دقیقا باید چی می شه
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
در آموزشی برخی کارها را انجام نمیدی ولی در کل به نظر من اگه مشکل جدی نداری معاف از رزم نگیر داداشنقل قول:
مثلا اگر مشکل جدی داشته باشی و معاف از رزم بشی شاید رژه نری یا...
دوستان کد مرکز آموزشی رو چند روز قبل اعزام تعیین می کنن؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دو ماه پیش در چنین روزی خدمتم تموم شد !نقل قول:
تا روز پایانی خدمت حتی برای فوق لیسانس با درجه ستواندومی هم پست در برجک وجود داشت ! به علت کمبود شدید نیرو و وجود نداشتن سرباز صفر این شرایط بوجود اومده بود ! ما که با درجه ستوانسوم 5 ماه اخر خدمت بکوب سر پست بودیم ! البته قبلش یه ربع هم پست نداده بودم !
کرمانشاه ، ارتش ، پدافند ...
روزای خیلی گندی بود ! انشاالله که همه به خوبی و خوشی ! برن و برگردن...